Recoil: "Selected".

Entinen Depeche Moden riveissä toiminut muusikko Alan Wilder tulee julkaisemaan bändiprojektinsa Recoilin (www.recoil.co.uk) nimissä uuden studioalbumin alkaneen vuoden keväällä. Recoil kutsuu uusinta studiolättyään nimellä “Selected”. Sen tarkka julkaisupäivämäärä odottaa vielä ottajaansa, mutta kiekko ilmestynee joko huhti- tai toukokuussa. Recoilin uutukaisopus tulee olemaan sekoitus yhtyeen klassikkokappaleita, jotka Wilder on omakätisesti halunnut tälle levylle laittaa. Alan Wilder kommentoi, että “Selected” on nimensä mukaisesti hänen henkilökohtaisten suosikkibiisinsä sisältävä valittu palat -kokoelma. Albumin kappaleet on masteroitu uudelleen ja editoitu sellaiseen muottiin, että ne muodostavat sulavan kuuntelukokemuksen.

“Selected”-kokoelma ilmestyy useissa eri formaateissa. Se aiotaan prässätä yhden levyn CD-version ohessa myös tupla-CD:nä. Tuplalevy sisältää bonuskiekon, josa on useita uusia remixejä ja vaihtoehtoisia versioita Recoilin kappaleista. Brittibändi Recoil aikoo lähteä soittamaan muutamia live-esiintymisiä Euroopan sekä Yhdysvaltojen alueella maalis-toukokuun tienoilla. Tarkka keikka-aikataulu tullaan paljastamaan pian. Wilder vihjaa Recoilin keikkasuunnitelmien varalla olevan muutamia todellisia yllätyksiäkin. Yhtyeen musiikista voi saada halkileikkauksen siirtymällä Recoilin MySpace-sivuille.

Recoil on:

  • Alan Wilder

Recoil on entisen Depeche Moden jäsenen, Alan Wilderin, perustama sooloprojekti. Se starttasi jo siinä vaiheessa kun Wilder vielä vaikutti pääbändissään Depeche Modessa. Kun mies erosi DM:stä vuonna 1995, Recoilin toiminta pääsi toden teolla käynnistymään.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot