Tagipilvi: antti tuisku

Muotia, musiikkia ja muotoilua — NRJ Fashion Awards 2009!

NRJ Fashion Awards on tunnetun radiokanavan järjestämä tapahtuma. Sen pääpaino on vaatesuunnitteluopetusta tarjoavien korkeakoulujen oppilaille suunnatussa suunnittelukilpailussa, mutta tapahtumasta löytyy myös paljon muutakin ohjelmaa. Tämän vuoden Awardsit olivat viidennet. Ensimmäisen kerran suunnittelijoita palkittiin vuonna 2005. Konsepti on täysin suomalainen, mutta järjestäjät toivovat että idea ottaisi tulta myös muissa maissa. Tänä vuonna tilaisuudessa oli myös uusia tuulia, sillä mukaan tuli Ikea ja heidän järjestämänsä kisa muotoilun opiskelijoille. Ideana Ikean muotoilukilpailussa on saada suomalaista näkökulmaa yrityksen tuotantoon sekä myös suomalaisia kalusteiden suunnittelijoita palkkalistoille. Kilpailujen lisäksi NRJ Fashion Awards tarjoilee myös kanavalta8 tuttua musiikkia, monia eri muotialan yrityksiä esittelevän tyylikkään muotinäytöksen sekä tietysti ilmaista ruokaa ja juomaa kutsuvieraille.

Antti Tuiskulta albumi.

Televisiosta tuttu pop-laulaja Antti Tuisku (www.anttituisku.fi) on ilmoittanut katkaisseensa hiljaiselonsa kauden siirtymällä jälleen julkisuuden valokeilaan. Yli vuoden ajan kestäneen keikkatauon tulee päättämään juhannusaattona 19. kesäkuuta järjestettävä live-esiintyminen. Antti Tuisku ilmoittaa soittavansa keikan Porin RMJ Party Camp -festivaalissa. Tuisku lupaa soittaa yleisölle keikan aikana uunituoreen singlensä tulevalta albumiltaan, jonka nimeä ei ole vielä kerrottu. Albumi on tarkoitus julkaista lokakuussa. Rovaniemeltä kotoisin oleva Tuisku julkaisi edellisen albuminsa, nimeltään “Rovaniemi”, vuonna 2006. Toistaiseksi ei ole tiedossa tuleeko uusikin pitkäsoitto tarjoamaan faneille vain balladimaisia biisejä vai onko Idols-voittaja vaihtamassa musiikillista tyyliään.

Antti Tuisku perui Nokian

Antti Tuisku (www.anttituisku.fi) uutisoi nettisivuillaan joutuneensa valitettavasti perumaan Nokian Tapsan Tahdit –keikan, jonka Tuiskun piti käydä tekemässä lauantaina 28. päivä kuluvaa kuukautta. Antilla kerrotaan olevan paha flunssavirus, joka ei tee hänestä täysin esiintymis– tai laulukykyistä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina