Pigface: "6".

 • Julkaistu 01.06.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1317 kertaa

Pigfacen albumin etukansi on harmaasävyinen ja sen taustaväri on vaaleanharmaa. Kuvan yläosassa yhtyeen logo. Keskellä kuvaa jonkinlaisen musta rinkula, jonka ääriviivoista muodostuu suurikokoinen numero 6. Julkaistaan 8.6.2009

Yhdysvaltalaisen Pigface-yhtyeen järjestyksessä jo kuudes albumi on nimeltään yksinkertaisesti vain “6”. Albumin soittolistalla kuultavat kappaleet nauhoitettiin viimeisten viiden vuoden varrella. Kiekko miksattiin ja masteroitiin bändin kotipitäjässä Chicagossa, sijaitsevan Mattress Factory Studion tiloissa ja Norjan pääkaupungissa, eli Oslossa, sijaitsevan Zeromancer-studion uumenissa. Levyä viimeisteltiin myös Pekingissä A-String Soundin studioilla. Tämä monipuolinen albumi esittelee lukuisten uusien Pigface-jäsenten soittotaitoa peruskokoonpanoon kuuluvien Connellyn, Levin ja Eschin rinnalla. Pigfacen pitkäsoitto tullaan julkaisemaan kuluvan kuukauden 8. päivä levymerkki Full Effect Recordsin toimesta.

Yhtyeen uusimman albumin soittolistalla kuullaan yhteensä 10 kappaletta. Biisit edustavat rockia ja poppia, jopa punk-henkistäkin räimettä.

“6”-albumin kappaleet:

 1. Electric Knives Club
 2. 6.6.7.11
 3. Fight the Power
 4. KMFPF
 5. Mercenary (SSL Beijing Mix)
 6. Sanctify
 7. I Hate You In Real Life Too
 8. The Good, The Bad, and the Druggly
 9. Work to Come
 10. Dulcimer

Yhtyeen musiikkia voi käydä kuuntelemassa Pigfacen virallisilla MySpace-sivuilla.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot