Plastic Tears: "Nine Lives Never Dies".

"Nine Lives Never Dies" -kiekon kannessa näkyy pantterin tai jaguaarin turkin kellertävä ja mustapilkkuinen kuviointi, jonka päällä suurin kirjaimin sanat Plastic Tears ja niiden välissä valkoisella värillä lukee albumin "Nine Lives Never Dies" nimi. Julkaistiin 23.9.2009

Plastic Tears (www.theplastictears.com), 1990-luvulla perustettu helsinkiläinen rockbändi, on saanut uuden levynsä valmiiksi ja kauppoihin asti puristeena. Bändin sinkku “Velvet Flame” ilmestyi Megamanialla jo 1994 ja debyyttialbumi “Stranded in Rock’n’Roll” vuonna 2000.

Bändi oli vuodesta 2001 vuoteen 2005 telakalla ja kakkosalbumi, varsinainen tehopaketti, “Nine Lives Never Dies” näki päivänvalon vasta nyt syksyllä 2009. Yhtye siirtyi vuoden 2000 tienoilla kesken keikan Tavastia-klubilla horrostilaan. Syyskuussa julkaistulta studioalbumilta lohkaistiin myös digitaalisesti hankittavassa muodossa single “Tainted Memories”.

Nyt julkaistu uutuusalbumi on klassista rockia, mutta kuitenkin vaikeasti kategorioitavissa. Musiikissa on vaikutteita glam rockista, popista, punkista ja muista elementeistä, joista muodostuu oma ja persoonallinen Plastic Tears -soundi. Albumi julkaistiin 23. syyskuuta Propaganda Recordsin kautta.

Yhä kehuvammat arvostelut voi lukea ainakin Rumbasta jossa albumi sai 4/5 pistettä ja jossa sitä nimitettiin vuoden katurocklevyksi. Imperiumi.netissä, CLassicRockSuomessa, sanomalehti Karjalaisessa, Desibeli.netissä ja Savon Sanomissa albumi sai erinomaiset pisteet.

“Nine Lives Never Dies” -albumin kappaleet:

 1. Everybody’s Bitch But Mine
 2. Love Is For Losers
 3. Tainted Memories
 4. Sweet Summer Suicide
 5. Subshocks
 6. I Need Danger
 7. Things That Are Bound To Die
 8. Underworld Angels
 9. London Rain
 10. You Destroy Me
 11. Tokyo Rock
 12. Shadows Dance For Me
 13. Beat Me Blue

Plastic Tears on:

 • Miqu December (laulu)
 • Marc Sonic (kitarat)
 • Artzi Lips (kitarat)
 • Hate Dynamite (basso)
 • Eco Xtasy (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot