SexTapes tarjoaa ilmaista musiikkia.

SexTapes-bändin samannimisen debyyttialbumin etukannessa näkyy tulipallo, jonka takana pikselöity valokuva alastomasta naisihmisestä. Kuvan yläosassa mustaa taustaa vasten bändin logo. Debyyttialbumin kansitaide

Kalifornialainen rockia soittava SexTapes (www.sextapesband.com) -yhtye, jonka kokoonpanosta löytyy Guns N’ Rosesin kosketinsoittaja Chris Pitman toimittamassa vokalistin ja kitarasyntikan soittajan virkaa, uutisoi julkaisseensa ilmaista musiikkia netissä. Ilmaiseksi ladattavat kappaleet ovat MP3-formaatissa ja ladattavissa ainakin 2. tammikuuta 2009 asti. Hollywoodissa majaileva soitinyhtye kertoo, että nyt ladattavaksi laitetut biisit ovat joululahjoja yhtyeen fanikunnalle. Kappaleet voi ladata bändin nettisivujen “Music”-osiosta.

Yhtyeen debyyttialbumi “SexTapes” julkaistiin 11. marraskuuta kuluvana vuonna ToneRiot Recordsin kautta. Albumi julkaistiin CD-version lisäksi nettimusiikkikauppa iTunesissa sekä ympäri Yhdysvaltoja ainakin Best Buyn myymälöissä. Guns N’ Rosesin kosketinsoittaja kommentoi aikoinaan olleensa erittäin iloinen bändinsä puolesta, sillä albumin tekeminen SexTapesille Guns N’ Rosesin kiireiden ohessa oli uuvuttava urakka. Debyyttialbumista sikisi Pitmanin mukaan erittäin tyydyttävä tekele, josta hän ja koko SexTapesin klaani on ylpeä. SexTapes loi muusikon mukaan sellaista rockia, jonka hän lokeroi genreen “future hard rock”. Musiikki on miehen mukaan aavistuksen verran psykoottista, mutta samanaikaisesti melodista ja punk-henkistä.

“SexTapes”-albumin kappaleet:

 1. Medicine Man
 2. Trainwreck
 3. Asrad
 4. Paranoid Freak
 5. Crawlspace
 6. External Thought Processes
 7. Get Me Down
 8. Nothing Inside
 9. Coolife
 10. Worklords

Yhtyeen levytysuran ensimmäinen pitkäsoitto purkitettiin Hollywoodissa sijaitsevan The Pass Studion tiloissa, jossa aikaisemmin rokkilegenda Smashing Pumpkins ikuisti “Zeitgeist”-levynsä ja Red Hot Chili Peppers nauhoitti albuminsa “Stadium Arcadium”. SexTapes käytti esikoisensa tuottajana ja miksaajana keulahahmoaan, Chris Pitmania, joka myös vastasi kaikkien albumille päätyneiden viisujen kirjoittamisesta yhdessä kitaristi Kelly Wheelerin kanssa.

Sextapes on:

 • Kelly Wheeler (kitarat)
 • Marko Fox (basso)
 • Ryan Brown (rummut)
 • Chris Pitman (laulu ja kitarasyntikka)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot