Dave Forestfield kokkasi CD:n "Continental Dinner".

Muusikko Dave Forestfieldin albumin "Continental Dinner" etukannessa valokuva miehestä, joka on harmaasävyinen. Mies seisoo jonkinlaisen metallikehyksisen ikkunan vieressä siten, että ikkunan toisella puolella on sama mies harmaasävyisenä. Kuvan vasemmass Julkaistiin 16.9.2009

1990-luvulta saakka eri kokoonpanoissa Suomen ja Ruotsin musiikkiklubeja kolunnut Dave Forestfield, 39, on laulaja ja biisintekijä, jonka musiikilliset juuret ovat amerikkalaisen rytmimusiikin liki kaikissa osa-alueissa; countryssa, bluesissa, folkissa, varhaisessa rock’n‘rollissa ja jazzballadeissa. Yhdistelmän lopputulos on tyylillisesti omintakeisen laidback, rouhean lyriikkapainotteinen, sekä retrolta kuulostava olematta silti retro sanan varsinaisessa merkityksessä. Pääteemana on ihmissuhteiden traagiset ulottuvuudet, joita käsitellään usein hienovaraisen komiikan värittämästä näkökulmasta. Ilmeisesti MySpacen kautta vuotanut levyn päätöskappale “Hangover In Hannover” on jo saavuttanut kulttisuosiota Saksassa luvattomasti julkaistun piraattikokoelman kautta.

Tarjolla on nyt kaupoissa vaikuttava albumillinen “Continental Dinner” -albumia, jota on ollut kokkaamassa 13 muusikkoa, joukossa mm. Jarkka Rissanen, Tehosekoittimen Tero Sundell, Aavikon Tomi Kosonen sekä Forestfieldin luottobasisti Beat-Pete Soininen. Beat on samalla Daven bändikaveri yhteisestä Mickey And The Students -yhtyeestä, jonka 2. albumi “Some People” ilmestyi myös syksyllä Forestfieldin tuottamana Mufarang-julkaisuna bändin Tavastian keikan yhteydessä.

Jatkoa uudelle “Continental Dinner” -albumille saatetaan saada jo keväällä 2010, kun uutta albumiakin on jo työstetty ajan kanssa pitäen vieläkin perinteisempää soundia punaisena lankana läpi tuotoksen. Lisätietoja artistista löytyy Forestfieldin omilta nettisivuilta osoitteesta www.daveforestfield.com.

“Continental Dinner” -albumin kappaleet:

 1. High On Love
 2. Don’t Try To Be What You Ain’t
 3. Back To The Start
 4. 4 Women
 5. You Can’t Trust Nobody
 6. Stay Up All Night
 7. Good To You
 8. Better Not Take a Tip From Me
 9. Check Out The Landing Gear
 10. Gimme a Good Thing
 11. Bright Distant Stars
 12. Sunshine Fellow
 13. Hangover In Hannover

Sivutyönään proto-punkkia tekevä Dave puhui albumistaan “Continental Dinner” Teppo Nättilän Kantritohtorin Juurihoitoa -ohjelmassa YLE Radio Suomessa. Haastateltavana Dave löytyy myös Blues-Finlandista.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot