Tuhkalehto etsii uutta kitaristia!

  • Julkaistu 10.02.2010
  • Tagit:
  • Luettu 3059 kertaa

Ryhmäkuva Tuhkalehdon kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat yhdessä rivissä pikimustaa taustaa vasten. Kuvassa neljä muusikkoa. HEistä oikean laidan meihellä silinterimäinen hattu päässä ja muut paljain päin. Pääosin miehet pukeutuneet mustiin. Kuvaaja: Jouni Järvinen

Tuhkalehto on huikeaa nettisuosiota nauttiva rockbändi Jyväskylästä. Tuhkalehdon IRC-Galleria-yhteisö on tällä hetkellä kahdeksanneksi nopeiten
kasvava musiikkiyhteisö IRC-Galleriassa. Tuhkalehdon kitaristin, Jeren, eroon ei liity dramatiikkaa. Haluan vain keskittyä muihin asioihin, hän sanoo. Bändin laulaja Sampo-Ilmari Tuhkalehto vahvistaa: Joo hommaan ei tosiaan liity draamaa. Tuhkalehto aloittaa helmikuussa uusien sinkkujen äänittämisen. Kitarat uusiin biiseihin soittaa vielä Jere. Tuhkalehto alkaa välittömästi etsiä uutta kitaristia. Kevään ja kesän keikat lähestyy, joten uusi kepittäjä tarvitaan pian, Sampo-Ilmari sanoo.

Mitä uudelta kitaristilta sitten vaaditaan? Ensisijaisesti pitää osata soittaa, mut onhan se avuksi jos on lisäksi hyvä tyyppi, Sampo-Ilmari vastaa ja virnistää. Hakuohjeet Tuhkalehdon kitaristiksi löytyvät Tuhkalehdon kotisivuilta osoitteesta www.tuhkalehto.com. Näytebiisejä bändin tuotannosta voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

Tuhkalehto kiersi Music Against Drugs 2009 -kiertueen pääesiintyjänä ja on tuotantoyhtiö ACE Revolutionsin artisti. Yhtyeen seuraava keikka on kirjattu heinäkuun 22. päivälle, jolloin ryhmä nähdään helsinkiläisen On The Rocksin lavalla.

Tuhkalehto on:

  • Sampo-Ilmari (laulu)
  • Risto (kosketinsoittimet)
  • Kim (basso)
  • Matias (rummut)
  • Jere (kitara)

Jaa Facebookissa

Janina kirjoitti 5171 päivää sitten, että:

Naurettava tapaus! Spämmää mainoksia satoja kertoja ympäri nettiä vieläpä vaikka se yleisemmin on kieletty suurimmassa osassa palveluista joita Tuhkalehto käyttää. Pojat käyttäkää nyt ihmeessä järkeä ja poistakaa laittomat toiminnot.

n:o

Käyttöehdot