Pete Parkkosen toinen albumi "I'm An Accident" julkaistaan 17. helmikuuta.

Pete Parkkosen albumin "I'm An Accident" tai samannimisen singlen kansikuva. Kuvassa näkyy alaosassa mustin paksuin kirjaimin Pete Parkkonen ja sen alla violetilla värillä levyn nimi. Kuvan yläosaa hallitsee miehen selkä, jossa niskaan kirjoitettu mustall Julkaistaan 17.2.2010

“I´m an Accident” -sinkun musiikkivideo ensiesityksessä VoiceTV:llä torstaina 11.2. kello 07:10!

Pete Parkkosen toinen albumi “I´m An Accident” ilmestyy 17. helmikuuta. Albumi on digitaalisesti ostettavissa jo maanantaina 15. helmikuuta. Levyn nimikkobiisi ja ensimmäinen single “I´m An Accident” meni suoraan radioiden soittolistoille, ja nousi Music Controllissa top 10:n tuntumaan. Kappaleesta kuvattu musiikkivideo saa ensiesityksensä VoiceTV:n aamussa tämän viikon torstaina klo 07:10.

Toisen albumin tuotti Major Labelista ja Pariisin Keväästä tuttu Arto Tuunela. Kappaleita levylle ovat säveltäneet mm. Ville Parkkonen, Aku Rannila, Henri Salonen, Jussi Ylikoski ja Timo Kämäräinen.

Tuleva levy on kokonaisempi ja kiireettömämpi. Vielä enemmän itseni näköinen verrattuna edelliseen, Parkkonen kommentoi. Peten keikkakiertue alkaa Helsingin Circus-yökerhosta 12.2. Peten ensimmäinen albumi “First Album” ilmestyi keväällä 2009. Se on myynyt noin 24 000 kappaletta.

“I´m An Accident” -albumin kappaleet:

 1. Hit The Ground
 2. In Too Deep
 3. I’m An Accident
 4. All She Said
 5. The Sound Of Me Breaking Down
 6. Keep The Fire Burning
 7. Getting Away
 8. Make Someone Cry
 9. Second To None
 10. Running With Scissors
 11. Peels

“I´m An Accident” -albumin muusikot:

 • Pete Parkkonen (laulu)
 • Timo Kämäräinen (kitara)
 • Lasse Piirainen (kosketinsoittimet)
 • Ilari Hämäläinen (basso)
 • Hanne Pulli (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot