My Chemical Romance -fani teki itsemurhan.

My Chemical Romance -bändin emorokkarit poseeraavat mustiin vaatteisiin pukeutuneina hämärässä kellarimaisessa tilassa. Kvuassa muusikoita viitisen kappaletta. Oikeassa laidassa keikistelee mies, jolla lyhyet valkoiset hiukset ja kasvoilla julma ilme. Kuva: Chapman Baehler

Emo-musiikkia syytetään 13-vuotiaan teinitytön tekemästä itsemurhasta. The Pulse Of Radio kommentoi tytön kuunnelleen sellaista emo-musiikkia kuin My Chemical Romance. 13-vuotiaaksi kasvanut ja siinä iässä elämänsä päättänyt ylitunteellinen pikkutyttö hirtti itsensä omassa huoneessaan sen jälkeen kun hän oli kertonut vanhemmilleen aikeistaan. Tyttö oli kirjoittanut ennen elämänpäätösurakkaansa jäähyväiskirjeen, nimeltään “Elävä Onnettomuus”. Hannah Bond -nimisen teiniemon musiikkimakuun kuului kuolinsyytutkija Roger Sykesin mukaan ainakin My Chemical Romance, johon tyttö oli ihastunut vallan pakkomielteisesti. Kuolinsyytutkija kokee, että emo-musiikin kuolemaa ympäröivät laulut ylistävät elämän päättämistä tarpeettoman paljon — tämän herra Sykes kokee melko häiritseväksi tekijäksi.

Hannah Bondin isä, Ray Bond, kertoi tapauksen tutkintatyön yhteydessä tyttärensä aiheuttaneen itselleen aikaisemminkin vahinkoa. Tytär oli kertonut isälleen sellaisen väitteen, että emoiluun kuuluu itsensä satuttaminen. Hirttosilmukkaan loikanneen 13-vuotiaan tytön omilta kotisivuilta löytyi valokuva emosta, jolla on veriset ranteet.

Emotyttären äiti, nimeltään Heather, koki lapsensa emoilun olevan vain muotivillitys ja että se on normaalia käytöstä nykyaikana. Hannah-emon äiti luuli lapsensa olevan normaali. Tytöllä oli paljon ystäviä ja kavereita. Hannah oli ollut välillä “ailahtelevainen”, mutta äiti uskoi sen johtuvan murkkuiästä. Kuva 13-vuotiaasta itsemurhan tehneestä Hannahista löytyy täältä.

Alkuperäisen uutisen julkaissut yhdysvaltalainen NME-palvelu on saanut lyhyessä ajassa aimo annoksen kritiikkiä uutisensa takia, sillä emot ovat ruikuttaneet uutislähteelle, ettei emoilu ole voinut olla Hannahin itsemurhan syy. Eräskin emo oli kirjoittanut NME:lle, että hän kokee kuvottavaksi sen jos ahdasmieliset ihmiset olettavat musiikilla voivan olla niin suuri vaikutus yksilöön, että hän voisi tappaa itsensä sen takia. Toinen emo-musiikin fani kirjoittaa kuuntelevansa korvat höröllään My Chemical Romancea, jota emo kutsuu “My Chemiksi”, ja että monet hänen ystävistään kuuntelevat kyseistä orkesteria — he ovat aivan tyytyväisiä elämiinsä.

Emoilu on saanut viime kuukausien aikana runsaasti huomiota maailmalla, etenkin Meksikossa, jossa emoilu on johtanut väkivaltaisiin joukkotappeluihin. Osa meksikolaisnuorista kokee emoilun niin vakavaksi uhaksi modernille yhteiskunnalle, että he kokevat emojen jouduttavan lopettamaan. My Chemical Romancen laulaja Gerard Way pyysi hiljattain meksikolaisnuoria lopettamaan väkivaltaiset konfliktit emojen ja ei-emojen välillä.

My Chemical Romance on:

  • Gerard Way (laulu)
  • Ray Toro (kitara)
  • Frank Iero (kitara)
  • Mikey Way (basso)
  • Bob Bryar (rummut)

Jaa Facebookissa

MCR EI ole emoa kirjoitti 5822 päivää sitten, että:

täyttä scheisseä koko juttu!
1.MCR ei ole emoa
2.tän jutun kirjottaja on täys IDIOOTTI
3.sen Hannahin äiti on aika tyhmä ko ei tajunnu mitää
4.ei oo todellakaa oikein liitää MCR‘ää tähän juttuu koska se ei oo emoa,eikä varmastikkaa oo syy miks Hannah kuoli.
itsekkin kuuntelen my chemical romancea oon iha tyytyväine elämääni.Hannahilla oli kenties huonot välit vanhempiinsa?kavereitten kanssa riitaa?ei MCR ollu kuoleman syy.

n:o

Petri kirjoitti 5821 päivää sitten, että:

Ei millään hyvällä, mutta sinä kyllä vaikutat itsekin aika tyypilliseltä emolta, joka ihkuttaa jotain emobändiä sokeasti kykenemättä itsenäiseen ajatteluun. My Chemical Romance on minun mielestäni emopitoisinta musiikkia tässä maailmassa heti Tokio Hotelin jälkeen. Sillä onko MCR ollut syypäänä tuon emotytön itsemurhaan ei ole liiemmälti merkitystä, sillä pointti tässä tapauksessa on vain se, että Hannah kuunteli My Chemical Romancea ja tappoi itsensä. Mitäs siihen sanot?

n:o

Minä ja pari muuta, jotka ovat tätä mieltä!!!!! kirjoitti 5818 päivää sitten, että:

No sulla on tosi vähän järkee päässä!!! Luuletko tosissas,että on Mcr:n vika jos joku tyttö tappaa ittensä? Sillä tytöllä meni varmasti muutenki huonosti ja kukaan ei tajunnu mitään! tosi hyvät vanhemmat, onnea vaan!! Ja ku ei keksitä mitään muuta syytä minkä takia Hannanh tappo ittensä,nii syytetään sitte mikä tulee ekana mieleen!! Ja MY CHEMICAL ROMANCE EI OLE EMOA!!!!! teidätkö edes mikä emo on? MCR ON ROCK/PUNK yhtye!!!

n:o

MyCheRo kirjoitti 5818 päivää sitten, että:

niin juuri, ei voi olla minkään bändin vika jos joku menee tekemään itsemurhan, kosk aei musiikkia voi syyttää sellaisesta mitä joku tekee.my chemical romancen musiikki ei ole EMOA!

n:o

Petri kirjoitti 5818 päivää sitten, että:

No jos jonkun bändin musiikissa luritellaan sellaisia asioita, jotka vaikuttavat kiihkeästi sen kuuntelijoihin, silloin siinä musiikissa on yksi syypää esimerkiksi tämän Hannahin itsemurhaan. Jos My Chemical Romancen musiikki ei vaikuta sen innokkaimpien fanien ajatuksiin ja käyttäytymiseen, niin minkä takia te kaikki ihan fanaattisesti puolustatte bändiä? Niinpä.

n:o

-eGG- kirjoitti 5817 päivää sitten, että:

JOO KUULES PETRI. Sain päivän naurut siitä, että sanoit TOKIO HOTELIN olevan emobändi :D hah! kaikki pissiksethän sitä kuuntelee, eikä emot.. Sulla ei taida olla kauheen vahvaa käsitystä emoista/emomusiikista? Mielestäni on jokatapauksessa tunkea joku tietty bändi johonkin tyylimuottiin . Tytön päässä on vain täytynyt olla muutakin vikaa, todellakin, jos hän on tulkinnut my chemin sanat NIIIIN väärin.. Koska bändin sanoitukset eivät todellakaan painosta itsemurhiin – päinvastoin, kannustavat jatkamaan ja tämän huomaa monesta biisistä, jos on vain vähän jaksanut tulkita sanoja.. Oikeesti, rajottakaa vähän! Mcr on yksi omista lempibändeistäni ja voisin sanoa että olen melkein emon vastakohta :D Olen samaa mieltä ensimmäisen kirjoittajan kanssa, tuon jutun kirjoittaja ja PETRI on ihan idiootteja!!

n:o

Petri kirjoitti 5817 päivää sitten, että:

Ei niissä pissiksissä ja emoissa ole kovinkaan paljon eroa. Emot emottavat My Chemical Romancea ja pisarit Tokio Hotelia, mutta myös päinvastoin. Molempien osapuolten kuuntelema musiikki on tyhjänpäiväistä angstaamista, joka vaikuttaa niiden kuuntelijoihin älyä ja ajattelukykyä heikentävällä tavalla. Kaikkihan sen tietävät, sehän on ihan itsestäänselvyys. Hannah-emo päätti päivänsä kuunneltuaan liikaa emoilumusiikkia. Tosiasiat puhuvat puolestaan. Miettikääpä sitä. Jos osaatte. :-D

n:o

Minä ja pari muuta, jotka ovat tätä mieltä!!!!! kirjoitti 5817 päivää sitten, että:

Petri Sä oot täys idiootti!!! My Chemical Romance ei ole emoa!! koita painaa se kaaliis!!! Jos kerta luulet tietäväs mikä on emo,nii kerro. Musta alkaa vahvasti tuntuu että sä et todellakaan tiedä mitään emoista tai edes My chemistä! Ne on kaks ihan eri asiaa!!! MCR ei angstaa mistään!! Ne kertoo elämän tosi asioita!! Ja sä voisit opetella kunnioittaa Mcr ja sen faneja! Onks sulla mitään tietoo mitä Mcr laulullaan haluu sanoo??

n:o

Emokid kirjoitti 5812 päivää sitten, että:

MCR ei todellakaa oo syypää, se ei oo emoo ja sil on positiivist musaa aika tyhmii ihmisii ku väittää ett “musiikkii voi kuolla”. Täs dissataa emoi on neki ihmisii.

n:o

APPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIS kirjoitti 5812 päivää sitten, että:

Lol, Petri. Kuuntelepas vaikka Famous last words(omg vähänks emo nimi) tai lue sanat, siitä saat selville, ettei bändi ainakaan kannusta itsemurhaa. Ja edelleen, miten pissikset liittyy asiaan?

n:o

paula kirjoitti 5810 päivää sitten, että:

jumankauta. EKS SE MEE TEIÄN PIENIIN PÄIHINNE ETTÄ MY CHEMICAL ROMANCE EI OLE EMOA !!!!!!!!!! TAJUTKAA SE. NAURETTAVAA HAUKKUA MCR:ÄÄ EMOKSI, ETTÄ VARMAST ITE OO SITÄ HIRVEEST KUUNNELLLU, MIKSIKÖHÄN MCR:N LAULAJA, GERARD WAY, SANOO EMOSTA NÄIN JOS KERRAN HE OVAT EMOBÄNDI: “ I think emo music is a pile of shit.” LUKEKAA SIITÄ, MUSTAA VALKOISELLA !!!!!!!!!!!!!!!!!! HEMMETTI SOIKOON ! OLKAAA HILJAAA TUON TEIDÄN TEKOPYHÄN ASENTEENNE KANSSA ETTÄ HÄN TAPPOI ITSENSÄ MY CHEMICAL ROMANCEN TAKIA ! JA ENSINNÄKIN OMAPAHAN ON VIKANSA JOS HALUAA TAPPAA ITTENSÄ. EI OLLU MCRN PÄÄTETTÄVISSSÄ IDIOOOTIT !!!!!

n:o

heidi kirjoitti 5810 päivää sitten, että:

jjoo ei voi muutakun huokasta. olettekste oikeast noi tyhmiä, että luulette et joku teinityttö tappaa ittensä mcr:n takia ? jja sitäpaitsi, MY CHEMICAL ROMANCE EI OLE EMOMUSIIKKIA. häpeällistä, kun väitetään emomusiikiksi. jja lainaten paulan kommentista: MIKSIKÖHÄN MCR:N LAULAJA, GERARD WAY, SANOO EMOSTA NÄIN JOS KERRAN HE OVAT EMOBÄNDI: “ I think emo music is a pile of shit.” niin, miksi g. way sanoo näin, jos itse soittaisivat emomusiikkia ? koittakaa nyt ihmiset tajuta, että tää hannah oli vaan kyllästynyt elämään, siinä kaikki. kuka häntä pakotti kuuntelemaan edes mcr:rää ? no ei kukaan. se ois voinu lopettaa sen kuuntelemisen, kun on alkanu ahistaa. voi luoja sentään .‘’ oikeest, ei mcr:rää voi syyttää täst, ei h*lvetti vieköön voi.

n:o

Petri kirjoitti 5810 päivää sitten, että:

No katsokaa nyt vaikka tämänkin uutisen kuvaa, sitä mikä näkyy “My Chemical Romance -fani teki itsemurhan” -otsikon alapuolella. Ihan ilmiselviä emojahan ne MCR:n tyypit ovat. Musiikki ja ulkonäkö on niin emopitoista, ettei sitä voi kukaan kieltää (paitsi nehän kieltävät, jotka kyseistä orkesteria fanittavat sokeasti).

n:o

Liisa kirjoitti 5803 päivää sitten, että:

Voi lol. Sillä, onko MCR emo vai ei, ei ole mitään merkitystä.
Riippuu ihan ihmisestä, miten biisit tulkitsee.
Hannahiin taatusti vaikuttivat muutkin asiat, kuin pelkkä yhtye. Kai hän kuunteli muutakin?
Nykynuoret ja varsinkin tytöt ovat herkkiä kaikesta kaikille ja siksi MRC-bändin laulut saattoivat vaikuttaa häneen voimakkaammin, kuin muihin faneihin.

MCR varmasti vaikutti jonkin verran, muttei yksistään näin pienen tekijän takia kukaan itseään tapa!

P.s. Yhtä lailla Black Sabbathin, Metallican ja HIM:inkin faneja on löydetty itsemurhan tehneinä.
Siis kyse ei ole emosta tai muusta tyylilajista – jostain yhdestä yksittäisestä bändistä puhumattakaan – vaan ihmisestä itsestään, aasit.

n:o

Amandelius_94 kirjoitti 5803 päivää sitten, että:

Mitä väliä sillä on, hyvät MCR:n fanit, onko kyseinen bändi emoa vai ei?
Jos lyriikoita katsoo pinnallisesti niin kyllähän se todella emolta vaikuttaa (eikä minulle The Sharpes Lives esimerkiksi avaudu kuin ruikutuksena).

Ja tähän itse uutiseen: ihan oikeasti, kuka ottaa itseltään hengen vain, koska jossain biisissä sanotaan? Ja vaikkei sanottukaan.

Vanhemmissa (& ympäristössä) on pakko olla vikaa, jos kerta tekee itsemurhan. Ketään ei pelkkä musiikki voi ajaa sellaiseen (ellei ole sitten todella kieroutunut päästään, jolloin on muitakin ongelmia kuin musiikki), vaan siihen vaikuttaa jokin muukin.
Ehkä MCR:n sanat ovat olleet vain se viimeinen pisara.

n:o

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 5802 päivää sitten, että:

kyllä on typerää syyttää juuri my chemicals romancee.
olen varma että on monia britney spearsin faneja jotka on tehneet itsemurhan (tai tappaneet jonkun toisen henkilön, murha kuin murha), mutta eipä ole näkynyt lööppejä siitä että britni ajoi faninsa itsariin; eli on typerää laittaa jonkun henkilön teon jonkun toisen syyksi, en usko että mcr oli sitomassa köyttä kaulaan vaan tyttö sen itse teki, joten lopettakaa mcr:n mustamaalaaminen (tämä on varmaan eniten tarkoitettu artikkelin kirjoittajalle)!!!

sanon lopuksi viel et; EI, en ole mcr fani, enkä mikään “emo” eikä mcr ole mielestäni mitään “emo-musiikkia”
pahoittelen vielä pitkää ja varmaan hemmetin epäselvää viestiä, mutta sainpahan asiani sanotuksi :)

n:o

Kummitus kirjoitti 5802 päivää sitten, että:

sillä tytöllä oli varmasti paha masennus, eikä jaksanu katella enää elämäänsä!!! ja MCR syytetään siitä!!! Hitto miten tyhmiä ihmisiä!! Jos hän ois kuunnellu vaikka madonnaa, nii nyt sitä syytettäs emoudesta, vaikka madonna on täyttä poppia!!!!!

n:o

C kirjoitti 5802 päivää sitten, että:

Kuulkaas nyt emotytöt… Tällä eräs kohta toista vuosikymmentä elävä emo nostaa päänsä ja kertoo mielipiteensä. Ensinnäkin, emo-musiikki ei ole sitä miksi TE hyvät MCR fanit sen luokittelette. First off, emo tulee lyhennettynä sanoista emotional hardcore, mikä taas on käännettynä tunteellista hardcorea (omgs). Minkälaista musiikkia kemikaalirakastajat soittavat ?

Asiasta kukkaruukkuun, itse tuolla rapakon toisella puolella asuneena voin kertoa että My Chemical Romance lasketaan emo-musiikiksi. Itse kuuntelen MCR‘ää, Dashboard Confessionalia, Coheed & Cambriaa, etc.. Ja miellän itseni elämänhaluiseksi ihmeiseksi. Emoksi, mutta iloiseksi. Joten kaikki äiskän ja iskän rahoilla törsäilevät pikkutytöt tukkivat turpansa siitä mikä heidän mielestänsä on emoa, ennenkuin ovat edes selvittäneet aihetta.

n:o

nimetön fani kirjoitti 5800 päivää sitten, että:

my chemical romance soittaa alternative/punkrokkia tiedoksi vain teille tietämättömille. hannah oli vain ahdistunut teini, joka otti asiat nähtävästi liian vakavasti, eikä hänen köydenjatkoksi menemisensä liity mcr‘ään MITENKÄÄN! tai no tietysti hän piti bändistä, mutta se ei ole mikään järkevä syy syyttää Gerardia ja muita poikia!!!!

n:o

ei jösses kirjoitti 5799 päivää sitten, että:

Rauhottukaa teinit vähän.. Näkee miten kapeakatseista porukkaa, oma näkemyshän on aina se paras ja muita ei suostuta edes kuuntelemaan. Muutama järkeväkin kommentti oli tuolla noiden “MCR EI OO EMOO VITUN IDIOOTIT” -juttujen välissä. Ihan alkaa huvittamaan tämmösiä lukiessa.

n:o

Naurattaa ja pitkään.. kirjoitti 5798 päivää sitten, että:

Todella reilua sekoittaa MCR mukaan tälläiseen! Antaa todella hyvää mainosta.. Itse kuuntelen bändiä ja vaikka en ehkä aina olekaan elämääni tyytyväinen, se ei todellakaan ole musiikin vika! Itseasiassa musiikki on pelastanut minut monelta

n:o

yksi_tyyppi_named_lost kirjoitti 5797 päivää sitten, että:

ei jössekselle: totta oli ittellänikin huvittavaa lukea viestejä, kun monet sisälsivät suurimmalta osin pelkästään väittelyä mcr:sen olemisesta emoa vai ei :)
eiköhän olisi jo aika palata itse alkuperäiseen aiheeseen, ei siihen että onko mcr emoo vai ei, vaan siihen että onko oikein ottaa suureen huomioon tietty bändi kun joku angstaava teini tappaa itsensä
pahoittelen jos viesti ei ole selkeä, en ole mikään kirjoittaja tyyppi :)

n:o

Emo kirjoitti 5796 päivää sitten, että:

My Chemical Romance ei ole syyllinen Hannahin kuolemaan.
On totta että Mcr:n joidenkin kappaleiden sanat ovat alakuloisia ja negatiivisia.
Mutta juuri se tekee Mcr:n musiikista tunnetun ja heidän omansa.
Myös se on totta että nuoret ovat alttiita tuntemaan samoin kuin eri kappaleiden sanoissa kerrotaan. Mutta musiikkia, My Chemical Romancea ei voida syyttää tämän tytön kuolemasta. On kerrottu että Hannahin isä oli löytänyt kerran tyttönsä viiltelemästä, mutta isäpä ei ollutkaan välittänyt mitään kun tyttö oli vain sanonut
‘‘tämä kuuluu emojen juttuihin’‘. Kuoleman takana on siis muitakin kanssatekijöitä.
Minua sitä paitsi puistattaa että aina kun puhutaan viiltelystä, luokitellaan viiltelijä emoksi. Itse olen emo ja en ajattele samoin. Kun on todella paha olla voi ihminen viillellä, mutta paha olo voi olla muillakin kuin emoilla, näinhän?
Hannah oli siis itse syyllinen kuolemaansa.
Hannah itse toteutti suunnitelmansa loppuun asti.
My Chemical Romance ei toivo ihmisten kuolemaa.
My Chemical Romance ei tee musiikkia sitä varten, että saisi ihmiset hirttäytymään.
Jos haluatte kirjoittaa nimenne adressiin, joka on vastaan My Chemical Romancen syyttämistä, tässä on teille osoite. Kiitos.
http://www.adressit.com/mcr_ei_painosta_itsemurhiin

n:o

Petri kirjoitti 5788 päivää sitten, että:

Hahahaha. Mitäs tähän sanotte? Amerikkalaisen emobändi Chiodosin laulajaemo, eli “pääemo”, yritti tehdä pari päivää sitten itsemurhan ollessaan niiiiin kauhian ja hirviän masentunut.

n:o

eMoEnOlE kirjoitti 5788 päivää sitten, että:

sitten jostain syystä emot [ja kootit] halutaan “kieltää” venäjällä! siis kuvitelkaa, ne kielletään! tässä gootti.netissä sanotaan niin: http://www.gootti.net/emot-ja-gootit-kielletaan-venajalla, mutta minä en tiedä miksi ylipäänsä kielletään, koska eivät yksittäiset ihmiset tai musiikinkuuntelijat voi olla niin vaaralliaisia!

n:o

My name is Jonas kirjoitti 5786 päivää sitten, että:

Noi petrin jutut alkaa kyl vähän naurattaan!! Tyyppi ei tiiä asiasta mitään… (siis emoista ja muista) En kuuntele my chemical romancea mut ei niitä voi syyttä jos joku tekee itsarin. Mitäs jos se olis kuunnellu Britneytä, ni oiskos sitte Britneytä syytetty?… No ei tietenkää!

n:o

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 5785 päivää sitten, että:

tää on vähän aiheesta pois mutta…

hauskan jutun tässä juuri huomasin: petri, sä muistutat mun isoveljee niin helvetisti et mua alkoi naurattaa XD

mikä helvetti sulla on emoja vastaan, ei ne kaikki oo hirveit angstaajii jokka jonottaa hirttoköysii kaupas joten anna niiden olla ja mee itte hyppimään iloisesti kukkaniitylle sateenkaarien ja yksisarvisten keskelle kerra oot niin anti-emo :D

ai että sä muistutat mun veljee XDDDDDDDD et kai satu olee? :DDDD

tää keskustelu on kyl menny jo pitkäks…

n:o

McrLover kirjoitti 5782 päivää sitten, että:

MY CHEMICAL ROMANCE EI OLE EMO MUSIIKKIA.
Laulaja Gerard Way sanoi itse vihaavansa emoja ja ei halua ikinä olla itse sellainen.
Ymmärrän kyl kirjottajienki kannan, mut jos MCR ei enää ikinä saa esiintyä ym. niin ajatelkaa et kuinka monta ihmistä silloin tekis itsemurhan..! Ja tää on oikeestaan ihantyhmää kun se Hannah kuunteli My chemical Romancea mutta kai se sentää jotaan muitaki bändejä kuunteli… Ette voi syyttää bändiä tästä. Ajatelkaa nyt vähän. Yleensä emot kuuntelee mm. Panic! At the discoa, Aidenia, Alesanaa ja kaikkee tällästä. Ja kuten jo sanoin MCR ei ole emoa. Kyl jotku emot kuunteelekii sitä , mut silti.. Minäki kuuntelen vaikka en oo yhtään emo. Haloo Hei…???

n:o

idiootit_hitto_ääääää_ kirjoitti 5766 päivää sitten, että:

lisäisin vielä tohon edelliseen kommenttiin et miks ette syytä sitä sen Hannahin kaveria? kun sehän yritti tehä itsarin mut ei onnistunu… ja sitte Hannahi onnistu. eli syyttäkää sen kaveria ja perhettä kun ei oo huomioinu sitä tarpeeks. tuskin se ihan vaa huvin vuoks tappais ittensä…… idiootit…… antakaa Gerardin ym. olla rauhassa! ajatelkaa miltä bändistä tuntuu kun te syytätte sitä ihan turhaan! te ootte sydämmettömiä hirviöitä. gerard on naimisissa ja kaikkee. TE PILAATTE NIITTEN ELÄMÄN PÄÄTTÖMILLÄ SYYTÖKSILLÄ!!! :’( oon tosi pettyny teihi kirjottajii…… vihaan teitä. saate pyytää anteeks henkilökohtasesti MCR :ältä tastä. haastan teidät oikeutee.

n:o

MCR EI EMOA??? kirjoitti 5765 päivää sitten, että:

Kaikki jotka sanoo että mcr ei oo emoa, hahah :D
En tiedä toista bändiä joka ois yhtä emo kun mcr.

n:o

yks_tyyppi_named_lost kirjoitti 5762 päivää sitten, että:

nyt hoidetaan toi onko mcr emoo vai ei pois alta; lukekaa ja hämmästykää senkin (sensuroitu) http://www.youdontknowemo.tk/ ,haluuko joku vielä sanoa tästä asiasta jotain, vai keskityttäisiinkö enemmän artikkeliin : D anteeksi jos olin ilkeä…

n:o

Riku kirjoitti 5758 päivää sitten, että:

Evoluutio (emoluutio?) työssään; tyhmimmät ja heikoimmat kuolevat pois. Seuraavana vuorossa ihmiset, jotka sanovat, ettei MCR olisi emoa. Todellinen emohan ei voi koskaan myöntää olevansa emo, koska se olisi itsensä kategorisioimista. Emot ovat kaikki yksilöllisiä ja vahvoja ihmisiä, jotka vaan kaikki sattuvat olemaan surullisia, masentuneita, huomion hakuisia, ruikuttavia ja muotitiedottomia itsensäviiltelijöitä, ala-arvoisen vampyyrikirjallisuuden faneja ja vielä ala-arvoisempien runojen kirjoittajia.

“Sieluni on kylmä kuin yö,
susi laukkaa kuun alla,
se haistaa veren,
minun vereni,
ranteistani.”

n:o

Riku kirjoitti 5758 päivää sitten, että:

Joten siis; tehkää se mitä teette parhaiten, ja tappakaa itsenne. Kirjoittakaa itsemurhaviestiinne, ettei kukaan välitä, koska se on melko tottakin. MCR soimaan tietenkin taustalle. Ja muistakaa; ranne viilletään pituus-, ei vaakasuunnassa.

n:o

Riku F kirjoitti 5753 päivää sitten, että:

Teksteistä päätellen, kaiken tästä teinimäisestä murteesta jne.

“siis vähänks feikkii, mcr ei oo niinku emoo”

Hyvää vappua pennut. Musiikki on aiheuttanut, ja tulee aiheuttamaan asioita, joihin ihmiset ryhtyvät.
Syytän emo musiikkia eikä minua voisi vähempää kiinnostaa flaming jonka kaikki teinit nyt minua päin heittävät.

Emo kids, slice a lil deeper the next time.
Ja kuolkaa sukupuuttoon samalla.

n:o

Nancy! kirjoitti 5752 päivää sitten, että:

HANKKIIKAA ELÄMÄ! vaikka joku saakelin toimittaja syyttää mcr, jostain hemmetin kuolemasta, voin sanoa että sillä on aivan saakelin tylsää, tai sitten se on ihan muuten vaan tyhmä! maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka uskovat kaikkeen paskaan! ja sinä hemmetin riku! hanki sinäkin elämä, tai laita pussi päähän! sinä et tajuu mistää paskan vertaa, etkä tuu koskaan tajuaamaankaan! (osta se pussi, ja pistä se päähäs!)

n:o

fuckoff kirjoitti 5751 päivää sitten, että:

en käsitä miks hekvetissä kaikki noi sanoo mcrrää emoks koska se ei vitussa sitä oo!!!! kuuntelen itekkin sitä ihan älyttömästi aja fanitan sitä ja ihan tyytyväinen elämääni olen. Miks helvetissä Gerard sanois että emo on hevonpaskaa jos ne ite sitä soittais. miettikääpä kaikki vitun idiootit sitä !!!!!

n:o

jooo..just se.. kirjoitti 5750 päivää sitten, että:

mitä vitun väliä sillä on mitä ne soittaa?? eiks se oo se perus juttu että ne ees soittaa!!??? emoista on saatu väärä käsitys!!

n:o

:D Puoluueton (mellkeen 14v) viisastelija heheheh xD kirjoitti 5749 päivää sitten, että:

Kuulkaas nyt kaikki, älkää riidelkö tollasesta tyhmästä asiasta, että mikä on emoa ja mikä ei, ja plääplääplää emot on luusereita ja emot rulettaa ja jäkäjäkä.

Siis munmielestä: MCR:n musa = ei emoa
Emo = tyylisuuntaus/musiikkisuuntaus (emotional rock etc)
MUTTA! Mulla on emoja kaverina, ja mitä nyt oon huomannu, et suuri osa emo-ihmisistähän oikeastaan fanittavat My Chemical Romancea! Ei sitä bändiä kuitenkaan murhasta tai itsemurhan aiheuttamistesta voi syyttää…!
Siis yksi sairas pieni lapsi tekee itsemurhan ja sattuu olemaan MCR-fani, niinkuin moni muukin tässä maailmassa, ja hirvee riita syntyy siitä __
Antakaahan olla. Ihan sama, jokasella on oma mielipitteensä.
Itte en kyllä tajua niit emoja, ja niitten synkistelyjuttuja, masentavaa elämää (mitä joillakin oikeasti on, ja jotkut vaan esittävät!), viiltelyä, itkua ilman syytä yksin pimeässä ja blablabla… Onhan ne ilosiakin… :D
Mut ei kyllä paljoo kiinnostakkaan, olkoot mitä on ja tehkööt mitä huvittaa! Jos oon rehellinen, ni tuntuu siltä, et tää emo-tyyli on tällanen muotijuttu. Kyllä se hälvenee sitä mukaa ku ne emot aikuistuu… Mut jos synkistelijäemolaiset tahtoo viettää ainoan elämänsä niin, ni omapahan on ongelmansa! Heh.

…Sori et sekaanuin tähän. Älkää välittäkö musta :>

n:o

someone kirjoitti 5742 päivää sitten, että:

Jos mcr on itte sanonu nii että ei olla emo bändi ni ei ne ole! Voiko muka musiikki vaikuttaa noi paljo ihmisee että tekee ittemurhan !? Ei on mun vastaus! Ihminen päättää itte mitä tekee ja tämä tyttö päätti tämän valinnan ! Ei ole kenenkään muun vika. Jollain ihmisillä on mielenterveys vika ja se voi tulla myöhemmin ilmi! Jos tästä jota kuta pitäisi syyttää ni vanhempia. he ovat olleet tekemisissä koko ajan tytön kanssa! Sitä paitsi tyttö on voinut kuunnella muita bändejä ym..
ehkä mcr pukeutuu kuin emo bändi mutta sanoiltaan ja tarkoituksiltaan niillä ei ole mitään yhteistä!

n:o

räsynukke kirjoitti 5730 päivää sitten, että:

ei jumlauta ihmiset. jos tää tyttö oli kerran mennyt vanhemmilleenki kertomaan, nii minkä helvetin takia ne ei sitten tehneet asialle mitään? kyllä viimeistään siinä vaiheessa pitäis alkaa hälytyskellojen soida päässä jos lapsi tulee huutamaan että elämä on paskaa ja mä meen nyt tappamaan itteni.
lukekaapa nyt vähän MCR:n sanoituksia! tosi monessa biisissä on sellanen “carry on” -meininki, ja onko “I am not afraid to keep on living” itsemurhatekstiä? EI OLE!
Gerard on itsekin sanonut: “Sucide is a serious thing. And if you know anyone who is suicidal, you need to get them help. No one should live in pain, everyone should love themsleves, like I love you all.”
My Chemical Romance ei todellakaan yllytä itsemurhaan. vaikka joissakin biiseissä onkin vähän angstimeininkiä, se ei tarkoita että heti pitäisi mennä hirttämään itsensä.

vittu mitä paskaa lehdet julkaseekin.

n:o

Pieni kirjoitti 5715 päivää sitten, että:

Joo ok joidenkin ihmisten mielestä mcr on emo musáa, joidenkin mielestä ei. Mä tykkään mcr:rästä mut en osaa sanoo et onkos se emo musaa vai ei koska ainakaan mua ei kiinosta pätkääkään mitnkälaista tyyliä musikki taisen soittajat ilmentävät. ja sitten tähän uutiseen. En vois kyl uskoo et joku tappais itensä pelkän musiikin takia. ei pelkkä musiikki voi aiheuttaa itsemurhaa. Nii just! Miks vanhemmat ei oo tehny mitään jos Hannah on tullu ite sanomaan et “Moi! Mä aattelin tehä itsemurhan!” Onks vanhemmilla jotain päässä vikana jos ne ei oo ottanu tota vakavasti? Joo voi emous olla osasyyllinen siihe tsemurhaan mut yhtä hyvin se olis voinu fanittaa vaik Kari Tapioo helvetti! Mä en haluu kuulostaa yhtään hirveelt emo mcr fanittajalta vaikka emo oonkin. Ja mä uskon ettei se oo kuunnellu mcr:rää 24/7. Ei fanitus sitä oo. Nyt tää meni saarnauksen puolelle mut yks asia! Mä oon itekki yrittäny itsemurhaa mut just musiikki sai mut ottaa itteeni niskasta kiinni ja jatkaa. Ei oo pelkän musiikin syy et joku haluu lopettaa elämänsä.

n:o

sairasta kirjoitti 5705 päivää sitten, että:

Mitäs vittua porukat väittää ettei MCR oo emo musaa, ONHAN SE, etippäs 20 emoa ja kysy kuunteleeko jotain paskaa my chemical romance sälää niin vastaa yhyy angst angst kyllä kuuntelen, niin koskettavaa että tapan itteni, ei vittu mitä porukkaa nää emot, ja tää chemical romance bandihan ei myönnä että on emo ettei niitä syytettäis, mut mo, kattokkaas ny vähän niit, biisit on pelkkää angstii ja vaatteet & hiukset fullshit emocakee. koko bändi saatais polttaa & emot tappaa…

n:o

ei oo emoo kirjoitti 5704 päivää sitten, että:

MCR EI OOO EMOO!!

n:o

santos kirjoitti 5701 päivää sitten, että:

joo voi lapsirukat. lopettakaa jo tuo tappelu siitä onko se emoa vai ei. se delas. sillä sipulit.

samaa paskaa kuin aikoinaan sen kans ku väitettiin että hevimusiikki aiheuttaa itsemurhia. ihmiset niitä murhia tekee eikä musiikki.

n:o

Jani kirjoitti 5701 päivää sitten, että:

Jaa jaa… Eikös se juuri ollut My Chemical Romance joka aikoinaan aloitti Emo musiikkityylin popularisoinnin? Jos sitä aletaan hinkkaamaan että mitä musiikkitylliä joku bändi edustaa, on ehkä kuitenkin vähä-älyistä – vaikka itse siihen äsken pakon edessä osallistuin.

Itse tunnen monia (puhumme kymmenistä) emo-teineistä, ja eiköhän jokaisen lemppari ole juuri MCR. Vaikka bändi ei edustaisikaan musiikkilajin tarkkaa määritelmää, se on kuitenkin koko kulttuurin selkeä keulahahmo.

Musiikki ei aiheuta kuolemia, tyhmyys aiheuttaa kuolemia. Jos joku on tarpeeksi tyhmä ettei osaa ratkaista elämässään olevia “ongelmia” (yleensä 13-vuotiailla ne eivät ole mitään järkyttäviä…), vaan ottaa “helpon tien” ja lopettaa kaiken, voimme sanoa että mitään emme menettäneet. Jos ihminen on näin heikko, evoluution mukaan tämä vain hyödyttää ihmiskuntaa ja tekee meistä vahvempia ja viisaampia seuraavassa sukupolvessa.

Itse olen parikymppinen hevimies, joten en edusta ko. tyylialalajia, vaikka en tyypillinen hevistikään ole.

n:o

Niin emoa. kirjoitti 5699 päivää sitten, että:

Haha. Aika outoa että MCR kannustaisi itsemurhiin, kun bändin päätehtävänä on PELASTAA ihmisiä. Se aloitettiin, jotta mahdollisimman moni nuori PELASTUISI.
Tietäkää ihmiset, MCR on pelastanut SATOJA ihmisiä itsemurhalta.
Ja suunnilleen joka keikalla Gerard pyytääkin ihmisiä olemaan tekemättä itsemurhaa ja olemaan satuttamatta itseään.

“If you guys have been listening to this band and coming to see us for a long time, you know we’ve always said to you guys that if you get depressed, that you can find somebody to talk to. You can find help if you feel suicidal or anything like that. That’s something we’ve always said. That’s something we’ve been saying on this tour… is that, you know, sometimes the world can be a really ugly place, right? It’s not always really pretty, it’s ugly, people’s feelings get hurt. Sometimes it’s terrible, but it’s also a really beautiful place, and we all share it together. If you ever feel depressed or hurt in any way, or you find yourself feeling very desperate, you find somebody that you trust, that you can talk to— be it a teacher, a parent, a best friend, a therapist at school. There’s lots of free programs, you guys can find somebody to talk to… but the main thing is no matter what, no matter what happens to you, no matter how desperate you feel, you never resort to violence.”
“Hey girls, you’re beautiful.
Don’t look at those stupid magazines with sticklike models.
Eat healthy and exercise. That’s all. Don’t let anyone tell you you’re not good enough. YOU ARE GOOD ENOUGH, YOU ARE TOO GOOD. Love your family with all your heart and listen to it. YOU ARE GORGEOUS, whether you’re a size 3 or a size 14. It doesn’t matter what you look like on the outside, as long as you’re a good person, as long as you respect others. I know it’s been told hundreds of times before, but it’s true. Hey girls, you are beautiful.”

- Gerard Way

n:o

Huoh.. kirjoitti 5696 päivää sitten, että:

Tästä on jauhettu paljon. Olen täysin samaa mieltä Niin emoa. kirjoittajan kanssa. Miksi MCR: än takia ihmiset tekisivät itsemurhia jos he VASTUSTAVAT niitä? Miettikääs sitä.
Itse kuuntelen MCR:ää. Se ei vaikuta minuun mitenkään negatiivisesti. Päinvastoin. Ja en usko, että musiikki olisi syy itsemurhaan.
Sillä tytöllä on saattanut mennä muutenkin huonosti. En ole lukenut jokaista yllä olevaa viestiä joten jos joku on kirjoittanut nämä asiat ennen minua en tiennyt.
Tyttöä on saatettu koulukiusata. Hänen vanhempansa eivät vain ole tienneet sitä. Tai hänelle on sattunut jotain muuta järkyttävää.

n:o

Mie vaan...joku random kirjoitti 5693 päivää sitten, että:

Tulin tänne jauhaa tätä samaa paskaa:
1. Mcr ei oo emoa, kait ne nimittäin ite parhaiten tietää.
2. Mcr on vahvasti itsemurhaa vastaan ja kappaleetkii kertoo sen kauheudesta ja uuden toivon löytämisestä.
3. Eivät taineet vanhemmat löytää parempaa syylistä kun oma syyllisyys kalvaa.

n:o

Vitt kirjoitti 5687 päivää sitten, että:

Vittu, tehköön vain itsemurhan, mutta pitääkö siitä MCR:ää syyttää? ….

n:o

KAIKKI LUKEKAA NYTT HETI -.-' kirjoitti 5651 päivää sitten, että:

MCR on bändi joka vastustaa itsemurhaa. Jos kuuntelee Famou Last Words, vaikkapa. Nii siinä lyricsethan ovat “I am not afraid to keep on living”? Toi Hannah oli khyl iha vitun idiootti. Jos on oikea fani MCRlle, pitää myös kuunnella oikein heidän muusiikkia. Mä kuuntelen MCRää ja olen tyytyväinen siitä.

n:o

J.K kirjoitti 5651 päivää sitten, että:

MCR ON EMOPUNKIA, Selvähän se on, ja ei nuo väitteet emojen kuolemanihannoinnista ja itsensä satuttamisesta ole tuulesta temmattuja, sitäpaitsi MCR on surkeata soittotaidotonta röpellystä :,)

n:o

Ronironiorni kirjoitti 5647 päivää sitten, että:

lololololololol ranteet auki yyyh

n:o

EmoLoveMaster kirjoitti 5640 päivää sitten, että:

Hahahaha, tiedättekö miksikä sanotaan 1000 emoa, jotka makaavat meren pohjassa??? Vastaus: Hyväksi aluksi!!! Hahahaha. (Okei, pöllin tämän vitsin täältä.)

n:o

!!!! kirjoitti 5609 päivää sitten, että:

Vittu miten saakelin avuttomia ihmisiä on! Jos MCR on sanonu että ne EI oo emoa ja niiltä on tulossa albumi, johon on otettu vaikutteita Queenista! nii mitä vittua te luulette? Ja ne jotka ei siedä MCR:n musiikkia voi OPETELLA soittaa ite paremmi! Ja ne tyypit jotka nyt väittää,että “ei MCR oo nii sanonunu ja kyllä mä tiiän mitä emo on ja se on MCR.” NE voi hankii elämän! Jos elämä on muiden bändien solvaamisesta kiinni nii tervemenoo! Eikä se oo MCR:n vika jos jollekki tulee niitten biisien kuuntelemisesta ahistunu olo!!! Jätkät tekee mahtavaa musiikkia, joka on terapiaa joillekkin ihmisille, sitte tulette te saakelin asennevammaset pellet, jotka väittää että MCR on emoa! Sillä perusteella ku ne laulaa kuolemasta, hui! NE pellet voi opetella kuuntelee ne sanat ja miettii mitä ne mahtaa tarkottaa, enne ku tulee ulisee jotain paskaa!

n:o

mä vaa kirjoitti 5602 päivää sitten, että:

etin mcr:räst tietoo ja pompin yhell jalal ku oli nii raivoissaa tost etm mcr olis kuolinsyyn ja et se o emoo ku se EI sitä ole!!!!!!!!!!!!

n:o

Uglykidsaysyeah kirjoitti 5586 päivää sitten, että:

Tosi järkevää syyttää tästäkin My Chemiä o____o tyttö kai nyt muutakin kuunteli, kuin vain tätä tiettyä ? Itsekkin kuuntelen, okei, ja voin vielä myöntää että en ole mikään maailman onnellisin ihminen. Mutta siisjoo, My Chem tuskin tytön itsaria aiheutti ? Haah koko viikon parhaat naurut, kiitos tästä 8’D Seuraavaksi jotkut fiksut väittää vielä, että G itse korkeimman omakätisesti oli sitomassa silmukkaa tyttelin kaulalle ? Jättäkää nuo syytökset sinne missä aurinko ei oikein paistele pahemmin. Muutaman todella hyvänkin palautteen löysin tuolta seasta juu. Sellaisia, joissa oli asian ydin ja tämä ‘‘onko MCR emoa ?’‘ -keskustelukin mukana välissä. Suurimmalle osalle repesin melko pahasti. Mua ei jaksa kiinnostaa onko My Chem emoa vai ei. Ihan sama. Sitä musiikkia kuuntelen, enkä ihmettele päivästä toiseen kuinka emoa kyseine musa on. Huooh, no, uskokaa te vaan mihin haluutte (:

n:o

Tyttis kirjoitti 5583 päivää sitten, että:

No näin melkein kypsän aikuisen mielestäni My Chemical Romancen musiikki voi vaikuttaa sen kuuntelijoihin ihan yhtä samalla tavalla kuin esimerkiksi norjalaisen mörököllimetallin kuunteleminen hevandereihin. Siinä missä Purzumin kuuntelijat tussuttelevat tulitikuillaan kirkkoja alas, My Chemical Romancen soosipääfanit harrastavat “viilviilviiliä“ ja heittäytyvät liekaan. Kuten Hannah Bond.

n:o

Merirosvo kirjoitti 5582 päivää sitten, että:

Onpa täällä kiihkomielistä keskustelua.. Tajuattehan te, että itsemurhan tekeminen on sairasta? Se vaatii sairastunutta mieltä ihmiseltä, että itsemurhaa pitää ratkaisuna ja toteuttaa sen. Tytöllähän on voinut olla huomaamatta jäänyt masennus, ahdistuneisuushäiriö, tai muuta. Tyttöhän oli aikaisemminkin tehnyt vahinkoa itselleen.. Kenties viillellyt? Sairasta sekin, viiltely. Joskus vaan ihmisen on turvauduttava tälläseen keinoon saadakseen tiedon olevansa elossa.

Tältä keskustelulta oltais vältytty, jos joku ois huomannu asioiden olevan pielessä ja tyttö ois saanu ajoissa apua. Siispä, olen sillä kannalla, että kaikki ottaa selvää masennuksen oireista ja huomatessaan näitä kavereissaan, puuttuisi tilanteeseen joko itse tai jonkun aikuisen kautta. Vai mitä?

n:o

röh kirjoitti 5563 päivää sitten, että:

Musta vähän tuntuu, että toi tyttö oli paljon wnb-emo… siis jos se on menny sanomaan äitilleen: “Emoiluun kuuluu itsensä satuttaminen.” Taisiis, tottahan tuo periaatteessa on, mutta yleensä emo ottais tollasen laisahduksen lähinnä loukkauksena.

Ja MCR ei ole emomusiikkia, mutta emot sitä kyllä paljon kuuntelee.

sitäpaitsi, itse olen kokemuksesta huomannut, että jos alkaa kuuntelemaan jotain musiikkia, jotain herkkää ja surullista, niin tulee hetken päästä just sellainen fiilis. Mutta en mä silti itseäni tappais, ellen olis oikeasti ihan kurkkuani myöten v**tuuntunu elämääni.

n:o

Ed kirjoitti 5562 päivää sitten, että:

Ogay, kyllä nyt munkin pitää tähän sekaantua.

Itse kuuntelen bändiä ja elämässäni ei ole mitään vikaa – ainakin näiden kokemuksieni mukaan vain yhtyeen musiikki auttaa vaikeina aikoina eteenpäin. Jos ei osaa kuunnella biisejä kuin puolella korvalla asenteella “oke, aha joo kuolemastahan tässä kai puhutaan, lähempäs tästä angstaamaan ja tekee itsemurhan ku kerta tää nii sanoo”, pitää omistaa päässään harvinaisen paljon vikaa, jotta lähtisi ripustamaan hirttosilmukkaa kaulaansa.
“I am not afraid to keep on living”
“We’ll carry on”
Kannustaako itsemurhaan? Turha alkaa syyttämään My Chemical Romancea teinitytön itseaiheutetusta kuolemasta, nimittäin onhan Gerard Way ihan itse omasta suustaan todennut kerta toisensa jälkeen, ettei hän kannata kuolemaa. Jos on bändin taustaan ja haastatteluihin tutustunut, niin kyllä harvinaisen nopeasti ajatukset itsemurhaan kannustavasta bändistä kaikkoaisivat. MCR on perustettu, jotta ihmisiä voitaisiin auttaa musiikilla.

n:o

Not-so-emo-girl kirjoitti 5558 päivää sitten, että:

Ei musiikkia VOI syyttää siitä että jollain ihmisellä on vaikeaa elämässään. Tuntuu vähän että tämäkin on enemmän emojen piiloparjausta kuin oikeaa tutkintaa Hannahin väleistä läheisiinsä tms..

n:o

viaaruska96 kirjoitti 5556 päivää sitten, että:

MCR mitään emo musiikkia hitos oo. :—-(
tuskin musiikilla mitää NOIN kovaa vaikutusta oo.
ite kuuntelen kans ns. emo musiikkia,enkä oo kyll mitää
itsaria tekemäs..

n:o

Anna kirjoitti 5549 päivää sitten, että:

Ymmärtäkää nyt ihmiset,että My chemical romance ei oo emoa nähnytkään!!!
Mä en ole emo,kuuntelen silti kyseistä bändiä.
Ja mä nauran varmaan koko seuraavan vuoden noille Petrin kommenteilleXD
Haluan sanoa sulle petri vain sen,että älä tule väittelemään asioista joista et mitään tiedä.Google on kaveri,kato sieltä artikkelit emoista ja my chemical romancesta,kiitos.

n:o

Romance kirjoitti 5547 päivää sitten, että:

Mä oon lukenut tän keskustelun jo vaikka kuinka monta kertaa läpi ja pakko myöntää että nauran vieläkin.Kiitos teille siitä.
Mcr ei ole emoa,ihan niinkuin jätkät itsekkin sanovat.Eihän ne edes angstaa vaan koittavat auttaa sanoillaan nuoria.Tietty te jotkut(idiootit)ette osaa tulkita niitä sanoja oikein,onhan se ihan ymmärrettävää.
Mut onko tän keskustelun aihe väitellä onko chemikset emoa vai ei?
Eipä taida olla.
Riku ja Petri,te olette kyllä hauskoja.
Ja vielä,tätä keskustelua lukiessa tuli tunne,että jotkut haukkuvat emoja,emomusiikkia,mychemiksiä ja kyseisen yhtyeen kuuntelijoita.
Miksi?

n:o

mcr kirjoitti 5542 päivää sitten, että:

ei se ollu mcr:rän vika

n:o

kill all emos kirjoitti 5538 päivää sitten, että:

emot on ihan tyhmiä tappakaa kaikki!!! tai mä tapan…

n:o

Black parade kirjoitti 5535 päivää sitten, että:

Ei todellakaan oo my chemical romancen vika!Eihän musiikki vitsit ketään tapa.Itsemurha on oma valinta,toi tyttö halus kuolla.Miks me edes vatvotaan tätä?

n:o

puupää kirjoitti 5522 päivää sitten, että:

Jos joku on sairasta niin se, että yhet itku kurkusa täälä on tappamasa kaikki maailman ihmiset jotka kuuntelee kyseistä bändiä.. joo kivat teille ja onnea matkaan mä en oo lähdössä mihinkään vaikka musiikki makuuni myös pari kipaletta mcrn tuotantoa kuuluu.

n:o

Woodoo kirjoitti 5513 päivää sitten, että:

Mä oon MCR fani eikä nyt ihan ekana tuu mieleen et ´´itsemurhaanpa nyt itseni näitten sanoituksien takia´´Ei kukaan TÄYSjärkinen ihminen tappais itseään musiikin takia!!!!! Ja jos nyt MRC olis vaikuttanut Hannahin itsemurhaan miks se ei lopettanu niiden musiikin kuunteluu?

n:o

James Bond kirjoitti 5512 päivää sitten, että:

MRC todellakin on emomusiikkia.

Mutta aivan järjetöntä syyttää musiikkia, artisteja tai bändejä jostain itsemurhista tai väkivallasta.

n:o

Mimma kirjoitti 5493 päivää sitten, että:

Mä repesin nauraa jo kahen ensimmäisen lauseen jälkee! Ei jumalauta, ei se tosiaankaa oo MCR:än syy, että Hannah tappoi itsensä, ei voi olla! Gerard on kaiken lisäks itseki sanonu, että 1) MCR ei ole emoo vaan punkia ja 2) he ei missään nimessä musiikillaan kehota ketään satuttamaan itseään, päin vastoin he monesti sanoo että jos on itsetuhoisia ajatuksia, niin hakee niihin apua.

Mä oon sitä mieltä että Hannahilla on pakko olla ollut joku muu syy itsensä vahingoittamiseen, kun se että MCR:än musassa puhutaan kuolemasta. Ehkä suurin syy siihenki, että MCR:än biiseissä nii monesti puhutaan kuolemasta, on se että Gerardilla itellään on taipumusta masennukseen ja hän purkaa omia tunteitaan kirjottamalla niitä.

Voi hemmetti mulla menee kyllä tämmösiin ihmisiin hermot jotka syyttää jotain bändiä siitä että 13 vuotias pikkutyttö tekee itsemurhan! Kaiken lisäks mä iteki kuuntelen MCR:ää ja jos mä oon masentunu, ni se musa vaan auttaa pahaan tunteeseen, eikä päin vastoin vaa pahenna.

Toivottavasti tämmösiä tapauksia ei tuu vastaan enää koskaa.

n:o

-.- kirjoitti 5464 päivää sitten, että:

Voi jumalauta. Ei voi syyttää musiikkia siitä että joku elämäänsä kyllästynyt angstinen kakara, joka nyt sattuu kuuntelemaan mcr:ää, tekee itsemurhan. Varmasti kuunteli muutakin musaa. Ja vaikka mcr:llä saattaa olla vähän angstisia sanoja ja silleen, mcr ei siltikään kannusta ketään itsemurhaan vaan päinvastoin kehottaa tosiaan hakemaan apua jos tekee mieli tappaa itsensä.
Itsekin kuuntelen mcr:ää, mutta olen ihan tyytyväinen elämääni, minulla on paljon ystäviä ja minulla on hyvät välit perheeseeni. En viiltele, kirjoita angstisia runoja tai ajattele itsetuhoisia ajatuksia.
Varmasti on joku Britney Spearsin kuuntelijakin tehnyt itsemurhan, sitä vaan ei ole nostettu esille tällä tavoin.

“I am not afraid to keep on living.” Tuokaan lause ei tietääkseni ollut “Hey, let’s hirtetään ourselves!!!!!!11!”, eihän?

Tämän sekavan viestin pointti on siis se, että mcr on juurikin itsemurhia vastaan eikä se kehota ketään tekemään itsemurhaa, eikä musiikkia voi syyttää jonkun masentuneen kakaran itsemurhaan. Olen puhunut, aamen

n:o

otus kirjoitti 5460 päivää sitten, että:

En viitsinyt lukea koko keskustelua läpi, koska se on niin tylsistyttävää ja sitten asiaan:

Artikkein perusteella vika oli vanhemmissa ei My Chemissä! Miettikää nyt tyttö menee sanomaan vanhemmilleen, että aikoo tehdä itsemurhan, mutta mitä he tekevät? Eivät edes yritä estää ja äiti luulee viiltelyä ohimeneväksi muoti jutuksi!
Eikä MCR ole emo bändi, jäsenet eivät näytä emoilta, he soittavat punkrockia.
Gerard on yksi 11/9 iskujen silminnäkijä, joten hän tuskin haluaa lisää ylimääräisiä kuolemia ja tottakai tämä kokemus on vaikuttanut biiseihin, jotka saattavat vaikuttaa angstisilta! Ja komppaan täysin edellistä, itsekin tosiaan bändiä kuuntelen mutta olen elämänhaluinen nuori jolla on elämä edessä!!
Ja tuo Hannah, LOL, etsikää joku ketä olisi enemmän wannabee! Siinä on kuulkaa tekimistä!
Sinä ketä väitit Tokio Hotelia emo bändiksi voisit ihan oman terveytes takia olla hiljaa (tyhmästä päästä kärsii koko ruumis jo tämä “uutis“artikkeli todistaa sen).
PS. My Chem on aivan yhtä “emoa” kuin Green Day

n:o

Moi kirjoitti 5458 päivää sitten, että:

Siis HALOO! Mikä bändi edes kehottaisi kuuntelijoitaan tekemään itsemurhaa, sillä hehän ovat ns omaa väkeä ja jos jokainen mcr-fani hirttäisi itsensä, levyjen myyntikin kärsisi.

n:o

Annika kirjoitti 5455 päivää sitten, että:

Huoh. Monet ihmiset tekee bändien takia itsareita.
Itsemurhia tapahtuu muutenkin tyyliin joka päivä.
Joten tosi kypsää syyttää jotain yhtyettä siitä ?
Se on kuuntelijan ongelma, jos on ‘emo’ ja päättää hirttää itsensä. Ketä edes kiinnostaa ton tytön musiikkimaku, eiks niitten pitäis tutkii paremmin muita tietoja? Esim. toi että sanoo emoiluun kuuluvan itsensä satuttaminen. Selvä 13-vuotias noitten ajatuksien perusteella. Ne vaan haluu jotain huomiota tekemällä ton tapasta, ja vois kuvitella että Hannahilla on jotain muitakin ongelmia ollut. Vanhemmat ei vain näe kaikkea.

Ja esimerkiksi Tokio Hotelin takia on tehty itsemurhia ja viillelty. Jotkut rakastuu siihen niin paljon, mutta kaikkia ei voi miellyttää! Jos laulaja joutuu leikkaukseen ja keikka perutaan, niin se ei todellakaan ole itsarin asia.
‘Emobändien’ kuuntelijat sattuvat olemaan ns. tunteellisempia kuin jotkut hevarit ja rakastuvat näin bändeihin, ja siksi sattuu tälläistä. Ei pitäisi enkä haluisi yleistää, mutta tässä on vaan esimerkki. Tällänenkään asia ei todellakaan kuuluisi nostattaa mitään show’ta ja saada MCR huonoon maineeseen.

Niin ja btw, jokaisella on omat mielipiteet, ja jos haluaa niin voi angstata tän takia ranteet auki kun poikia “syytetään” kuolemasta. Mutta täälläkin on niitä keiden mielestä on siistiä vittuilla ihmisten lempibändit maahan, että saatais lisää angstausta.

n:o

pölölöölöööööööööööö:---D kirjoitti 5453 päivää sitten, että:

vittuako jotku sanoo MCR‘ää emoks vaikka se ei todellakaa ooo!!! jotku idiootit ei vaan sitä näköjään tajua—’

n:o

minämoi. kirjoitti 5414 päivää sitten, että:

Huoh, ai että MCR’rän vika kun tyttö tappoi itsensä. Mietitäänpäs uudelleen.
Sanoitukset on luvan saanut tulkita aika väärin, jos ne on saanut kuulostamaan itsemurhaan kannustavilta. Olisihan kys. tyttö voinut kuunnella vaikka Kari Tapiota ja tehdä itsemurhan. Ei sillä musiikilla voi olla niin suurta väliä, mutta se nostetaan tietysti esiin kun halutaan provosoida kys. musiikin kuuntelijoita. Ehkä kyseisen artikkelin kirjoittajalla itsellään on jotain MCR’rää vastaan? Only God Knows, muttajoo. MCR ei myöskään ole emoa, vaikka jotkut hieman hitaammat eivät sitä olekaan tajunneet.

n:o

cookiekid kirjoitti 5406 päivää sitten, että:

se ei ole bändin vika, jos tyttö on tulkinnut sanat väärin ja päättää tehdä itsemurhan. bändi ei ole siitä vastuussa. se oli kyllä tytön oma vika, jos päättää, että “nyt minä lähden”.

n:o

huOh. kirjoitti 5401 päivää sitten, että:

mcr ei oo emobändi, ja suurin osa teistä jotka sitä väittää ei ole varmaan koskaan kuunnellut kyseistä bändiä!!! en ole itekkää emo vaikka kuuntelen sitä!!se että joku fani tekee itsemurhan ei tarkota sitä että se on sen bändin vika. ja aika moni mcr kuuntelija sitä paitsi lohduttaa itteään sil musiikilla, mulla se ainaki auttaa unohtamaan ja varsinki ne sanat on niin hyvät, toistan toisia, jos joku laulaa et: ‘‘i am not afraid to keep on living’‘ se ei ainakaa mun mielestä kannusta muita itsemurhaan!!!

n:o

huhu kirjoitti 5394 päivää sitten, että:

täällä on monta järkevää ja järjetöntä kommenttia asiasta. ensinäkin tämä väittely My chemical romancesta. emoa tai ei, se ei silti voi olla pääsyy jonkun itsemurhan tekemiseen. bändin jäsenet näyttävät emoilta, joten ne jotka täällä itsenpintasesti ovat sanoneet, ei ne näytä emoilta, on väärässä. itse en kuuntele mcr:ää, vaan esimerkiksi simple planiä joka on myös leimattu “emo”-bändiksi. ei bändin jäsenten ulkonäön perusteella voi sanoa onko musiikki emoa vai ei. nykypäivän emot kuuntelevat puhdasta poppia kuten metro station ja 1-800-zombie. noiden bändien sanoitukset eivät viittaa millään tavalla kuolemaan, metro stationkin laulaa vaan että sheikatkaa. silti myös heidän faninsa tekevät itsemurhia. eikä kukaan syytä bändiä. itsemurhia tapahtuu joka päivä joten en ymmärrä miksi tämä yksittäinen tapaus on otettu esille. tietenkin olisi eri asia jos tapahtuisi ns. “joukko itsemurha” joka nostaisi asian eri tasolle jos kaikki itsemurhien tekijät olisivat esim. mcr faneja. täytyyhän elämäässä olla jokin asia muutenkin huonosti, ei musiikki voi olla se yksi ja ainut syy niinkuin on annettu ymmärtää. kuten tässä joku sanoi, niin pian väitetään että itse bändin laulaja oli solmimassa tuon köyden tytön kaulaan. mcr on itsemurhia vastaan, mutta se ei tarkoita etteikö musiikki olisi emovaikutteista. päälle päin katsottunu musiikki vaikuttaa emolta, mutta en itse ole sitä kuunnellut tarkemmin niin on vaikea sano innoittaako musiikki itsemurhiin. tytön elämässä on ollut pakko olla jokin muukin asia viksallaan, kuten vanhempien suhtautuminen tai kaverit. tytöllä on voinut olla mielenterveys ongelmia tai ongelmia koulussa tai muuten vaa kyllästynyt elämään. jonkun biisin viittaus kuolemaan on voinut olla sitten vika tikki tytölle.

anteeksi tuli pitkä ja epäselvä sepustus.

n:o

Iitu kirjoitti 5384 päivää sitten, että:

ettekö te ihmiset tajua että MCR EI OO TODELLAKAA EMOA!! jos luulette tietävänne mikä on emoa nii pliis jakakaa!! tää Hannah oli varmaa saanu mittansa täyteen jostain syystä ja ei kestäny enää mut ei se ollu todellakaa Mcr:n vika!! lainaan: “ei bändin jäsenten ulkonäön perusteella voi sanoa onko musiikki emoa vai ei. “ eikös erilaisuus ole just etu-oikeus?!!
jos Hannah oli kertonu vanhemmilleen itsemurha aikeestaa nii miks vanhemmat ei puuttunu asiaa?! älytöntä!

n:o

Jennna kirjoitti 5381 päivää sitten, että:

Jotkut vanhemmat on sellattia että ne ei välttämättä usko mitä lapset niille kertoo varsinki jos se on jotain sellasta mitä ne ei uskois lastensa tekevän ikinä. Ton Hannahn vanhemmat ei varmaa uskonu sitä ja sen takia se ehti tappaa ittensä.

n:o

*ranteet auki lusikalla* kirjoitti 5375 päivää sitten, että:

lol

n:o

omg kirjoitti 5332 päivää sitten, että:

This night, walk the dead
In a solitary style
And crash the cemetery gates.
In the dress your husband hates
Way down, mark the grave
Where the search lights find us
Drinking by the mausoleum door
And they found you on the bathroom floor

katoinpa mielenkiinnosta randomilla jostai MCR:rän biisin sanoista pätkän, ja kuinka ollakkaan, kuolemastahan siinä puhutaan. vaikka porukka kuinka väittäisi että mcr ei ole emoa, USEAT emot sitä kuuntelevat. en tiedä miten monella tavalla esim. tuon yllämainitun voi tulkita. noh, varmaan te taulapäät MCR:rän puolustelijat löydätte sieltä jonku salaisen kutsun taikamaahan!

n:o

Petri kirjoitti 5332 päivää sitten, että:

Hyvä pointti, omg. Muistatko mistä biisistä nuo sanoitukset ovat niin voidaan varmistua, että ovat varmasti My Chemical Romancen sanoituksia?

n:o

McrFan kirjoitti 5317 päivää sitten, että:

Noi sanat o cemetary drive laulusta, ja se on omistettu gerardin ja mikeyn kaverille joka teki itsarin! Nii että painukaa vittuu!
Ja toi tytön itsemurha ei TODELLAKAA liity Mcr:ään.
Mcr on pelastanu TUHANSIEN hengen lauluillaa!
Onko teillä jouku ongelma ku pilkaatte muita bändejä?
Mitä ite kuuntelette? Anna Abreuta?
Alternative ja emo on IHAN eri asia!

n:o

Hajosin kirjoitti 5287 päivää sitten, että:

Heippa lapset,

Satuin jopa lukemaan koko paskaa täyttä olevan ketjun jonka nämä 13v emoteinit ovat viiltelyltään kerinneet kansoittaa.

Voitte ystävällisesti painua sinne vitun kellariin kuuntelemaan kajaalimusiikkianne mikäli aikusten, pääasiallisesti ihan sisällöltään yhtä paskaa mutta silti pointillisia kannanottoja.

Te emopellet saatatte jossain vaiheessa MCR‘ää kuunnellessanne miettiä kuinka joku saku sammakko muuttuu prinssiksi, kunhan vain ensin kuolette.

Kemikaalinen romanssikin jo viittaa johonkin romeo ja julia myrkytykseen, alkaa jo hajota pää tollasiin suomen kakaroihin jotka oikeasti puolustelee kyseistä rappiomusiikkipaskaa.

Kympistä vetoa että jonain päivänä osa tällä kusipalstalla hilluneista teineistä on hienoja säädyllisiä naisia, tai paskoja esimerkkejä huorahtavista itsemurhafriikeistä jotka kuuntelevat MCR‘ää tai muuta suonensisäistä paskaa.

Heil Hitler, ja haistakaa vittu!

n:o

mimma kirjoitti 5278 päivää sitten, että:

Voin kyllä ihan sanoo, että kaikki mun tuntemani MCR fanit on kyllä ihan tavallisia nuoria, jotka ei välttämättä edes viiltele, ja kuten tossa jo sanoin, MCR ei ole emoa.

n:o

mimma kirjoitti 5278 päivää sitten, että:

“Gerard kärsi aiemmin lääke- ja alkoholiriippuvuudesta, hän oli myös masentunut kahdesti. Way käytti musiikkia hänen terapianaan ja siksi useimmat bändin kappaleista ovat synkkiä.” Tässä syy siihen minkä takia bändin sanoitukset ovat semmoisia kuin ovat.

n:o

mimma kirjoitti 5278 päivää sitten, että:

“Gerard kärsi aiemmin lääke- ja alkoholiriippuvuudesta, hän oli myös masentunut kahdesti. Way käytti musiikkia hänen terapianaan ja siksi useimmat bändin kappaleista ovat synkkiä.”

Tässä syy siihen minkä takia bändin sanoitukset ovat semmoisia kuin ovat.

n:o

McrFan kirjoitti 5269 päivää sitten, että:

niinpä

n:o

lauramoi kirjoitti 5245 päivää sitten, että:

Oikeesti, mikä teidän ongelma on? :-D Miks tääl pitää reihuu ja kirjottaa capsilla, että onks MCR emoo vai ei :-D eiks jokaisella ihmisellä saa olla mielipide, ihan sama kun joku Adam Lambert varmaan luokiteltais popiks :-D nii, et mitä vittua? :-D Antakaa olla jo :-D

n:o

MyChemFan kirjoitti 5241 päivää sitten, että:

I think that My Chem is not emo even though you Finns think otherwise. Get your facts cleared up before making hasty comments.

n:o

-___- kirjoitti 5224 päivää sitten, että:

Ei pelkkä musiikki, eikä todellakaan MCR voi saada tekemään itsemurhaa, taustalla on ollu jtn paaaljon muuta ja pahempaa.

n:o

Punk for real kirjoitti 5163 päivää sitten, että:

Täällä sitä sitten kolmetoistavuotiaat MCR-fanit valittaa että MCR ei ole emoa vaan punkia ja samalla valuu veri näppikselle kun lapsi on löytänyt uuden harrastuksen ja viiltelee itseään askartelusaksilla… Jos teillä emolapsilla on oikeus väittää että me muut emme tiedä mitä on emo, niin entä jos sanon teille, ettette tiedä mitä on punk? Kukaan teistä ei tunnu tajuavan, että vaikka MCR ei sitten olisikaan emoa, niin punkia se on vielä vähemmän. Mutta itse aiheesta olen todella järkyttynyt, kolmetoistavuotias on vielä lapsi, ja tuollaisten puheiden ja toimintojen kuuluisi järkyttää vanhempia ja hankkia tytölle apua. Uskon silti, että tämä kyseinen tyttö on saattanut itse keksiä itselleen ongelmia, ja lopulta uskoa niihin itsekin. Usein todella nuorilla, varsinkin ehkä nuorilla emoilla, ei ole mitään ongelmaa, mutta musiikki ja muut fanit saavat heidät itsensäkin haluamaan ongelmia. Tämä on lähinnä huomionhakuista, lapsen on vaan annettu mennä liian pitkälle. Itsemurha ei ole ratkaisu.

http://www.youtube.com/watch?v=V00OEyrcmnk&feature=related Emot, tässä teille punkia…

n:o

angelicen kirjoitti 5153 päivää sitten, että:

Siis oikeesti! Teijän viestei on niin säälittävä lukea!
MCR ei ole emoa vaan punk vaikutteinen alternative rockyhtye.
Ja Hannahil oli varmaa paljon muita ongelmii. Mistää ei voi syyttää Gerardia tai muita poikii.
Ja aika ihmeellistä että hänen vanhemmat ei mitenkään puuttunut Hannahin tekemisiin vaikka he tiesivät että hän viiltelee itseään ja kertoi aikeistaan tehdä itsemurha.

n:o

apima kirjoitti 5148 päivää sitten, että:

Ekaks MCR ei ole emomusaa:) TOKAKS EI NIISSÄ BIISEISSÄ PYYETÄ TAPPAMAAN ITTEÄÄN:’‘‘DDdd voi luoja kuinka tyhmiä ihmiset osaa olla.

n:o

483 kirjoitti 5147 päivää sitten, että:

Haluaisin sanoa,että tälläinen syyttely ei auta ketään,kyllä se vika sieltä omasta päästä löytyy.
Kaikki emot eivät ole itsetuhoisia,eivätkä masentuneita.Tunnen itse monta emoa,jotka ovat elämän haluisia ja onnellisia eivätkä voisi edes kuvitalla suunnittelemaan itsemurhaa.Tiedän toki,että on myös emoja jotka ovat masentuneita jne. mutta tunnen myös ihan ‘‘taviksiakin’‘ jotka ovat masentuneita ja itsetuhoisia.Mikä ihme on syyttää emoja ja My Chemical Romancea siitä,että tyttö on tehnyt itsemurhan.Ja eihän tuo Hannah edes minun mielestäni näytä emolta ollenkaan.Ja mitä tulee bändin syyttämisee,niin ymmärrän,että joku voi kyllä tulkita sanat väärin,mutta jos niihin oikeasti perehtyy ,niissä ei todellakaan ole minkäänlaista itsemurhaan yllyttämistä ja muuta sellaista.Itsekkin olen kuunnellut useita vuosia My Chemical Romancea ja olen ollut masentunt,mutta laulujen sanoja tulkitseneena voin sanoa rehellisesti ,että MCR saved my life.

n:o

jukkapekka keskisormi kirjoitti 5147 päivää sitten, että:

“Hannah Bond -nimisen teiniemon musiikkimakuun kuului kuolinsyytutkija Roger Sykesin mukaan ainakin My Chemical Romance, johon tyttö oli ihastunut vallan pakkomielteisesti.”
Jos tää idiootti-artikkelin tekiä on niin täysin perehtynyt tähän MCR-“teinivillitykseen” ja emoihin, ei hää varmaa laittais sit tällästä virhettä et mcr oli hannahille pakkomielle. Voi ihmine olla pakkomielteine vaikka omenoihi ja tappaa ittesä niitte takia, en ymmärrä mite tälläsestä syytetää heti jotai suosittua bändiä, ja kaiken kukkuraks mä en ees kuuntele MCR:ää !
joku roti tälläseeki hommaa, artikkelin tekiä vois miettiä seuraava kerra ku meinaa jotai syyttää jostai näiki vakavasta asiasta ku teinitytön itsemurhasta perehtymällä asiaa esim, hieman paremmi tai jotai etc. jumalauta:D

n:o

angelicen kirjoitti 5147 päivää sitten, että:

miks mul ei näy toi hannahin kuva??
onks jollaa muul tollee??

n:o

MyChemFan kirjoitti 5147 päivää sitten, että:

Ei mullakaan näy, tulee vaan File not found.

n:o

483 kirjoitti 5147 päivää sitten, että:

ei näy minullakaan se kuva,mutta googlesta löytyy kuva.

n:o

angelicen kirjoitti 5138 päivää sitten, että:

483, millä nimellä löytää? tai mitä pitää hakee? riittääks siihen jos kirjottaa vaa sen nimen?

n:o

483 kirjoitti 5132 päivää sitten, että:

löytyy ku laittaa googlen kuvahakuun ihan vaan hannah bond.

n:o

angelicen kirjoitti 5131 päivää sitten, että:

ok :3

n:o

pikavippi kirjoitti 5122 päivää sitten, että:

Tänks!

n:o

ranteet auki vessapaperilla hangaten... kirjoitti 5117 päivää sitten, että:

en ymmärrä tät koko kiistaa siit et onko mcr emoo koska mun mielest on. jännää katella ku jotkut visusti väittää ettei olis. siis c’mon, kattokaa niitä! kuunnelkaa niitä! ei simpura yrittäkää ymmärtää, mcr on emoa. itse pidän heidän musiikistaan todella paljon, joten en ole heitä vastaan. aivan mahtava bändi. eikä mulla mitään emoi vastaakaa oo. mun mielest ihminen saa olla millanen haluu eikä sen mukaan saisi tuomita ketään. toi hannahin tilanne… ei kiva… mut en todellakaan syyttäis mcr:ää siitä. paskat vanhemmat ku ei ajois välittän. oon itekki viillelly monesti mut aina on ollu apua. joten… vanhemmat, ryhdistäytykää ny vittu soikoo!!!!! :)

n:o

emokissed kirjoitti 5111 päivää sitten, että:

mä oon em0 , ja kuuntelen MCR:ää , mut vittu, en mä kyllä sen takia itsaria oo tekemäs! ei voi syyttää muita ku tyttöö ja sen vanhempia tytön itsarista. iha helvetin törkeetä settii >.<” Mä oon erittäin kiintynyt MCR:n musaan, ihan itekki melkei pakkomielteisesti, mä tykkään tosi paljon niist lyriikoistaki, joten ei hemmetti OIKEESTI!! en mä ees enää osaa sanoo mtn.. . … vittu se oli sen tytön oma syy, siitä EI voi syyttää näin hienoo musiikkia<3 sitä paitsi, en mä oo ikinä kuullu Gerardin tai kenenkään muunka MCR:n bändiläisistä kehottavan ketään tekemään itsemurhaa..

n:o

angelicen kirjoitti 5104 päivää sitten, että:

sro, mut emo ei oo tyyli, se on scene.
on niin hauskaa kattoo/kuunnella niit 10 vuotiaita joil on jonkinlaiset scene hiukset ja ne suunnillee huutelee kaduilla: kattokaa mä oon emo ja viiltelen!!

n:o

anonyymi kirjoitti 5095 päivää sitten, että:

Nyt tänne tuli kaikki emot selittelemään lempibändinsä puolesta. Fakta on, että My Chemical Romance on emomusiikkia, oli sitten kuinka rock/punk tahansa!

n:o

Peluuro kirjoitti 5071 päivää sitten, että:

Samaa mieltä olen anonyymin kanssa. Jotenkin hauskaa miten fanitytöt kiven kovaan väittävät muut vaikka itsekin tietävät mistä on kyse.

n:o

Vippi kirjoitti 5042 päivää sitten, että:

Ei sitä vanha pysy mukana, ei ollu mun nuoruudessa “emoja” :D

n:o

Emo? kirjoitti 4913 päivää sitten, että:

Haha, tärisyttää ja raivostuttaa tää koko paska, suoraansanottuna. ‘Emo’ = ‘Emotional’=TUNTEELLINEN.
Onko ahdistus/masennus/suru ainoa tunne? Itse olen tosi tunteellinen, mutta en VAIN elämääni kyllästynyt paska. Ja miksi helvetissä Mcr leimataan emoksi?? Gerard haukkui emot, teki kaikkensa, värjäsi saakeli hiuksensa punaiseksi kun kyllästyi just tämmöseen. Auttoko se? Ei. Ja tän jutun kirjottaja voisi pitää mielipiteensä oman päänsä sisällä, sillä juttu kärjistää saatanasti.

n:o

pikavippi kirjoitti 4877 päivää sitten, että:

kiitos, hyvää artikkeli :)

n:o

EiHelvetti kirjoitti 4864 päivää sitten, että:

Vittu mitä paskaa :____________)

n:o

Laina kirjoitti 4847 päivää sitten, että:

No eihän mitään musiikkia voi syyttää siitä, että joku tekee itsemurhan. Ei vaikka sillä voisi ollakin jotain vaikutusta siihen että joku tappaa itsensä.

n:o

kidsfromyesterday kirjoitti 4802 päivää sitten, että:

ensinnäkin: MY CHEM EI OLE EMOA, miks ihmiset ei usko vaikka bändi on itse haistattanut paskat tolle emoleimalle? Ja toiseksi: mä oon kuunnellu My chemiä 6 vuotta, ja oon ihan elossa enkä oo edes miettinyt itsemurhaa! että turha on My chemiä syyttää..

n:o

vihaaja perkele ykkönen !!! kirjoitti 4802 päivää sitten, että:

mcr voi imee kelliä…

n:o

Päivän_naurutD: kirjoitti 4733 päivää sitten, että:

joo vittu:D:D:D:D kuunnelkaa mcr’n uusin levy, ehkä sit tajuutte paremmin.

nauran vitttu vieläki noille XD ‘tokio hotel on emomusaa’ hajos.

n:o

Vampire_Money kirjoitti 4705 päivää sitten, että:

te idiootit jotka pidätte My Chemiä emona, TUNKEKAA PÄÄNNE PERSEESEENNE JA PITÄKÄÄ SE SIELLÄ MCR EI OLE EMOA!!! ja jos ette usko KUUNNELKAA NIITTEN UUSIN LEVY!!!!!!!!!!!!!!!

n:o

Lainaa kirjoitti 4688 päivää sitten, että:

Miksi pitää yleenä joku bändi tuoda esille itsemurhan yhteydessä…

n:o

MCRmy FOREVER kirjoitti 4687 päivää sitten, että:

Haista ‘petri’ ny tosissaa vittua!! MUSIIKKI EI VOI MITENKÄÄN OLLA SYY ITSENSÄ TAPPAMISEEN!, kuulostaako tämä emolta ‘im not afraid to keep on living…’ HÄ? VITTU PAINUKAA PERSEESEENNE JOTKA SYYTÄTTE MY CHEMICAL ROMANCEA SIITÄ!!

n:o

Asiallisuus kirjoitti 4685 päivää sitten, että:

Tämän verkkosivuston ylläpitäjät voisivat vähän katsoa, mitä tällä palstalla kirjoitetaan ja tarvittaessa poistaa asiattomuudet

Luin koko tämän keskustelun ja tekstissä oli paljon kirjoitusvirheitä ja enne kaikkea täysin ala-arvoisia mielipiteitä, joita ei mielestäni tarvitsisi julkaista missään mediassa. On erittäin huolestuttavaa, että nuorisomme todella tuntuu kuvittelevan, että MCR on rock/punk-yhtye. On vaikea kuvitella, miten tällaisista yksilöistä voi kasvaa vastuullisia, työtätekeviä aikuisia, jos edes elämän perusfaktat eivät tunnu olevan hallussa.

MCR ei ole rock/punk-yhtye. Deep Purple on rock yhtye. David Bowie soitti joskus rockia. Iggy Pop soitti punkkia kuten myös Dead Kennedys. Ramones oli vähän siltä väliltä. On häpeällistä verrata MCR näihin orkestereihin.

Aila

n:o

pikavippi kirjoitti 4534 päivää sitten, että:

Traaginen tapaus, mutta toisaalta hieno temppu.

n:o

Lainaa-ja-nyt kirjoitti 4529 päivää sitten, että:

"Hieno temppu"… Ei itsemurhasta voi noin sanoa :D

n:o

Mcrsavedourlifes kirjoitti 4469 päivää sitten, että:

Ei jumalauta! Mcr lasketaan kaikiks kolmeks: rockiks punkiks ja emoks! Ja vittu kusipäät ku Mcr on kannattelemassa mun mailmaa nytkin, ett kuka vitun kusipää uskaltaaki sanoo ett Mcr muka aiheuttais jonkun helvetin itsemurhan. Ja Petri, HAISTA SE PASKA JO NYT! Ja paskat MYÖS KIRJOTTAJALLE

n:o

Dame kirjoitti 4460 päivää sitten, että:

My Chemical Romance ei ole emoa. Iso osa faneista vain yhdistää emoilun ja MCR:än jollain kierolla tavalla, vääntää otsatukan silmille ja alkaa murjottaa. Se ei ole My Chemical Romancen vika.

+ Nostan hattua kun MCR uskalsi vaihtaa tyylisuuntaansa niin paljon. Danger Days karisti takuulla truuemot kannoiltaan ja emo-leiman MCR:n jätkien otsasta.

n:o

Late kirjoitti 4454 päivää sitten, että:

Onhan se musiikki ja bändi voineet johtaakin tytön itsemurhaan, mutta ei siitä voi bändiä syyttää. Ikävä tapaus.

n:o

SSL kirjoitti 4369 päivää sitten, että:

Ja missähän vaiheessa tässä väitetään, että MCR:n musiikki olisi tappanut tämän tytön? Mikäli olette lukutaitoisia, voitte varmasti huomata, että uutisessa mainitaan vain, että tyttö oli bändin fani. Oon mäki (valitettavasti) kuullu Kuristajan biisin Vuosisadan Rakkaustarina, muttei suunnitelmissa kuitenkaan ollut lähteä ketään syömään.

P.S.
Jimi Hendrix, Europe, Queen ja AC/DC ovat rockbandeja. MCR voi olla punkia, emoa tai vaikka purkkapoppaskaa, muttei rockia.

n:o

nuori aikuinen kirjoitti 3714 päivää sitten, että:

Tässä lueskelin näitä ikivanhoja viestejä järkyttyneenä ja nauraen! On surullista että joku on päätynyt tekemään itsemurhan niin nuorena ja on tietysti älytöntä syyttää bändiä tästä. Mutta mitä ihmeen väliä on sillä mitä musiikkia joku bändi edustaa. On varmasti paljon emoja jotka kuuntelee bändiä ja paljon rokkareita tai taviksia. Ihme kun pitää jostain tyylilajista alkaa väittelee ihan hulluna. Ja on se niin tärkeetä todistella mitkä on rockia ja mitkä ei. Huomasin kanssa kommentteja että on tyhmää tehdä itsemurhia jne. Miten kellää voi olla pokkaa edes ajatella tuolla tavalla. 13 vuotias on kuollut ja joku viitsii haukkua ja vähätellä tämän elämää ja ongelmia. Jos jonkun elämä tosiaankin on niin ruusuilla tanssimista että itsemurhan tekeminen on naurettava asia hänelle niin kannattaa avata silmät. Itse kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja pidän paljon MCR:n sanoista sekä musiikista, mutta mua ei vois paskaakaan kiinnostaa onko se emoa tai punkkia vai mitä! mmm…mietin vaan minkäköhän ikäiset täällä on kirjotellu.

n:o

Käyttöehdot