Queeniltä kokoelmien kokoelma!

 • Julkaistu 09.09.2009
 • Tagit:
 • Luettu 2428 kertaa

Queenin kokoelma-albumin "Absolute Greatest" kansikuvassa harmaasävyinen valokuva hevimuusikoista pukeuteina mustiin vaatteisiin. Vasemmassa yläkulmassa punaisella värillä bändin nimi, jonka alla valkoisella värillä kokoelman nimike. Julkaistaan 11.11.2009

Rock-historian menestyksekkäimpiin yhtyeisiin kuuluva Queen julkaisee uuden kokoelma-albumin. “Absolute Greatest” –niminen albumi julkaistaan 11. marraskuuta ja CD:n ohella myyntiin tulee myös kovakantisen kirjan sisältävä Limited Edition –boksi sekä vinyyliboksi. Kirja sisältää yhtyeen jäsenten käsinkirjoittamat lyriikat kappaleista, sekä runsaasti harvinaisia arkistojen kuva-aarteita. Special- ja Limited Edition -versioilla on extramateriaalina Brian Mayn ja Roger Taylorin kommenteilla ja muisteloilla varustettu bonuslevy. Vinyyliboksi ja Limited Edition -boksi tarjoavat lisäksi myös suorakuuntelumahdollisuuden kahteenkymmeneen Queenin hienoimpaan live-esitykseen.

Queenin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti o yli 300 miljoonaa kappaletta. Pelkästään Englannissa yhtyeen “Greatest Hits 1” -kokoelmalevyä on ostettu enemmän kuin mitään muuta albumia viiteenkymmeneen vuoteen ja listaviikoilla mitattuna ne ovat ohittaneet jo The Beatlesin lyömättöminä pidetyt ennätykset. Lukuisten saamiensa kunnianosoitusten ohella Queen kutsuttiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2001 ja oman tähtensä Hollywood Walk of Fameen yhtye sai vuonna 2002.

“Absolute Greatest” -kokoelman kappaleet:

 1. We Will Rock You (Brian May)
 2. We Are The Champions (Freddie Mercury)
 3. Radio Ga Ga (Roger Taylor)
 4. Another One Bites The Dust (John Deacon)
 5. I Want It All (Queen)
 6. Crazy Little Thing Called Love (Freddie Mercury)
 7. A Kind Of Magic (Roger Taylor)
 8. Under Pressure (Queen-David Bowie)
 9. One Vision (Queen)
 10. You’re My Best Friend (John Deacon)
 11. Don’t Stop Me Now (Freddie Mercury)
 12. Killer Queen (Freddie Mercury)
 13. These Are The Days Of Our Lives (Queen)
 14. Who Wants To Live Forever (Brian May)
 15. Seven Seas Of Rhye (Freddie Mercury)
 16. Heaven For Everyone (Roger Taylor)
 17. Somebody To Love (Freddie Mercury)
 18. I Want To Break Free (John Deacon)
 19. The Show Must Go On (Queen)
 20. Bohemian Rhapsody (Freddie Mercury)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot