Quickspin julkaisi uuden pelin, Crown of Valorin

  • Julkaistu 07.04.2021
  • Luettu 30 kertaa

Ruotsalainen kolikkopeleihin ja pelillistämistyökalujen erikoistunut pelitalo Quickspin uutisoi julkaisseensa keskiaikaan sijoittuvan pelin, Crown of Valorin. Teemana on linnoituksen valtaaminen. Pelissä nähdään raskasta ratsuväkeä, ritareita, myllyttämässä vastapuolen joukkoja aseinaan taistelukirveet ja piiritysaseet.

Pelitekniikan puolesta Crown of Valor on erittäin volatiili 5×5-klusterin peli. Siinä nähdään vähintään viiden samanlaisen symbolin muodostamia klustereita. Erikoisuutena on mahdollisuus voittaa panostettu summa 15 000-kertaisena. Mukana on myös progressiiviset kertoimet, ilmaiskierrosbonus, ja Bonus Buy -ominaisuus.

Crown of Valor: Win up to 15 000x.

Crown of Valorin lisäksi Quickspin on uurastanut lukuisien muidenkin kolikkopelien parissa; tarkoitus on saada nettikasinoiden katalogeihin sellaisia pelejä kuin Dinosaur Rage, Sinbad, ja 13. huhtikuuta 2021 Midas Coins. Viimeksi mainittu uutuuspeli on nimensä mukaisesti antiikin ajan Kreikkaan sijoittuva, kuningas Midaan legendaan nojaava, rahapeli. Legendan mukaan Midaalla oli taito muuttaa kullaksi kaikki mihin hän koski. Midas sai jumalolennolta kultaisen kosketuksen lahjan. Ensimmäiseksi hän kosketti tammipuuta, sitten kiveä. Sitten hän ryhtyi muuttamaan puutarhansa ruusut kullaksi, mutta sen jälkeen kun hänelle tuli jano ja nälkä, alkoi kultaisen kosketuksen lahja osoittautua kiroukseksi.

Pelijulkistusten ohessa Quickspin on noussut pelimaailman otiskoihin jättipotin vuoksi — Diamond Duke -nimisestä pelistä lähti helmikuun alussa julkaistun tiedotteen mukaan 560 000 euron rahavoitto nimettömänä pysyttelevälle pelaajalle. Yleisluontoisempaa tietoa kolikkopeleistä kertoo kolikkopelit.vip.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot