Tagipilvi: empire of the sun

Empire of the Sunin debyyttialbumi "Walking on a Dream".

Kuvassa Empire of the Sunin kaksihenkisen kokoonpanon jäsenet, jotka ovat auringon edessä. Vasemman laidan hepulla siniset vaatteet ja valkoinen tukka. Oikean laidan miehellä mustat viikset ja tulipallo suunsa edessä. Kuvassa Luke ja Nick

Australialainen Empire of the Sun on eksoottisen räikeä popduo, jonka debyyttialbumi “Walking On A Dream” on noussut kuumaksi puheenaiheeksi ympäri maailmaa. Molemmat yhtyeen jäsenet, Luke Steele ja Nick Littlemore, ovat musiikin monitoimimiehiä, Steele vaikuttaa australialaisessa The Sleepy Jackson -bändissä ja Littlemore tunnetaan myös dance-musiikkiin suuntautuneen Pnau-duon toisena jäsenenä. Duon nimi on peräisin J.G. Ballardin kirjoittamasta samannimisestä novellista vuodelta 1984, josta on myös tehty filmatisointi Steven Spielbergin toimesta.

Empire of the Sunin "Walking on a Dream" -sinkku Suomen radiosoittoon.

Empire of the Sunin debyyttialubmin "Walking on a Dream" etukannessa näkyy kaksi miestä, jotka seisovat yötaivasta vasten futuristisessa ja abstraktissakin ympäristössä. Taustalla suuri kaupunki sinisen meren rannalla. Julkaistaan 25.2.2009

Unenomaista elektronista syntikkapoppia soittava australialainen Empire of the Sun saapuu Suomen radiokanavien soittoon tammikuussa. “Walking on a Dream” -albumia on ylistetty Britanniassa tämän hetken kuumimmaksi levyksi maailmalla. Pelkästään yhtyeen Myspace-sivuilla on kuunneltu “Walking on a Dream” -sinkkua yli 4 miljoonaa kertaaa.

Empire of the Sun -yhtyeen kokoonpanossa soittavat Luke Steele ja Nick Littlemore. Duon nimi on peräisin J.G. Ballardin kirjoittamasta samannimisestä novellista vuodelta 1984, josta on myös tehty filmatisointi Steven Spielbergin toimesta. Molemmat yhtyeen jäsenet ovat musiikin monitoimimiehiä. Luke Steele vaikuttaa australialaisessa The Sleepy Jackson -bändissä ja Nick Littlemore tunnetaan myös dance-musiikkiin suuntautuneen Pnau-duon toisena jäsenenä.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina