Reckless Lovelta debyyttialbumi helmi-maaliskuussa.

Kotimainen, kuopiolainen, hard rockia räimivä Reckless Love (www.recklesslove.com), jonka keulahahmona toimii entinen Crashdïetin laulaja, Herman Olliver Twisted, tulee julkaisemaan ensi vuoden helmi-maaliskuun tienoilla uransa uusimman studioalbumin Universal Music Finlandin kautta. Albumilta on jo lohkaistu ensimmäinen single ja toisen singlen nimeksi on asetettu “Beautiful Bomb”. Uudesta singlebiisistä bändi kävi kuvaamassa juuri musiikkivideonkin.

Reckless Loven nelikko solmi aikaisemmin levytyssopimuksen monikansallisen Universal Musicin Suomen osaston kanssa debyyttialbuminsa julkaisemista varten. Sopimuksen nimissä yhtye julkaisi aikaisemmin esikoissinglensä “One More Time”, jota soitettiin myös YleX:n puolella.

Yhtye työstää tällä hetkellä ensi vuoden alussa julkaistavaa esikoisalbumiaan, jolla kuullaan bändiin vuonna 2006 liittynyttä Herman Olliver “Olli” Twistediä. Hän liittyi Crashdïet-yhtyeeseen korvaamaan siitä ja tästä maailmasta vuonna 2006 oman käden kautta eronnen David Hellmanin, eli Dave Lepardin. Olliver Twisted erosi kuitenkin uusimmasta bändikytköksestään sen jälkeen kun Crashdïet oli julkaissut levytysuransa järjestyksessä toisen albumin, levyn “The Unattractive Revolution”, voidakseen siitä hetkestä eteenpäin keskittää kaikki voimansa Reckless Loveen.

Bändin seuraava keikka nähdään lauantaina 24. lokakuuta tamperelaisen Sputnikin tiloissa osana Lost In Music -festivaalia. Keikkaa pääsee katsomaan kuuden euron arvoista pääsylippua vastaan.

Reckless Love esiintyy:

  • 24. lokakuuta 2009: Sputnik (Tampere)
  • 26. marraskuuta 2009: Henry’s Pub (Helsinki)

Reckless Love on:

  • Olli Herman (laulu)
  • Pepe (itara ja taustalaulu)
  • Jalle Verne (basso ja taustalaulu)
  • Hessu Maxx (rummut)

Reckless Love perustettiin vuonna 2001. Se on uransa varrella soitellut keikkoja kotimaan rajojen sisällä ja julkaissut yhteensä neljä demoasteista taltiointia.

Jaa Facebookissa

Venla kirjoitti 5293 päivää sitten, että:

Tiedoista kaikki eivät pidä paikkaansa. Laulajan nimi on Olli Herman, eikä Herman Olliver Twisted, sillä Crashdïetistä erottuaan Olli muutti taiteilijanimensä Olliver Twistedistä Olli Hermaniksi. Olli EI ole myöskään liittynyt Reckless Loveen vuonna 2006, vaan hän on aina kuulunut bändiin, myös Crashdïet aikansa hän toimi Reckless Loven laulajana.

n:o

Käyttöehdot