Tagipilvi: elton john

Elton John Alice In Chainsin albumille.

Alice In Chainsin albumin "Black Gives Way To Blue" kannessa näkyy tummansininen taustaväri ja sen keskellä suuri harmaa, vihertävä ja eloton sydänlihasta muistuttava piirros. Sydämen yllä Alice In Chainsin nimi vaalealla värillä ja samaan tapaan albumin Julkaistaan 29.9.2009

Yhdysvaltalaisen Alice In Chains (www.aliceinchains.com) antamassa tiedotteessa bändi shokeeraa kielimällä kutsuneensa seuraavalle albumilleen vierailevaksi muusikoksi legendaarisen Elton Johnin. Hän soittaa albumin “Black Gives Way to Blue” nimikkokappaleella, joka tulee olemaan Alice In Chainsin edesmenneen laulaja Layne Staleyn muistoksi tehty viisu. Jenkkibändin uusi pitkäsoitto on tarkoitus julkaista syyskuun 29. päivä.

Alice In Chains kertoo harkinneensa jo pitkään käyttävänsä taitavaa pianistia albuminsa nimikkobiisissä, joten erään bändin ystävän houkuttelemana yhtye päätti yrittää Elton Johnin saamista pianovirtuoosiksi. Bändin laulaja-kitaristi Jerry Cantrellin mielestä Elton Johnin hankkiminen oli todella mahtava asia, johon saatu idea oli alunperin huumorilla heitetty ehdotus, josta lopulta sikisi varsin vakavamielistä yhteistyötä.

Elton John Helsinkiin.

Laulaja-säveltäjä Elton John, joka on brittiläinen pitkän linjan viihdetaiteilija, tulee tekemään Suomessa parhaaseen pikkujouluaikaan live-esiintymisen Helsingissä. Elton John esiintyy helsinkiläisen Hartwall Areenan lavalla 1. joulukuuta. Mies soittaa konsertissa “The Red Piano” -show’n kaavaa noudattavan settilistan, joka pitää sisällään taiteilijan yli 30-vuotisen uran parhaimpia hittikappaleita. Elton Johnin “The Red Piano” (suom. Punainen Piano) on jo vuodesta 2004 lähtien toiminut show, jota hän on esittänyt loppuunmyydyille konserttisaleille mm. Yhdysvaltojen Las Vegasissa. Shown keskeisenä teemana kerrotaan olevan rakkaus.

Elton John sai maoreilta lahjan.

Muusikko Elton John (www.eltonjohn.com) kävi hiljattain pokkaamassa harvinaisen palkinnon maoreilta, jotka ovat alkuperäiskansa Uudessa-Seelannissa, sillä Elton on ollut ahkerasti vieraillut intiaaniyhdyskunnissa. Mies sai kansalta palkinnoksi Korowai-viitan. Se luovutettiin muusikon hypisteltäväksi viime tiistain illalla. Hän soitti ennen palkintoseremoniaa yli 15 000 fanille New Plymouthissa.

Perinneviitta on koristeltu linnunsulin, jotka on ommeltu kiinni viitan kankaaseen. Viittaa pidetään yllä olkapäille asetettuna ja siinä on etuosassa nyöri pitämässä sitä kantajansa yllä. Nykyaikaisimmat maorien viitat on usein värjätty ja niissä on valkoisia hanhensulkia, sillä useat Uuden-Seelannin kotoperäiset lintulajit ovat näinä päivinä harvinaisia ja uhanalaisia — niiden sulkia ei siis erillistä lupaa saa käydä nyppimässä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina