Petos: "Toivo Parasta ja Pelkää Pahinta".

 • Julkaistu 24.03.2010
 • Tagit:
 • Luettu 2616 kertaa

Petoksen albumin "Toivo Parasta ja Pelkää Pahinta" etukannessa valokuva mustiin pukeutuneesta miehestä, joka pitää jonkinlaista laatikkoa olkapäällään. Taustalla näkyy rullaportaat ja valokyltti, jossa lukee albumin nimi. Kuvan yläosassa suurin mustin goo Julkaistaan 14.4.2010

Suomalaisen hip hopin pioneeri Petos on pitkän julkaisutauon jälkeen aktivoitunut uudestaan 14.4.2010 ilmestyvän “Toivo Parasta Ja Pelkää
Pahinta” -albuminsa myötä.

Helsinkiläinen Petos aloitti räppäämisen jo 1990-luvun alussa. Sekalaisten kokoonpanojen jälkeen mies muodosti yhdessä R2:n ja Jontin kanssa legendaarisen Kallio Undergroundin, joka on julkaissut kaksi omakustannetta: “Kallio Underground — 1997–98” (2002) ja “Pimeä Puoli” (2004. Petokselta on tähän mennessä julkaistu kaksi omakustannesoololevyä, levyt “Rappiotaide” vuonna 2003 ja ja “City-karhun metsästäjä” vuotta myöhemmin, sekä 3rd Rail Musicin ensimmäinen Petos-julkaisu, kokoelmalevy “Törkeimmät Petokset” vuonna 2006.

Petoksen saaga saa jatkoa huhtikuussa julkaistavalla “Toivo Parasta ja Pelkää Pahinta” -albumilla. Levyllä on vierailemassa Suomen huippujen lisäksi Kalifornian todelliset horror core-legendat ADR Lavey ja Malice, mm. Tupacin bändikaveri Nutt-So sekä Destro. Tuotannosta vastaa miehen itsensä lisäksi R2, Hullukoira ja ADR Lavey.

“Toivo Parasta ja Pelkää Pahinta” -albumin kappaleet:

 1. Lopun alku
 2. Synkkä Sörkka
 3. Spekulaatioille piste
 4. Meidän puolella tai meitä vastaan
 5. Toivo parasta ja pelkää pahinta
 6. Sen ajan murhe
 7. Lähiöstä lähiöön
 8. Vyöhyketerapiaa
 9. Ei mitään menetettävää
 10. Sokeana onnesta
 11. Katkeraan loppuun asti
 12. Alibi-ainesta (bonuskappale)

Edellisestä julkaisusta on vierähtänyt jo 6 vuotta, joten sanan säilää on ehditty teroitella. Tyyli on edelleen tinkimätöntä Petosta lopun ajan aikoihin päivitetyillä soundeilla. Levyltä on julkaistu “Synkkä Sörkkä” -videosingle, joka on nähtävissä YouTubessa. Petoksen musiikkiin voi tutustua räppärin omilla MySpace-sivuilla. Pengerkadun Perkele on taas vapaana eli Toivo Parasta Ja Pelkää Pahinta!

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot