Antti Tuiskulta albumi.

Televisiosta tuttu pop-laulaja Antti Tuisku (www.anttituisku.fi) on ilmoittanut katkaisseensa hiljaiselonsa kauden siirtymällä jälleen julkisuuden valokeilaan. Yli vuoden ajan kestäneen keikkatauon tulee päättämään juhannusaattona 19. kesäkuuta järjestettävä live-esiintyminen. Antti Tuisku ilmoittaa soittavansa keikan Porin RMJ Party Camp -festivaalissa. Tuisku lupaa soittaa yleisölle keikan aikana uunituoreen singlensä tulevalta albumiltaan, jonka nimeä ei ole vielä kerrottu. Albumi on tarkoitus julkaista lokakuussa. Rovaniemeltä kotoisin oleva Tuisku julkaisi edellisen albuminsa, nimeltään “Rovaniemi”, vuonna 2006. Toistaiseksi ei ole tiedossa tuleeko uusikin pitkäsoitto tarjoamaan faneille vain balladimaisia biisejä vai onko Idols-voittaja vaihtamassa musiikillista tyyliään.

Edellinen merkittävä Antti Tuiskun esiintyminen yleisn edessä koettiin joulukuussa 2008. Tuolloin Antti esiintyi aluevaltauksena kokemassaan tilaisuudessa kaupunginorkesterin kanssa Vaasan kirkkorakennuksessa.

RMJ:n Party Camp -tapahtumaa vietetään Porin Kirjurinluodossa 18.–20. kesäkuuta. Tapahtuman pääsyliput maksavat 79 euroa kolmelle päivälle jos liput tilataan 31.5. mennessä. Kolmen päivän lippupaketti maksaa toukokuun jälkeen tasan 95 euroa. 10 000 ensimmäistä lipun hankkinutta asiakasta saa kylkiäisiksi Apulannan uuden spesiaalilevyn. Porin keikka on Tuiskun kesän 2009 ainoa esiintyminen yleisön edessä.

Antti Tuisku ilmoitti uuden albuminsa valmistumisesta ja tulevaisuudensuunnitelmistaan edellisen kerran 7. huhtikuuta, jolloin hän ilmoitti käyneensä rentoutumassa studiotyöskentelyn humusta lomailemalla Latviassa. Aikaisemmin on käynyt ilmi tulevalla albumilla kuultavan sellaisia biisejä, joiden säveltämiseen ja sanoittamiseen myös Tuisku on osallistunut. Hän onkin todennut, että uudesta albumista hän tekee elämänsä levyä. Antti Tuiskun uuden albumin nimi on lyöty lukkoon jo alkuvuoden puolella, mutta sitä ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen. Nimen on kerrottu syntyneen sen käänteentekevän ajanjakson varrella, joka alkoi Tuiskun ryhtyessä tekemään uutta albumia.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot