Koivuniemen Herrat ja SMC Hoodrats Kippis & Kulaus -klubin vappuriehassa 1.5.2010.

Kippis & Kulaus -klubin vappuriehassa nähdään suurenmoinen puhemusiikin läpileikkaus kun savolainen räp-artisti OG Ikonen, ghettofunk-yhtye Koivuniemen Herrat, pohjois-helsinkiläinen SMC Hoodrats sekä Don Bigileone nousevat lavalle Virgin Oil Co:ssa vappupäivänä.

Koivuniemen Herrat nähdään odotetun 28.4.2010 julkaistavan debyyttilevynsä “Sokeat Johdattaa” levyjulkaisukeikalla. Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye on hionut ensilevyään huolella ja kokonaisuus on vihdoin valmis. Levyn on tuottanut mm. Soul Investigatorsista tuttu Didier Selin yhdessä bändin kanssa.

SMC Hoodratsin keikka on enemmän show, kuin pelkkä keikka. Lavalla nähdään kenen jalka nousee korkeimmalle ja kuka todella on “ostarin kunkku”. Alunperin Skatemaniacs-skeittileffan alkuintroksi tehtyä musiikkivideota tähdittävät Erä-koira, Juno, Tono Slono ja Avionin Prinssi nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle lauantaina 1.5.2010 Kippis & Kulaus -klubilla.

Kippis & Kulaus -klubin vappurieha:

  • Esiintyjät: OG Ikonen, Koivuniemen Herrat, SMC Hoodrats, Don Bigileone
  • Aika: Lauantaina 1.5.2010 kello 21-04
  • Paikka: Helsinki, Virgin Oil Co
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Pääsyliput: 8 eur + mahd. toimituskulut Tiketistä puhelinnumerosta 0600 11 616 (0,98 eur/min+pvm) ja seuraavista myyntipisteistä: Funkiest, Lifesaver ja Geezers. Liput maksavat 8 euroa ovelta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot