"Saw IV" -soundtrack.

 • Julkaistu 01.11.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1247 kertaa

Saw IV -soundtrackin kansikuva, jossa näkyy pyöreäkulmainen peltiastia, jossa on verisia leikkausinstrumentteja sekä sana 'SAW' kirjoitettuna mustalla fontilla. Julkaisun kansikuva

Saksalainen erikoisempaan musiikkiin erikoistunut Trisol-levy-yhtiö on päättänyt iskeä kouransa tällä kertaa vallan poikkeukselliseen opukseen. Se nimittäin julkaisee lähiviikkojen kuluttua soundtrack-kokoelmalevyn kauhuelokuvasta Saw IV. Levyllä kuullaan aivan uusia kappaleita isolta kirjolta eri musiikkityylejä edustavia bändejä, mutta joukossa on myös muutamia yksinomaan tällä kiekolla kuultavia värssyjä samaan tapaan kuin aivan uusia ja aikaisemmin julkaisemattomiakin kappaleita. Artisteina kiekolla kuullaan mm. Emilie Autumnia, Avenged Sevenfoldia, Skinny Puppya ja Dope Stars Inc. -joukkojen mekkalointia.

“Saw IV” -soundtrackin kappaleet:

 1. Nitzer Ebb: “Payroll (John O Mix)” (aikaisemmin julkaisematon)
 2. Saosin: “Collapse”
 3. Drowning Pool: “Shame”
 4. Sixx: AM: “Tomorrow”
 5. The Red Jumpsuit Apparatus: “Misery Loves It’s Company”
 6. Avenged Sevenfold: “Eternal Rest”
 7. Ministry: “Life Is Good” (aikaisemmin julkaisematon)
 8. Everytime I Die: “We’reWolf”
 9. Soulidium: “Trapped”
 10. Submersed: “Better Think Again”
 11. From Autumn To Ashes: “On The Offensive”
 12. Skinny Puppy: “Spasmolytic Deftones Remix (Habitual Mix)”
 13. Dope Stars Inc.: “Beatcrusher”
 14. Emilie Autumn: “Dead Is The New Alive”
 15. Oxygen: “Do You Want To Play A Game”
 16. The Human Abstract: “Crossing The Rubicon”
 17. The Red Chord: “Dread Prevailed”
 18. Fueled By Fire: “Thrash Is Back”
 19. Charlie Clouser: “Just Begun”

Järisyttävä ja vavisuttava kauhuelokuva Saw IV on nimensä mukaisesti jo neljäs versio tunnetusta Saha-kauhuelokuvien sarjasta. Tämä tuorein jakso jatkaa siitä mihin edellinen jäi — tarjolla on tuttuun tapaan nukkeanimaatioita, jotka esittelevät mitä mielikuvituksellisimpia kidutus- ja kivuntuottomekanismeja. Neljäs jakso käsittelee lähinnä sitä miten Jigsaw kykenee manipuloimaan ihmisiä vielä senkin jälkeen kun hän ei itse enää pyöri tämän maailman laidunmailla. Kyseisen version elokvuasta ohjasi sama heppu (nimeltään Darren Lynn Bousman), joka on vastuussa myös kahdesta edellisestä Saw-elokuvan sarjasta.

Sahojen sarja jatkaa moukaroimistaan vielä tulevina vuosina, sillä elokuvasarjasta aiotaan tehdä vielä kaksi uutta osaa. Ne ovat nimiltään Saw V ja Saw VI. Kaksi seuraavaa jaksoa tullaan käsikirjoittamaan Marcus Dunstanin ja Patrick Meltonin toimesta. Nämä miehethän ovat vastuussa myös tästä tuoreimmasta kauhuannoksesta.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot