Elton John Helsinkiin.

  • Julkaistu 02.04.2008
  • Tagit:
  • Luettu 2252 kertaa

Laulaja-säveltäjä Elton John, joka on brittiläinen pitkän linjan viihdetaiteilija, tulee tekemään Suomessa parhaaseen pikkujouluaikaan live-esiintymisen Helsingissä. Elton John esiintyy helsinkiläisen Hartwall Areenan lavalla 1. joulukuuta. Mies soittaa konsertissa “The Red Piano” -show’n kaavaa noudattavan settilistan, joka pitää sisällään taiteilijan yli 30-vuotisen uran parhaimpia hittikappaleita. Elton Johnin “The Red Piano” (suom. Punainen Piano) on jo vuodesta 2004 lähtien toiminut show, jota hän on esittänyt loppuunmyydyille konserttisaleille mm. Yhdysvaltojen Las Vegasissa. Shown keskeisenä teemana kerrotaan olevan rakkaus.

Elton Johnin Helsingissä tekemä konsertti, “The Red Piano”, on massiivinen multimediaesitys, joka lavasteet ovat hulppeat. Shown yhtyedessä esitettävät videokliput on toteuttanut David LaChapelle. Edellisen kerran muusikko esiintyi Suomessa vuonna 2005. Sitä ennen suomalaiset ovat saaneet nauttia tähden upeasta musiikki-ilakoinnista kesäkuussa 2002. Hartwall Areenan konsertti alkaa siten, että portit avataan kello 18.30 ja varsinainen Eltonin esiintyminen kello 20.00 pintaan. Lippuja tapahtumaan ryhdytään myymään Lippupalvelun välityksellä maanantaina 7. huhtikuuta kello 9 lähtien. Elton John -elämys tulee maksamaan 109/99/89/79 tai 69 euroa riippuen paikasta katsomossa.

Maanantaina 1. joulukuuta Helsingissä koettava “The Red Piano” –show on tullut tutuksi Las Vegasin The Colosseumissa, Caesar Palacessa, jossa se esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Valokuvaajan ja Eltonin hyvän ystävän David LaChapellen suunnittelema multimediaesitys on useaan otteeseen valittu Vegasin kaikkien aikojen parhaaksi kautta aikojen. Shown keskeisenä teemana toimii rakkaus. Lavarekvisiittaa ovat upean valo- ja videotaiteen lisäksi muun muassa 18 puhallettavaa muovista hahmoa; jättimäiset rinnat, yli 9 metrinen kuorittu banaani ja valtavan kokoiset kirjaimet, joista muodostuu sana “LOVE”.

Elton John on kommentoinut olevansa hyvin tyytyväinen päästessään Eurooppaan tekemään tämän “The Red Piano” -esityksen. Sen teemana on nimenomaan rakkaus sen takia, että hän uskoo siihen kovasti, huolimatta jokapäiväisistä huonoista ja harmillisista asioista. Muusikon musiikkilevyjä on maailmanlaajuisesti myyty yli 250 miljoonaa kappaletta. Megatähden isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. “Your Song”, “Rocket Man”, “Don´t Go Breaking My Heart”, “Someone Saved My Life Tonight” ja “Don´t Let The Sun Go Down On Me”, “I´m Still Standing” sekä “Sacrifice”. Edesmenneen prinsessa Dianan muistolle omistettu “Candle In The Wind” (luotu vuonna 1997) on 33 miljoonan kappaleen myynnillään pophistorian menestyneimpiä singlejulkaisuja. Elton Johnin musiikilliset ansiot ovat niin merkittäviä, että hän pääsi jopa Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1994 ja hänet aateloitiin pyöreät kymmenen vuotta sitten.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot