Hevisauruksista ei syntynyt sopua — keikoilla nähdään vastedes Sauruxet.

Hevisaurusten perustajajäsen Mirka Rantasen ja Sony Music Finlandin nujakka Hevisaurus-brändistä on ajautunut tilanteeseen, jossa lapset ovat joutuneet sijaiskärsijän asemaan. Rantanen ja muut bändiläiset haluaisivat jatkaa keikkailua, mutta yhtyettä varoitettiin Hevisaurus-nimen käytöstä.

Pukumme on takavarikoitu, yhtyeen omat Hevisaurus.net- ja Facebook-sivut on suljettu ja keikkojen ostajia uhkailtu. Emme keksineet muuta etenemismuotoa, kuin vaihtaa bändin nimi, Rantanen summaa.

Vantaan käräjäoikeus päätti laittaa puvut takavarikkoon kunnes asia selviää. Alunperin Sony koetti saada nämä Mirka Rantasen hahmotelmien mukaan bändille räätälöidyt puvut itselleen, mutta käräjäoikeus ei suostunut siihen. Uudet puvut maksavat paljon, eivätkä ne valmistu ihan hetkessä.

Bändin jäsenet ihmettelevät miksi sopua ei synny. Tilanteessa, jossa Rantasen itsestään selvää asemaa alettiin väheksyä, bändi marssi Rantasen taakse.

Outoa toimintaa isolta levy-yhtiöltä. Pimitetään tietoja ja vaaditaan täysiä oikeuksia. Ihmisiähän tässä vaan ollaan, ja töitä halutaan tehdä, yhtyeen leiristä todetaan. Taistelu Hevisauruksista jatkuu oikeudessa. Sauruxet lähtevät keikoille heti, kun uudet puvut ovat valmistuneet.

Jaa Facebookissa

hahah kirjoitti 4143 päivää sitten, että:

Päivän paras juttu kyllä tämä!!

n:o

Käyttöehdot