Robbie Williams Maria!-ohjelmassa 16.12.

Valokuva Robbie Williamsista istumassa moottoripyörän istuimella punainen t-paita yllään ja katse suunnattuna sivulle. Kuvan värimaailma on vanhanaikainen, voimakas väritykseltään ja lämmintunnelmainne. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä Rob Julkaistiin 9.11.2009

Robbie Williamsin ainoa Suomen tv-haastattelu nähdään keskiviikkona 16.12. Maria!-ohjelmassa Nelosella klo 22:00. Katso ohjelman puffi suoraan täältä. Aikaisemmin keskusteluohjelmassa on juteltu Big Brotherista tuttujen Henna Kurhisen sekä Antti Kurhisen parisuhteesta. Studiossa nähtiin myös Conan O’Brienin lähetyksessä esitelty satulatuoli ja sen kehittänyt Veli-Jussi Jalkanen.

“Reality Killed The Video Star” -albumi myynyt kultaa Suomessa

“Reality Killed The Video Star” -albumi on myynyt Suomessa yli 10 000 kappaletta ja näin ollen ylittänyt kultarajan. Albumi on yltänyt peräti 13:ssa maassa albumilistan Top 5:een ja kivunnut iTunes-ykköseksi 16:ssa maassa.

Marraskuun 6. päivä julkaistu “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer, Scott Rudin, Chaz Jankel, Fil Eisler ja Guy Chambers. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Albumi on julkaistu CD:nä, CD-DVD-erikoispainoksena, sekä digitaalisesti. CD-DVD-erikoispainos sisältää kuvamateriaalia albumin teosta. Uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Bodies” on Suomen kolmanneksi soitetuin kappale ja kyseinen biisi on Williamsin myydyin single sitten “Rock DJ” -kappaleen, joka julkaistiin yhdeksän vuotta sitten.

Robbie Williamsille myönnetään “Outstanding Contribution to Music” -palkinto Brit Awardseissa 16.2.

Robbie Williams palkitaan merkittävästä panoksesta musiikkialalla Brit Awardseissa helmikuussa. Robbie Williams on voittanut uransa aikana peräti 11 Brit Awards -palkintoa ja myynyt soolouransa aikana enemmän levyjä kuin yksikään muu brittiartisti. Robbien isoimpiin hittikappaleisiin kuuluvat mm. “Angels”, “She’s The One”, “Rock DJ”, “Feel” ja “Something Stupid”. Robbie Williamsin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa kappaletta ja konsertit ovat vetäneet miljoonia katsojia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot