Starsailorilta uusi albumi 4.3.

 • Julkaistu 16.01.2009
 • Tagit:
 • Luettu 1333 kertaa

Valokuva Starsailorin nelipäisestä miehistöstä. Kuvassa olevat henkilöt, jotka seisovat rivissä tummansinistä taivasta vasten, kolme on pukeutunut mustiin vaatteisiin ja vain yhdellä valkoinen paita sekä harmaat housut. Julkaistaan 4.3.2009

Starsailor julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden albumin. 4.3. julkaistavan Starsailorin “All the Plans” –albumin tuottajana on toiminut jälleen Steve Osbourne. Yhtye kokee aikuistuneensa sitten viime levyn ja näin ollen sävellys- ja kirjoitustapa on kypsempää.

Uramme alussa olimme vain kaksi nuorta yliopistokundia, joilla ei ollut juurikaan elämänkokemusta. Tämä levy on tulos kaikesta hyvästä ja pahasta mitä olemme viime aikoina käyneet läpi elämässäme, kertoo Walsh.

Ensimmäinen single “Tell Me It´s Not Over” jaetaan radioille tammikuussa. Katso kappaleeseen kuvattu musiikkivideo täältä.

“All the Plans” -albumin kappaleet:

 1. Tell Me It’s Not Over
 2. Boy In Waiting
 3. The Thames
 4. All The Plans
 5. Neon Sky
 6. You Never Get What You Deserve
 7. Hurts Too Much
 8. Stars and Stripes
 9. Change My Mind
 10. Listen Up
 11. Safe At Home

Starsailor on:

 • James Walsh (kitara ja laulu)
 • Barry Westhead (kosketinsoittimet)
 • James “Stel” Stelfox (basso)
 • Ben Byrne (rummut)

Starsailor on Englannista kotoisin oleva nelikko, joka julkaisi vuonna 2002 “Love Is Here” -debyyttialbumin. Levyltä julkaistiin useita menestyssinglejä, joista “Alcoholic” ja “Poor Misguided fool” -biisit nostivat lopulta Starsailorin isojen brittibändien joukkoon. Kakkosalbumi “Silence Is Easy” vuonna 2004 oli soundillisesti edeltäjäänsä hieman sähköisempi ja kolmoslevy, vuonan 2006 julkaistu “On The Outside”, jatkoi pitkälti kakkoslevyn viitoittamalla tiellä.

Erittäin hurmoksellisista esiintymistään tunnettu bändi aloittaa “All The Plans” -kiertueen Glasgow:sta maaliskuun loppupuolella.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot