Pet Shop Boys: "Yes".

Iso-Britanniasta kotoisin oleva elektronista musiikkia annosteleva Pet Shop Boys (www.petshopboys.co.uk) julkaisee pitkästä aikaa uuden studioalbumin. Uuden pitkäsoiton nimeksi yhtye antoi lyhyesti ja ytimekkäästi “Yes”. Se sisältää 11 uutta biisiä, joista kertyy soittoaikaa reilut 48 minuuttia. Opuksen avausraita, sekä kappaleet “More than a dream” ja “The way it used to be” Pet Shop Boysin kokoonpano kirjoitti yhdessä Xenomanian kanssa. Muut biisit ovat täysin Pet Shop Boysin omaa tuotantoa, tosin myös biisissä “All over the world” myös legendaarinen Tchaikovsky avusti jonkin verran. Bändi kertoo levynsä tuottajana toimineen Brian Higgins.

Pet Shop Boys tulee julkaisemaan “Yes”-albuminsa 23. maaliskuuta kuluvana vuonna kotiseudullaan, mutta sitä ennen vaikutusvaltalainen brittiyhtye taaplaa menestyksen tietä julkaisemalla “The Loving Kind, the new Girls Aloud” -singlen maanantaina 12. tammikuuta. Kyseisen singleviisun kirjoitti Pet Shop Boys ja Xenomania. Kappaletta on jo nyt soitettu Iso-Britannian puolella BBC:n radioasemilla.

“Yes”-albumin kappaleet:

 1. Love etc.
 2. All over the world
 3. Beautiful people
 4. Did you see me coming?
 5. Vulnerable
 6. More than a dream
 7. Building a wall
 8. King of Rome
 9. Pandemonium
 10. The way it used to be
 11. Legacy

Pet Shop Boys on julkaissut uransa varrella yhteensä 51 singleä. Maanantaina singlekokoelma karttuu jälleen yhdellä. Uusi “Yes”-albumi tulee olemaan duon levytysuran järjestyksessä kymmenes. Bändiltä on ilmestynyt myös lukuisia muita äänitteitä, kuten kokoelmalevyjä, remix-albumeja ja EP-levyjä, livelevyjä ym.

Pet Shop Boys on:

 • Neil Tennant
 • Chris Lowe

Elektronista tanssimusiikkia tekevä Neil Tennantin ja Chris Lowen yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa äänitettä. Vuodesta 1986 lähtien yhtye on nauttinut erityisen suuresta suosiosta erityisesti kotimaassaan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot