Pete Parkkoselta uutta musiikkia.

Pete Parkkosen singlen "I'm An Accident" etukannessa näkyy harmaasävyinen valokua miehen rintakehästä, jonka keskellä valkoisen palkin sisällä lukeem ustalla väirllä Pete Parkkonen ja sen alapuolella pinkillä värillä äänitteen nimi. Julkaistaan 12.1.2010

Pete Parkkonen julkaisee tulevan albuminsa ensimmäisen sinkun tänään YleX:n Aamussa klo 9. Kappaleen nimi on “I´m An Accident”. Kappale on Aku Rannilan ja Saara Törmän käsialaa ja se jaetaan kaikille radioille tällä viikolla. Tuleva levy on kokonaisempi ja kiireettömämpi. Vielä enemmän itseni näköinen verrattuna edelliseen, Parkkonen kommentoi.

Parkkosen toisen albumin tuotti Major Labelista ja Pariisin Keväästä tuttu Arto Tuunela. Peten ensimmäinen albumi “First Album” ilmestyi keväällä 2009 — se on myynyt noin 24 000 kappaletta. Lisätietoja Pete Parkkosesta löytyy muusikon omilta nettisivuilta osoitteesta www.peteparkkonen.fi.

19-vuotias pihtiputaalainen muusikko on laulaja, joka nousi suomalaisen kuuntelijakunnan korville miehen sijoituttua Idolsin neljännellä tuotanokaudella finaaleissa kolmannelle sijalle. Parkkonen hävisi Idolsin Anna Puustjärvelle ja Koop Arposelle. Näinä päivinä Helsingissä asuva Parkkonen tulee julkaisemaan uudenkin levyn Sony Musicinin kanssa, jonka kanssa hän loi levytyssopimuksen loppuvuodesta 2008. Muusikon uuden pitkäsoiton nimeä ei ole vielä tiedossa. Kiekko aiotaan julkaista maaliskuussa 2009 julkaistun “First Album” -levyn seuraajaksi 17. helmikuuta 2010.

Pelimanni otti osaa viime vuoden syyskuussa Helsingin Areenalla järjesttyyn Elämä lapselle -tapahtumaan. Tapahtumassa nähtiin pitkä liuta muitakin Suomen kevyen musiikin ykkösnimiä. Konsertti taltioitiin MTV3:n toimesta ja lähetettiin myös televisioyleisön nähtäväksi.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot