Tagipilvi: spice girls

Spice Girls jakoi trauma-annoksen lapsiyleisölle.

Kaoottinen sommitelma räiskyviä tähtiä, joista suurin mustanvärinen, muita pienempiä ja erivärisiä punertavia tähtiä sen alla. Mustan tähden päällä lauma valkoisia pääkallokuvioita. Spaissarit säikyttelivät

Spice Girls (www.thespicegirls.com) -yhtye esitteli omalaatuista tyttöenergiaansa esiintymällä lapsikatraan edessä Lontoon O2-areenalla rääväsuisesti. Scary Spice teki kunniaa nimelleen käyttämällä lavalla niin vulgaaria ja alatyylistä kieltä, että vanhemmat joutuivat peittämään lastensa korvat kun keski-ikäinen laulaja innostui puhumaan intiimien alueidensa herkkyydestä. Tyttöyhtyeen esiintymiseen kuuluu dialogi parin kappaleen välissä, ennen kuin yhtye ryhtyy veisaamaan hittikappalettaan “Too Much”. Naiset kertovat ennen biisin aloittamista siitä mikä on viime aikoina ollut heille “liikaa”. Tuossa välissä Scary Spice puhui suunsa puhtaaksi — kertomalla törkytarinoita.

Eddie Murphy naimisiin.

Yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Eddie Murphy (46) meni eilen tiistaina naimisiin ranskalaisen Bora Boran yksityissaarella elokuvatuottaja Tracey Edmondsin (40) kanssa. Seremonia oli pienimuotoinen ja hillitty, sillä sinne kutsuttiin vain joukko Murphyn ja Edmondsin sukulaisia ja ystäviä. People-lehdelle annetussa lausunnossa häävalat vannottiin Ranskan Polynesiassa, joka on valtava 118 saaresta ja maa-alueesta muodostuva alue. Bora Bora on pieni 4500 asukkaan majoittama saari.

Pariskunta ryhtyi tapailemaan toisiaan viime vuoden puolella. He menivät kihloihin vuoden 2007 heinäkuussa.

Victoria Beckhamin silikonirinnat poissa.

Tyttöbändi Spice Girlsin (www.thespicegirls.com) jäsenenä tunnettu Victoria Beckham on villien huhujen mukaan antanut poistattaa rintaimplanttinsa vain sen vuoksi, että naisen rinnat ovat pullahdelleet ulos hänen vaatteistaan tanssiharjoitusten aikana. Posh Spicenä tunnettu laulajatar on antanut ympärillään kyteä huhuja, joiden mukaan nainen on tehnyt edellä mainitun kauneusleikkauksen varotoimenpiteenä — olisihan perin kiusallista jos kesken konsertin jo muutenkin paljastavan lava-asun alta paljastuisi rintamukset kaiken kansan nähtäväksi. Hän on hiljattain otettujen valokuvien perusteella näyttävät viime aikoina vähemmän runsaalta kuin aikaisemmin.

Spice Girls aloitti kiertueensa.

Spice Girls (www.thespicegirls.com) uutisoi toissapäivänä aloitelleensa comeback-kiertuettaan tekemällä kiertueen ensimmäisen keikan viisihenkisenä yhtyeenä. Se oli uuden keikkaputken aloitus ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen. Sunnuntaisen keikkansa naiset aloittivat kappaleella “Spice Up Your Life”, jota seurasi “Stop” sekä “Say You’ll Be There”. Maustetytöt sonnustautuivat italialaisen suunnittelija Roberto Cavallin luomiin hopean ja pronssin eri sävyjä yhdisteleviin vaatteisiin.

Sunnuntaina tehty esiintyminen oli ensimmäinen sitten vuoden 1998, jolloin “Ginger Spice”, eli Geri Halliwell päätti erota ryhmästä ja aloittaa soolouran. Spice Girlsin viimeisin albumi on “Forever”, joka julkaistiin vuonna 2000 ilman Hallowellia. Kiekko menestyi huonosti. Virallisesti tyttöviisikko pani pillit pussiin vuotta myöhemmin.

Spice Girls: Lontoon keikka loppuunmyyty ennätysajassa.

Tyttövoimaa julistava Spice Girls (www.thespicegirls.com) uutisoi maanantaina 1. lokakuuta myyneensä comeback-keikkansa liput loppuun 38 sekunnissa. Bändi on tarkoitus esiintyä Lontoossa sijaitsevan O2 Arenan tiloissa joulun alla.

Henkiin herännyt yhtye paljasti aikaisemmin syyskuussa seitsemän muuta keikkaa, jotka se soittaa Lontoossa, yhdysvaltojen Los Angelesissa ja Las Vagesissa. Bändi joutui aikaisemmin lykkäämään kaavailemiaan live-esiintymisiä Colognessa, Madridissa, Shanghaissa, Bekingissä, Hong Kongissa, Sydneyssä, Cape Townissa ja Buenos Airesissa johtuen Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen maaperillä tehtävien keikkojen kovasta kysynnästä.

Käyttöehdot