Seppo Alvarin uusi albumi ilmestyy keskiviikkona.

Seppo Alvarin sivuprofiili. Mies istuu hattu päässä sisätiloissa ikkunan edessä katsellen ulos. Kuvan laidoissa ohuet mustat raidat. Yläosassa lukee mustaa väriä vasten valkoisella Seppo Alvari -- Pienemmän riesan tie. Julkaistaan 16.9.2009

Käsitteen outlaw-iskelmä Suomeen lanseerannut Seppo Alvari julkaisee järjestyksessä kolmannen albuminsa “Pienemmän riesan tie” keskiviikkona 16. syyskuuta. Levyn julkaisemisesta vastaa Rocket Records. Suomenlinnan Seawolf-studiolla äänitetty levy sisältää kolmetoista uutta levytystä, joista yksitoista on Marko “Poutahaukka” Haaviston säveltämiä ja sanoittamia. Kahden kappaleen teosta puolestaan vastaavat Freud, Marx, Engels & Jung -bändistä tutut Pekka Myllykoski ja Markus Raivio.

Marko Haaviston päävastuuta biisintekijänä on paljolti kiittäminen siitä, että uudella albumilla kuultavat laulut ovat aiempaa paremmin Sepon tulkittaviksi soveltuvia ja levyn tyyli on yhtenäisempi. Kesällä sinkuksi lohkaistu “Tästä jos selviän” antoi jo esimakua albumin vauhtiralleista, joiden joukkoon lukeutuvat myös kappaleet “Rakkaus ei tunne pelkoo” ja “Tule kotiin siitä”. Herkemmän puolensa laulajana Seppo puolestaan paljastaa esimerkiksi kappaleissa “Kenties” ja “Rakkautta on”. Nimikappale “Pienemmän riesan tie” sekä “Omat saappaat” taasen todistavat suomalaisten kyvyn tehdä myös hyviä kantribiisejä.

Uuden albumin myötä Seppo tiivistää myös keikkailutahtiaan. Syys- ja lokakuussa Seppo Alvari esiintyy mm. seuraavilla keikoilla:

  • 25. syyskuuta 2009: Red Neck (Jyväskylä)
  • 16. lokakuuta 2009: Parikkala (Ravintola Asema)
  • 17. lokakuuta 2009: Sulkava (Soutustadion)
  • 24. lokakuuta 2009: Tampere (Apollo)
  • 27. lokakuuta 2009: Rentukka (Jyväskylä)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot