Telepherique: "Zivilisatose".

Lähes vitivalkoista taustaa vasten jonkinlainen suuri symmetrisesti muotoiltu häkki tai tunneli, joka on tummanvioletilla värillä kuvioitu. Kuvassa ei ole kirjoituksia eikä tunnistettavia logoja. Julkaistaan 9.6.2009

20 vuoden ajan toiminut Telepherique tulee juhlistamaan uransa toisen vuosikymmenen saavuttamista tällä albumilla, nimeltään “Zivilisatose”, jota bändi luonnehtii uransa kulminaatiopisteeksi. Levy on yhtyeen suitsutusten mukaan varsin uniikki teos, jossa hypnoottiset ja salaperäiset äänimaailmat sekoittuvat ääniin ja rytmeihin. Telepheriquen viimeiseksi kaavailtu studioalbumi tullaan julkaisemaan 4-paneeliseen digipakiin prässättynä ja sen painosmäärä tullaan rajoittamaan vain 500 kappaleeseen. “Zivilisatose”-levyn kansigrafiikka on TJ Norriksen käsialaa. Teos julkaistaan levy-yhtiö Diophantinen kautta huomenna 9, kesäkuuta. Bändin tuotantoa voi käydä kuuntelemassa saksalaissakin virallisilla MySpace-sivuilla.

“Zivilisatose”-albumin kappaleet:

 1. Vitalität
 2. Mineraldepots
 3. Genuß
 4. Schlacken
 5. Verätzung
 6. Polymukosaccharide
 7. Mykosen
 8. Zivilisatose
 9. Entschlackung
 10. Remineralisierung
 11. Wohllage

Huomenna 9.6. julkaistava albumi tullee olemaan viimeinen täyspitkä studioalbumi tältä bändiltä. Vuodesta 1989 toiminut bändi on uransa varrella julkaissut lähes 100 äänitettä lukuisten eri levy-yhtiöiden kautta. Yhtyeen musiikkia on tuotu esille mm. Ant-Zenin, G.R.O.S.S.:in, Noise Museumin, SSSM:n ja Afen toimesta. Soololevyjen ja sivuprojektien lisäksi Telepheriquen jäsenet ovat julkaisseet useita split-kiekkoja ja yhteistyölevyjä tiedetysti ainakin Contagious Orgasmin, MSBR:n, Ultra Milkmaidsin sekä Brumen, Auben, M.B:n, De Fabriekin ja Roger Rotorin kanssa.

Telepherique on:

 • Klaus Jochim
 • Danijela Jochim
 • Rene Jochim

Saksalaiset aloittivat toimintansa vuonna 1989 nimellä Telepherique. Tavoitteena heillä oli jo ensimmäisistä päivistä lähtien lähteä tutkimaan eri kulttuureissa toimivien ihmisten työskentelyä ja elämää. Telepherique on ranskaa ja se tarkoittaa vaijerikäyttöistä rautatietä.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot