Robbie Williamsin uusi albumi on myynyt kultaa Suomessa.

Valokuva Robbie Williamsista istumassa moottoripyörän istuimella punainen t-paita yllään ja katse suunnattuna sivulle. Kuvan värimaailma on vanhanaikainen, voimakas väritykseltään ja lämmintunnelmainne. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä Rob Julkaistiin 6.11.2009

Robbie WilliamsinReality Killed The Video Star“ -albumi on myynyt Suomessa yli 10 000 kappaletta, eli ylittänyt kultarajan. “Reality Killed The Video Star” -albumi on nousemassa listaykköseksi viidessä maassa ja se on kivunnut iTunesin listan kärkipäähän peräti 16:ssa maassa. Suomessa albumi sijoittui ensimmäisellä viikolla listan yhdeksänneksi vajaalla myyntiviikolla.

Marraskuun 6. päivä julkaistu “Reality Killed The Video Star” -albumi on pääosin sävelletty Robbien kotistudiolla Los Angelesissa ja nauhoitettu Lontoossa. Albumin biisejä ovat säveltäneet mm. Danny Spencer & Kelvin Andrews, Brandon Christy, Craig Russo, Richard Spencer, Scott Rudin, Chaz Jankel, Fil Eisler ja Guy Chambers. Levyn on tuottanut legendaarinen Trevor Horn.

Albumi on julkaistu CD:nä, CD-DVD-erikoispainoksena sekä digitaalisesti. CD-DVD-erikoispainos sisältää kuvamateriaalia albumin teosta.

Uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Bodies” on Suomen kolmanneksi soitetuin kappale ja kyseinen biisi on Williamsin myydyin single sitten "Rock DJ":n, joka julkaistiin yhdeksän vuotta sitten.

Robbie Williamsille myönnetään “Outstanding Contribution to Music” -palkinto Brit Awardseissa 16.2.

Robbie Williams palkitaan merkittävästä panoksesta musiikkialalla Brit Awardseissa helmikuussa. Robbie Williams on voittanut uransa aikana peräti 11 Brit Awards -palkintoa ja myynyt soolouransa aikana enemmän levyjä kuin yksikään muu brittiartisti. Robbien isoimpiin hittikappaleisiin kuuluvat mm. “Angels”, “She’s The One”, “Rock DJ”, “Feel” ja “Something Stupid”. Robbie Williamsin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa kappaletta ja konsertit ovat vetäneet miljoonia katsojia. Lisätietoja Robbie Williamsista löytyy muusikon omilta nettisivuilta osoitteesta www.robbiewilliams.com.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot