Gorillaz heittää ensimmäiset Lontoon keikkansa yhdeksään vuoteen.

  • Julkaistu 24.03.2010
  • Tagit:
  • Luettu 1884 kertaa

Piirros Gorillaz-yhtyeen jäsenistä. Jäsenet näyttävät osittain ihmisiltä ja osittain hirviöiltä. Ne seisovat valkoista taustaa vasten sikin soki siten, että keskimmäinen venyttelee käärmeenkieltään ja naama on vihreä. Olennolla mustat vaatteet. Kuvassa Gorillaz

Hyviä listasijoituksia keränneen “Plastic Beach“ -albumin julkaissut Gorillaz on vahvistanut kaksi Lontoon keikkapäivää. London Roundhousessa huhtikuun 29. ja 30. päivä nähtävät Gorillaz-keikat ovat bändin ensimmäiset Lontoon esiintymiset sitten vuoden 2001 Forumin keikan.

Keikalla Gorillazin musiikkia tulevat esittämään Damon Albarn, Bashy, De La Soul, Mick Jones, Kano, Little Dragon, Mos Def, National Orchestra for Arabic Music, Gruff Rhys, Shaun Ryder, Paul Simonon ja Bobby Womack. Roundhousessa tullaan kuulemaan biisejä Gorillazin kaikilta kolmelta albumilta. Musiikin lisäksi yleisö pääsee nauttimaan shown visuaalisesta ilmeestä animaatiovideoiden, taiteen Jamie Hewlettin filmien muodossa.

Gorillazin uusi “Plastic Beach” -albumi on ollut listamenestys

Maaliskuun alussa julkaistu tuore Gorillaz-albumi “Plastic Beach” on menestynyt hyvin myyntilistoilla. Levy sijoittui listan sijalle kaksi niin Englannissa kuin Amerikassakin. Ykköspaikan levy valtasi Australiassa, Itävallasssa ja Tanskassa. Näiden lisäksi “Plastic Beach” oli Top 5:ssä viidessätoista eri maassa.

Gorillaz on:

  • 2D (laulu ja kosketinsoittimet)
  • Noodle (kitara ja laulu)
  • Murdoc Niccals (basso)
  • Russel Hobbs (rummut ja laulu)

Gorillaz on vuonna 1998 perustettu virtuaalinen bändi. Sen perusti brittipoppia soittavan Blur-yhtyeen Damon Albarn yhdessä Tank Girl -sarjakuvakirjaa luonut Jamie Hewlett. Albarn on bändissä ainoa vakituisesti musiikkia säveltäjä jäsen. Sen biisimateriaalia soittaa keikoilla ja studiossa pitkä liuta vierailevia muusikkoja. Yhtye soittaa poppia, vaihtoehtorokkia, hiphoppia ja elektronista musiikkia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot