Pikku-Orava katkaisee hiljaiselon julkaisemalla neljännen sooloalbuminsa.

  • Julkaistu 10.05.2008
  • Tagit:
  • Luettu 3179 kertaa

Pikku-Oravan "Satu seedee!" -albumin kansikuva, jossa hymyilevä orava surffaa taivaalla juustokuun edustalla. Orava lentää lentävällä matolla. Julkaistaan 28.5.2008

Toukokuun 28. päivänä julkaistava “Satu seedee!” sisältää 5 uutta laulua sekä 3 uutta satua.

Pikku-Orava ja ilkeä noita vie Oravajoukkomme keskelle satumetsää, jonne Pikku-Orava, Basu, Skeba, Kreisi Bongo, Pyykkilauta Pirkko, Uninen Orava sekä Kurre Lindströminpihvi ovat eksyneet etsiessään keikkabussistaan loppunutta menovettä eli bensiiniä.

Sittemmin ilkeä noita koittaa tehdä ystävistämme oravapataa uunissa, mutta miten suunnitelmille käy selviää “Satu seedee!” -julkaisulta.

Toinen satu, “Pikku-Orava ja taikalamppu”, vie ystävämme Tuhannen ja yhden yön tarinoihin. Metsässä samoillessaan oravajoukko löytää taikalampun jonka sisällä asuva lampun henki antaa oraville kiitokseksi vapautumisestaan palkkioksi kolme toivomusta, jotka vievät ystävämme taikamaton saattelemana huimiin seikkailuihin.

Kolmas satu, “Lumikki ja seitsemän oravaa”, kuljettaa oravajoukon seitsemän kääpiön mökille jonne sittemmin myös Lumikki, ilkeä kuningatar sekä seitsemän kääpiötäkin päätyvät. Kohtaamisesta tulee hämmentävä sekametelisoppa…

Kolmea satua elävöittää viisi uutta Pikku-Oravan laulua.

“Piippolan vaari” ja “Aja hiljaa isi” -kappaleiden maailmaa syleilevät levytykset pistävät naurulihakset koville kun taas Leijonakuningas-elokuvastakin tutuksi tullut Mbube eli suomeksi uuden tittelin saanut “Täysikuubileet” vie kuulijan musiikilliselle retkelle.

Mukana on myös kaksi uutta sävellystä; “Noita Näätäsen soppalaulu” sekä “Laulu Egyptistä”.

Pikku-Orava kommentoi uutta levyään seuraavasti:

Lapset on aina olleet mun sydäntä lähellä ja tän "Satu seedee!" -levyn satuja äitioravakin luki mulle ku mä olin pieni.

Toivottavasti tää levy saa kaikki hyvälle tuulelle, ainakin mulla ja bändin tyypeillä oli tosi hauskaa kun näitä tarinoita äänitettiin ja laulettiin! Studion sessioissa sattui kaikenlaista mielenkiintoista, kuten mm. se et kesken yhden sadun äänityssessioita Basun peräpäästä pääsi yhtäkkiä TOOOSIII matala ääni ja jengi luuli ekaks et se oli ukkonen mut ei se ollu ukkonen eikä akkanen eikäees mikään efekti vaan oikee kunnon töräys. Pirkko piti viedä ulos raittiiseen ilmaan loppupäiväksi ja meidän studio jouduttiin seuraavana päivänä suihkuttamaan kahteen kertaan kärpäsmyrkyllä. Jos rumpaleilla on tarinan mukaan rytmiä veressä nii noilla basisteilla näyttää olevan vastaavasti sit kaasua sisuskaluissa, hehhehheh. Eihän siinä meitsi naurultaan ehtinyt muuta kommentoida kuin että Pure hei käpyä!

Lasten Emma -patsaalla edellisestä “Tosi seedee!” -levystä tänä vuonna palkitun Pikku-Oravan uusin julkaisu “Satu seedee!” on mainiota kuunneltavaa ja tarinoiden parissa viihtyvät niin lapset kuin lapsenmielisetkin.

Pikku-Oravan “Satu seedee!” julkaistaan 28.5.2008. Lisätietoja julkaisusta Pikku-Oravan kotisivuilta osoitteesta www.pikku-orava.fi.

Jaa Facebookissa

yksi_tyyppi_named_lost kirjoitti 5796 päivää sitten, että:

ei enään pikku-oravaa, I’m fucking begging you!!!
hyi anteeksi kamala käytökseni

n:o

Käyttöehdot