Suomalainen superkokoonpano The Mama King starttaa kesäsinkulla.

Osittain puhkipalanut harmaasävyinen valokuva neljästä miehestä, jotka seisovat tiiviinä rykelmänä katsellen eteensä. Keskimmäisillä miehillä partaa. Kuvassa The Mama King

Miltä kuulostaa, kun samalle lavalle hyppäävät Kie Von Hertzen, Kalle Chydenius, Mauro Gargano ja Mikko Laiho? No helkkarin hyvältä tietenkin!

Suomalainen superkokoonpano The Mama King tarjoilee miehekästä power rockia Audioslaven ja The Queen of The Stone Agen hengessä. The Mama King pukkaa debyyttialbuminsa ilmoille alkuvuodesta 2010 ja ensimmäiset herkkupalat albumista ovat nyt tarjolla “Gasolina”-kesäsinkun muodossa.

The Mama Kingin jäsenet ovat monissa liemissä keitettyjä. Kie Von Hertzen on ollut yksi kotimaamme eturivin kitaristeja jo pitkälti 90-luvulta. Kalle Chydenius on suurelle yleisölle tullut tähän päivään mennessä parhaiten tutuksi tuottajanerona, joka on työskennellyt mm. Don Huonojen, Egotripin ja Kemopetrolin kanssa. Laulaja Mikko Laiho julkaisi Kallen tuotannossa suomenkielisen debyyttilevynsä vuonna ’98. Mauro Gargano on viimeksi kannuttanut Ari Koivusen keikkabändissä, kertoo YleX yhtyeestä nettisivuillaan.

Kuuntele Gasolina!

The Mama King on:

  • Mikko Laiho (laulu ja kitara)
  • Kie von Hertzen (kitara)
  • Mauro Gargano (rummut)
  • Kalle Chydenius (basso)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot