Röyksopp julkaisee uuden albumin keväällä 2009.

 • Julkaistu 13.01.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1354 kertaa

Röyksoppin kaksi miesjäsentä seisoo vieretysten harmaata taustaa vasten. Vasemmanpuoleinen mies osoittaa sormella eteensä. Hänellä harmaa puku yllään. Oikein laidan mies mustahiuksinen ja hänellä huivi kaulassa, musta paita sen alla ja käsivarret ristissä Kuvassa Torbjørn ja Svein

Norjalais-duo Röyksopp julkaisee uuden “Junior”-albuminsa 25. maaliskuuta 2009. Uusi levy on jatkoa Svein Bergein & Torbjørn Brundtlandin tuottamille albumeille “Melody A.M.” (2001) ja “Understanding” (2005). Maaliskuussa ilmestyvän “Junior”-albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Happy Up Here” jaettiin radioille maanantaina 12.1. Kuuntele kappale täältä.

Bergenistä, Norjasta, kotoisin oleva Röyksopp tuli yllättäen tunnetuksi vuonna 2001, kun yhtyeen debyyttialbumi “Melody A.M.” myi yli miljoona kappaletta. Röyksopp on jälleen vastannut koko albuminsa tuotannosta. Taustajoukoissa ovat mukana mm. Karin Dreijer-Andersson (The Knife), Lykke Li ja Robyn. Uudella levyllä kuullaan laulua myös bändiltä itseltään.

“Junior”-albumin kappaleet:

 1. Happy Up Here
 2. The Girl And The Robot
 3. Vision One
 4. This Must Be It
 5. Röyksopp Forever
 6. Miss It So Much
 7. Tricky Tricky
 8. You Don’t Have A Clue
 9. Silver Cruiser
 10. True To Life
 11. It’s What I Want

Katso myös yhtyeen nettisivut osoitteessa www.royksopp.com, mistä voit ladata ilmaiseksi Röyksoppin 10-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistun “Happy Birthday” -nimisen synttäribiisin.

Röyksopp on:

 • Torbjørn Brundtland
 • Svein Berge

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot