Gorillaz: "D-Sides".

 • Julkaistu 31.10.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1597 kertaa

Vuonna 1998 perustettu virtuaalibändi Gorillaz (www.gorillaz.com) tuo esiin “D-Sides” -julkaisun, joka sisältää edellisen albumin, nimeltään “Demon Days”, B-puolia sekä muutamia yhtyeen varhaisia demoasteisia biisejä. Soittolistalta löytyy lisäksi harvinaista herkkua: aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita jotka on nyt vihdoin ja viimein sullottu samalle levylle. Kiekolla kuullaan mm. dubattu biisi “Bill Murray”, jonka yhtye teki yhteistyössä The Bees -bändin kanssa, sekä apokalyptisen poppiveisun “We Are Happy Landfill” ja hehkeän veisun nimeltään “Hong Kong”.

Kiekolla kuultava kappale “Stop The Dams” on yhteistyössä Sugarcubes-yhtyeen Einar Ornin kanssa luotu biisi, joka on nimensä mukaisesti musiikillinen vastalause suunnitelmille rakentaa patoja Islantiin. “D-Sides”-julkaisun soittolistalle on ahdettu demojakin, kuten “People” ja “Don’t Get Lost in Heaven”, jotka antavat hieman osviittaa siitä miten bändi työstää biisejään raakileista lopputuotteiksi. Biisi “Dirty Harry” demonstroi taas sitä miltä Gorillaz saattaisi kuulostaa jos se olisi perustettu Aasiassa Iso-Britannian sijaan.

Tämä kokoelmajulkaisu tullaan julkaisemaan Iso-Britanniassa 19. marraskuuta ja sitten päivää myöhemimn Yhdysvalloissa, jossa siitä tullaan julkaisemaan sekä standardi- että deluxe-versio. Levy leviää joulukuun 25. päivä myös Chileen.

“D-Sides” -albumin #1 kappaleet:

 1. 68 State
 2. People
 3. Hongkongaton
 4. We Are Happy Landfill
 5. Hong Kong
 6. Highway (Under Construction)
 7. Rockit
 8. Bill Murray
 9. The Swagga
 10. Murdoc Is God
 11. Spitting Out The Demons
 12. Don’t Get Lost In Heaven (Original Demo Version)
 13. Stop The Dams

“D-Sides” -albumin #2 kappaleet:

 1. DARE (DFA Remix)
 2. Feel Good Inc. (Stanton Warriors Remix)
 3. Kids with Guns (Jamie T’s Turns To Monsters Mix)
 4. DARE (Soulwax Remix)
 5. Kids with Guns (Hot Chip Remix)
 6. El Mañana (Metronomy Remix)
 7. DARE (Junior Sanchez Remix)
 8. Dirty Harry (Chinese New Years Version)
 9. Kids with Guns (Quiet Village Remix)

Gorillaz on:

 • 2D (laulu ja koskettimet)
 • Murdoc Niccals (basso)
 • Noodle (kitara, laulu)
 • Russel Hobbs (rummut ja laulu)

Iso-Britanniassa vuonna 1998 perustettu Gorillaz on Damon Albarnin ja Jamie Hewlettin oma virtuaaliprojekti, jossa yhtyeen muusikoita esittää neljä animoitua hahmoa. Albarn on tuttu mies kytköksistään brittipoppia paukuttavaan Blur-yhtyeeseen ja Jamie Hewlett on vastaavasti tuttu näky sarjakuva Tank Girlin taustajoukoissa. Gorillaz on monipuolista musiikkia, jota on vaikea lokeroida. Se käyttää musiikissaan ahkerasti rock- ja pop-vaikutteita sekä myös hip hopia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot