Savopopin bändiprojekti Suur-Savotta alkaa.

Savon Popmusiikki ry. aloittaa pohjois-savolaisille muusikoille ja yhtyeille tarkoitetun Suur-Savotta-projektin huhtikuussa. Kevään aikana järjestetään neljä bänditeemailtaa joissa musiikkialan ammattilaiset kertovat mm. keikkailusta, promootiosta ja studiotyöskentelystä. Ensimmäinen teemailta järjestetään Kulttuuriareena 44:ssä tiistaina 20.4.2010.

Suur-Savotta-projektin tarkoituksena on tukea paikallista musiikkikulttuuria ja saada sille näkyvyyttä.

Savopop haluaa tukea paikallisia yhtyeitä järjestämällä sellaista toimintaa, jolle on kysyntää ja josta on konkreettista hyötyä yhtyeille. Ammattitaitoisilta ja musiikkialaa tuntevilta kouluttajilta saa tietoa oikeasti tarpeellisista asioista, kuten treenikämpistä, keikkamahdollisuuksista, bändin markkinoinnista ja julkaisuista. Suur-Savotta tarjoaa konkreettista tukea ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Teemailtoja jatketaan syksyllä ja loppuvuodesta julkaistaan pohjois-savolaisia yhtyeitä esittelevä kokoelmalevy ja järjestetään expo-tapahtuma, jossa paikalliset yhtyeet esiintyvät myös muualta Suomesta kutsutuille musiikkialan toimijoille.

Suur-Savotta on tarkoitettu kaikille pohjois-savolaisille yhtyeille musiikkityylistä ja iästä riippumatta. Osallistuminen on ilmaista.

Neljä teemailtaa järjestetään huhti-toukokuussa. Illoista kaksi järjestetään Kulttuuriareena 44:ssä, yksi Henry’s Pubissa ja yksi Studio 33:ssa. Yhteistyökumppaneita ovat Henry’s Pub, Metalheim, Studio 33, Kopijyvä, Treenis, Norppatex, DLX ja Kulttuuriareena 44. Lisätietoja Savopopin sivuilla osoitteessa www.savopop.net.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot