Robbie Williamsin "Bodies"-singlen ensisoitto perjantaina 4.9. klo 10:05.

Harmaasävyinen valokuva tummaan pukuun pukeutuneesta lyhythiuksisesta miehestä, jolla ilmeettömät kasvot. Miehellä valkoinen kauluspaita, jossa tumma kapea solmio. Kuvan tausta on vaaleanharmaa. Kuvassa Robbie Williams

Robbie Williamsin marraskuussa julkaistavan albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Bodies” saa ensisoiton radiotaajuuksilla sekä EMIn jukeboxissa perjantaina 4.9. klo 10:05.

“Bodies”-single julkaistaan digitaalisesti 11.10. ja fyysisesti 12.10. Robbie Williams on parhaillaan nauhoittamassa 9. marraskuuta julkaistavaa “Reality Killed The Video Star” -albumiaan. Levyn ja singlen tuottajana toimii Trevor Horn ja albumia työstetään Lontoossa.

Robbie Williams

55 miljoonaa levyä myynyt Robbie Williams on yhtenään asettanut uusia ennätyksiä sekä albumi- että lippumyynnillä, eikä vähiten, kun hän pääsi Guinnessin Ennätysten -kirjaan vuonna 2006 myytyään 1,6 miljoonaa lippua yhdessä päivässä vuoden 2006 kiertueelleen. Kyseisen kiertueen näki yhteensä jopa 3,7 miljoonaa ihmistä. Kolme vuotta aiemmin Robbie soitti suurimman livekeikan Englannin historiassa, kun hän kolmena iltana esiintyi Knebworthissä 365 000 ihmiselle. Lisäksi Robbie Williams on voittanut enemmän Brit Awards -palkintoja kuin yksikään muu artisti.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot