13. Lasten rockfestivaali Seikkisrock 11.–12.6.2011.

Kaksipäiväinen lasten oma rockfestivaali Seikkisrock järjestetään Turun Seikkailupuistossa kesäkuun toisena viikonloppuna, 11. ja 12. kesäkuuta. Laadukkaasta ohjelmistostaan tunnettu lastentapahtuma julkistaa kesän 2011 osalta muutaman huippuesiintyjän. Esiintymään on kutsuttu huumorilla höystetty ja kantrisävytteiseen tyyliin soittava Herra Heinämäen Lato-orkesteri sekä lastenlauluja heviasenteella lapsille ja lapsenmielisille soittava Moottörin Jyrinä. Lisäksi suosittu lasten musiikkiteatteri-duo Mimi ja Kuku saapuu festareille molempina päivinä.

Lastenmusiikkiyhtye Herra Heinämäen Lato-orkesteri esittää itse sanoittamiaan ja säveltämiään lastenlauluja. Yhtye on tullut monille tutuksi myös Pikku Kakkosesta, jossa bändi majailee ja soittelee erikoisen farmarin Herra Heinämäen kotiladossa.

Moottörin Jyrinän “Lapsimetallin Kuninkaat” -levy sai ansaitusti Emma -ehdokkuuden vuoden 2010 lastenlevy -sarjassa. Livenä bändi esittää omia biisejään sekä klassisten hevibändien kuten Motörheadin ja Iron Maidenin laulujen käännösversioita.

Mimi ja Kuku on vuonna 2003 perustettu Suomea kiertävä lasten musiikkiteatteri-duo, jonka esitysten pohjalta on tehty myös TV-sarja. Duon muodostavat Mimi-tyttöä esittävä lastenmuusikko, säveltäjä ja pedagogi Majka Nurminen sekä Kuku-leijonaa esittävä lastenesiintyjä ja klovni Anna Kulmala.

Vuodesta 1999 asti järjestetyssä Lasten rockfestivaali Seikkisrockissa esiintymässä ovat tunnettuja lastenmusiikin ammattilaisia ja lasten omia bändejä, taikureita sekä teatteri- ja sirkusryhmiä. Festivaalialueella on lisäksi kestävän kehityksen toimijoita esittelevä Lasten Maailmankylä, lelujen kierrätyspiste sekä erilaisia työpajoja. Varsinaissuomalainen kesätapahtuma Seikkisrock on musiikkia, elämyksiä, yhdessäoloa sekä osallistavaa lastenkulttuuria. Tapahtuman järjestää lasten- ja nuortenkulttuuriyhdistys Vilperi ry.

Tarkempi ohjelma julkistetaan kevään aikana. Lisätietoja osoitteesta www.seikkisrock.net.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot