Tagipilvi: robbie williams

Robbie Williamsin albumit julkaistaan rajoitettuina painoksina.

Robbie Williams on kerännyt kotimaassaan enemmän Brit Awards -palkintoja kuin kukaan muu. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa kappaletta. EMI julkaisee nyt Williamsin soololevyt ns. special edition -versioina, sekä digitaalisina versioina (poikkeuksena “Swing When You’re Winning”, josta tiedot alempana). Jokainen albumi (paitsi em. levy) sisältää julkaisua täydentävän DVD:n mukanaan runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia joukossaan mm. yhdeksän “Rudebox”-projektin innoittamana syntynyttä lyhytelokuvaa. Uudelleenjulkaisut käsittävät kaikki seitsemän vuosina 1997–2006 julkaistua studioalbumia ensimmäisestä “Life Thru a Lens” -levystä “Rudebox”-albumiin.

Robbie Williams julkaisee kattavan kahden CD:n kokoelman lokakuun 6. päivä.

Harmaasävyinen valokuva Robbie Williamsista. Kuvassa Robbie Williams

“In And Out Of Consciousness — The Greatest Hits 1990–2010” -kokoelma sisältää Robbie Williamsin suurimpien hittien lisäksi ennen julkaisemattoman biisin, joka julkaistaan myös singlenä. “Shame”-biisin on kirjoittanut parivaljakko Robbie Williams ja Gary Barlow, jotka myös esittävät kappaleen duettona. Tämä on ensimmäinen kerta kun Robbie Williams ja Gary Barlow ovat äänittäneet dueton ja samalla kyseessä on herrojen ensimmäinen yhteistyöprojekti sitten Robbie Williamsin lähdettyä Take That -yhtyeestä vuonna 1995.

Kokoelma kasaa yhteen yli kaksikymmentä vuotta albuminmyyntiennätyksiä tahkoneen miehen koko uran. Robbie Williamsin edellinen albumi “Reality Killed The Video Star” on myynyt yksin Britanniassa yli miljoona kappaletta. Suomessa albumi myi kultaa.

Robbie Williams Maria!-ohjelmassa 16.12.

Valokuva Robbie Williamsista istumassa moottoripyörän istuimella punainen t-paita yllään ja katse suunnattuna sivulle. Kuvan värimaailma on vanhanaikainen, voimakas väritykseltään ja lämmintunnelmainne. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä Rob Julkaistiin 9.11.2009

Robbie Williamsin ainoa Suomen tv-haastattelu nähdään keskiviikkona 16.12. Maria!-ohjelmassa Nelosella klo 22:00. Katso ohjelman puffi suoraan täältä. Aikaisemmin keskusteluohjelmassa on juteltu Big Brotherista tuttujen Henna Kurhisen sekä Antti Kurhisen parisuhteesta. Studiossa nähtiin myös Conan O’Brienin lähetyksessä esitelty satulatuoli ja sen kehittänyt Veli-Jussi Jalkanen.

Robbie Williamsin uusi albumi on myynyt kultaa Suomessa.

Valokuva Robbie Williamsista istumassa moottoripyörän istuimella punainen t-paita yllään ja katse suunnattuna sivulle. Kuvan värimaailma on vanhanaikainen, voimakas väritykseltään ja lämmintunnelmainne. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä Rob Julkaistiin 6.11.2009

Robbie WilliamsinReality Killed The Video Star“ -albumi on myynyt Suomessa yli 10 000 kappaletta, eli ylittänyt kultarajan. “Reality Killed The Video Star” -albumi on nousemassa listaykköseksi viidessä maassa ja se on kivunnut iTunesin listan kärkipäähän peräti 16:ssa maassa. Suomessa albumi sijoittui ensimmäisellä viikolla listan yhdeksänneksi vajaalla myyntiviikolla.

Marraskuun 6. päivä julkaistu “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer, Scott Rudin, Chaz Jankel, Fil Eisler ja Guy Chambers. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Robbie Williamsille Brit Awards -palkinto.

Ilkikurisennäköinen Robbie Williams löysässä valkoisessa villapaidassa. Miehellä tummanruskea tukka ja tummat silmänympärykset. Miehen takan näkyy vehreää luontoa, joka on hyvin epätarkka siten, että vain Robbie Williams näkyy selkeästi etualalla. Kuvassa R. Williams

Robbie Williamsille myönnetään “Outstanding Contribution to Music” -palkinto Brit Awardseissa 16.2. Robbie Williams palkitaan merkittävästä panoksesta musiikkialalla Brit Awardseissa helmikuussa. Tämän lisäksi Williams esiintyy 30 vuotta täyttävässä tapahtumassa. Robbie Williams on voittanut uransa aikana peräti 11 Brit Awards -palkintoa ja myynyt soolouransa aikana enemmän levyjä kuin yksikään muu brittiartisti. Robbien isoimpiin hittikappaleisiin kuuluvat mm. “Angels”, “She’s The One”, “Rock DJ”, “Feel” ja “Something Stupid”. Robbie Williamsin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa kappaletta ja konsertit ovat vetäneet miljoonia katsojia.

Robbie Williamsin uusi albumi julkaistaan perjantaina 6.11.

Valokuva Robbie Williamsista istumassa moottoripyörän istuimella punainen t-paita yllään ja katse suunnattuna sivulle. Kuvan värimaailma on vanhanaikainen, voimakas väritykseltään ja lämmintunnelmainne. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä Rob Julkaistaan 6.11.2009

Uusi “Reality Killed The Video Star” -albumi julkaistaan perjantaina 6.11. Robbie Williams (www.robbiewilliams.com) julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Marraskuun 6. päivä julkaistava “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer, Scott Rudin, Chaz Jankel, Fil Eisler ja Guy Chambers. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Albumi julkaistaan CD:nä, CD-DVD -erikoispainoksena sekä digitaalisesti. CD:n ja DVD:n erikoispainos sisältää kuvamateriaalia albumin teosta.

Robbie Williams julkistaa "Reality Killed The Video Star" -albumin biisilistan.

Värillinen ja hillitty valokuva tummahiuksisesta Robbie Williamsista, joka ilmeettömänä vaaleata taustaa vasten. Miehellä on päällä tumma puku, jossa valkoinen kauluspaita ja musta solmio, jossa pieni solmu. Kuvassa Robbie Williams

Robbie Williams julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Marraskuun 9. päivä julkaistava “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer ja Scott Rudin, Chaz Jankel, Guy Chambers, sekä Fil Eisler. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Albumista julkaistaan useita eri versioita. Se ilmestyy CD:nä, CD-DVD -erikoispainoksena sekä digitaalisesti CD-DVD –erikoispainos sisältää kuvamateriaalia albumin teosta. iTunes tulee myymään digitaalista versiota spesiaalipainoksesta, joka sisältää “Arizon”-nimisen ekstrabiisin, sekä osan DVD:n kuvamateriaalista.

Robbie Williamsin "Bodies"-singlen ensisoitto perjantaina 4.9. klo 10:05.

Harmaasävyinen valokuva tummaan pukuun pukeutuneesta lyhythiuksisesta miehestä, jolla ilmeettömät kasvot. Miehellä valkoinen kauluspaita, jossa tumma kapea solmio. Kuvan tausta on vaaleanharmaa. Kuvassa Robbie Williams

Robbie Williamsin marraskuussa julkaistavan albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Bodies” saa ensisoiton radiotaajuuksilla sekä EMIn jukeboxissa perjantaina 4.9. klo 10:05.

“Bodies”-single julkaistaan digitaalisesti 11.10. ja fyysisesti 12.10. Robbie Williams on parhaillaan nauhoittamassa 9. marraskuuta julkaistavaa “Reality Killed The Video Star” -albumiaan. Levyn ja singlen tuottajana toimii Trevor Horn ja albumia työstetään Lontoossa.

Robbie Williams julkaisee odotetun studioalbumin marraskuussa.

Harmaasävyinen valokuva tummaan pukuun pukeutuneesta lyhythiuksisesta miehestä, jolla ilmeettömät kasvot. Miehellä valkoinen kauluspaita, jossa tumma kapea solmio. Kuvan tausta on vaaleanharmaa. Kuvassa Robbie Williams

Robbie Williams on parhaillaan nauhoittamassa 9.11. julkaistavaa “Reality Killed The Video Star” -albumiaan. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä on “Bodies”, joka julkaistaan fyysisesti 12.10 ja digitaalisesti 11.10. Levyn ja singlen tuottajana toimii Trevor Horn ja albumia työstetään Lontoossa. Uudistuneilta Robbiewilliams.com-sivuilta löytyy mm. uunituoretta videomateriaalia Williamsista.

Robbie Williams kaavailee kiertuetta.

Pop-laulaja Robbie Williams (www.robbiewilliams.com) kaavailee järjestävänsä ensi vuoden puolella mahtipontisen kiertueen täällä Euroopan alueella, mutta kiertue vie muusikon myös muualle maailmaan. Mies on tällä hetkellä kehittelemässä jopa 150 miljoonaa puntaa, eli noin 204 miljoonaa euroa maksavaa kiertueputkea, joka tulee ainakin miehen maksettavaksi koituvan laskun mukaan olemaan erittäin näyttävä.

Miehen uran tuoren albumi on vuoden 2006 lokakuussa julkaistu soolo-opus “Rudebox”. Levy on siinä mielessä erityinen tekele, kun parissa levyllä kuultavassa kappaleessa Williams musisoi yhdessä Pet Shop Boys -yhtyeen kanssa. Albumi on miehen uran järjestyksessä kymmenes sooloalbumi ja seitsemäs studioalbumi.

Käyttöehdot