Radio Suomen soitetuin artisti Janne Raappana julkaisee sooloalbumin 24.2.

Valokuva mustiin pukeutuneesta Janne Raappanasta, jolla trendikäs kampaus. Mies seisoo vaalean betoniseinän edustalla. Seinään kirjoitettu ohuin mustin kirjaimin Janne Raappana ja sen alle "Maksoin vapaudestain". Seinän yläpuolella sinistä taivasta. Kuvassa singlen kansitaide

Iskelmäkanavien kestosuosikki ja ahkerasti keikkailevan Taikakuun charmantti solisti Janne Raappana julkaisee toisen soololevynsä 24.2.2010. Ensimmäinen single, tulevan albumin nimikappale “Rakkaus on hulluus”, oli Radio Suomen soitetuin kappale vuonna 2009. Juuri julkaistu uutuussingle “Maksoin vapaudestain” jatkaa tarttuvalla pop-iskelmälinjalla aiempien hittisinglejen tapaan.

Taikakuu-orkesterissa 12 vuotta vaikuttanut Janne Raappana on tehnyt musiikkia koko ikänsä. 150 keikkaa vuodessa tahkoava tanssiorkesteri on saavuttanut Suomessa vankan suosion ja koulinut keulakuvastaan varman viihdyttäjän, jonka ainutlaatuinen ääni koskettaa iästä riippumatta. Ei ole ihme, että Janne Raappanasta povataan iskelmätaivaan seuraavaa kiintotähteä.

Seuraavaksi julkaistava “Rakkaus on hulluus” -albumi on Janne Raappanan toinen. Vuonna 2008 julkaistun ensimmäisen soololevyn kappale “Odota mua” vietti 19 viikkoa Iskelmä-radion listaykkösenä.

Taikakuu:

Vuonna 2000 Taikakuu valittiin vuoden viihdyttäjäksi ja TV2:n Kesäillan valssi -orkesteriksi. Vuonna 2002 orkesterilla oli myös oma tanssiohjelma TV2:lla nimeltä Saanko luvan.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot