Pinknruby: "Queen Kale".

 • Julkaistu 21.02.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1760 kertaa

PinknRubyn pinkinvärinen albumin kansikuva, jossa vasemmassa yläkulmassa valkoisena hohtava planeetta ja oikeassa laidassa jonkinlainen seepran peräpuoli. Vasemmassa alakulmassa pienenä kärpäsenroskana yhtyeen nimi tai muuta pränttiä. Julkaistaan 23.2.2009

Pinknruby (www.pinknruby.com) tulee julkaisemaan ensi viikon maanantaina, eli 23.2., studioalbumistaan “Queen Kale” uuden version Ranskasta käsin operoivan levymerkki Prikosnovénien kautta. Tunnelmallista populaarimusiikkia sisältävä pitkäsoitto muistuttaa ajoittain Cocteau Twinsin ja Cranesin musiikkia, mutta siinä kuullaan vaikutteita myös folk-musiikin toimijoilta, kuten Bel Cantolta, Fleurilta ja Louisa John-Krolilta. “Queen Kale” -albumin luonut Pinknruby on slovenialaisen naislaulaja Mihaela Repinan ja englantilaisen muusikko Paul Bradburyn uusin luomus. Edellisen kerran duo luo musiikia albumilleen “Garden” lokakuussa 2005. Ääninäytteitä yhtyeen kappaleista löytyy Pinknrubyn virallisten MySpace-sivujen musiikkisoittimesta.

Pinknrubyn joukot vihjaavat aikovansa siirtyä keikkailemaan erityisesti festivaaleille Iso-Britannian ja Euroopan alueella kesällä 2009. Keikka-aikataulusta ei ole vielä tähän mennessä varmistettu kuin yksi esiintyminen. Pinknruby musisoi Lontoossa sijaitsevan Oliversin tiloissa 25. huhtikuuta, jolloin tapahtumapaikalla vietetään maailmanmusiikille pyhitettyä iltaa.

“Queen Kale” -albumin kappaleet:

 1. Stardust
 2. Summoning Storm Clouds
 3. Jakinafield
 4. Seasons Passing
 5. Agua Fieru
 6. Hamerov
 7. Alua
 8. Wings of a Dove
 9. Janerla
 10. Seven Sisters

Pinknruby on:

 • Mihaela Repina (laulu)
 • Paul Bradbury (musiikki)

Pinknrubyn toiminta käynnistyi 11 vuotta sitten, vuoden 1998 aikaan, kun kaksihenkinen yhtye perustettiin luomaan tanssittavaa musiikkia. He loivat ensimmäiset biisinsä sisältämään drum’n‘bass- sekä garage-elementtejä. Biisit saivat jonkin verran huomiota, mutta yhtye päätti lähteä kokeilemaan uutta vuonna 2002. He siirtyivät folk-musiikin piiriin ja päätyivät tekemään akustista musiikkia. Kokeilun ensimmäinen hedelmä oli “The Vast Astonishment” -albumi ja sama kokeilu jatkuu näinäkin päivinä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot