Spice Girls aloitti kiertueensa.

 • Julkaistu 04.12.2007
 • Tagit:
 • Luettu 1848 kertaa

Spice Girls (www.thespicegirls.com) uutisoi toissapäivänä aloitelleensa comeback-kiertuettaan tekemällä kiertueen ensimmäisen keikan viisihenkisenä yhtyeenä. Se oli uuden keikkaputken aloitus ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen. Sunnuntaisen keikkansa naiset aloittivat kappaleella “Spice Up Your Life”, jota seurasi “Stop” sekä “Say You’ll Be There”. Maustetytöt sonnustautuivat italialaisen suunnittelija Roberto Cavallin luomiin hopean ja pronssin eri sävyjä yhdisteleviin vaatteisiin.

Sunnuntaina tehty esiintyminen oli ensimmäinen sitten vuoden 1998, jolloin “Ginger Spice”, eli Geri Halliwell päätti erota ryhmästä ja aloittaa soolouran. Spice Girlsin viimeisin albumi on “Forever”, joka julkaistiin vuonna 2000 ilman Hallowellia. Kiekko menestyi huonosti. Virallisesti tyttöviisikko pani pillit pussiin vuotta myöhemmin.

Spice Girls -yhtye oli 1990-luvun lopussa yksi tunnetuimmista poppibändeistä. Se myi olemassaolonsa aikana yli 55 miljoonaa kopiota levyistään. Comeback-kiertueensa aikana viisikko konsertoi USA:ssa; Los Angelesissa, Las Vegasissa, New Yorkissa, mutta siirtyvät seikkailemaan myös muille maille. Konsertteja on luvassa ainakin Lontooseen ja Espanjan Madridiin.

Englantilaisten Maustetyttöjen uraa on yritetty saada hiljattain nousuun tuuppaamalla ihmisten ilmoille kokoelmalevyn “Greatest Hits”. Se on ensimmäinen uusi julkaisu yhtyeeltä seitsemään vuoteen. Sen tueksi naiset lähtivät maailmankiertueelle. Kiekko julkaistiin marraskuussa. Kiekko sisältää kaksi uutta biisiä; “Headlines (Friendship Never Ends)” ja “Voodoo”. Viimeksi mainitusta värssystä julkaistiin myös single. Tämä albumi ilmestyi useissa eri formaateissa.

“Greatest Hits” -kokoelmalevyn kappaleet:

 1. Wannabe (Radio Edit)
 2. Say You’ll Be There (Single Mix)
 3. 2 Become 1 (Single Version)
 4. Mama (Radio Version)
 5. Who Do You Think You Are (Radio Version)
 6. Move Over
 7. Spice Up Your Life (Stent Radio Mix)
 8. Too Much (Radio Edit)
 9. Stop
 10. Viva Forever (Radio Edit)
 11. Let Love Lead the Way (Radio Edit)
 12. Holler (Radio Edit)
 13. Headlines (Friendship Never Ends)
 14. Voodoo
 15. Goodbye (Radio Edit)

Spice Girls on:

 • Victoria Beckham
 • Emma Bunton
 • Geri Halliwell
 • Mel C
 • Mel B

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot