Tagipilvi: bat for lashes

Bat For Lashesin uusi albumi "Two Suns" menestyy maailmalla.

Tummahiuksinen nainen mustaa taustaa vasten. Naisella hihaton valkoinen paita, kaulassa mauton metallikoru ja kädet pään päällä hiusten seassa. Kuvassa Natasha Khan

Bat For Lashesin (www.batforlashes.com) keskiviikkona 8. huhtikuuta julkaistu “Two Suns“ -albumi on noussut Britannian albumilistan sijalle #5 ja iTunes UK -listan sijalle #1. Natasha Khan on vastuussa suurimmaksi osaksi uuden “Two Suns” -albuminsa musiikista ja laulun lisäksi hän on soittanut useita eri instrumentteja levyllään. 11 kappaleen levyllä on ollut avustamassa Yeasayer sekä Scot Walker, joka myös duetoi Khanin kanssa päätöskappaleella “The Big Sleep”. Käy kuuntelemassa EMIn jukeboxista “Daniel”-sinkku!

Bat For Lashesin "Two Suns" -albumi julkaistaan 8.4.2009.

Bat For Lashesin albumin "Two Suns" etukannessa mustahiuksinen nainen, jolla koristeelliset vaatteet ja taustalal sininen taivas, jossa puita ja kynttilöitä sikin sokin. Kuvan yläosassa lukee Bat For Lashes mustalla värillä. Julkaistaan 8.4.2009

Bat For Lashesin (Natasha Khan) uusi “Two Suns” -albumi julkaistaan 8.4.2009. Natasha Khan on vastuussa suurimmaksi osaksi uuden “Two Suns” -albuminsa musiikista ja laulun lisäksi hän on soittanut useita eri instrumentteja levyllään. Levyllä on ollut avustamassa Yeasayer sekä Scot Walker, joka myös duetoi Khanin kanssa päätöskappaleella “The Big Sleep”. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu “Daniel” on jaettu radioihin.

Natashan musiikki on kerännyt paljon huomiota ja häntä onkin pyydetty mukaan lukuisiin productioihin mm. debyyttialbuminsa musiikista tehtyyn fantasia-musikaaliin ja yhteistyöhön Radioheadin kanssa.

Käyttöehdot