Empire of the Sunin "Walking on a Dream" -sinkku Suomen radiosoittoon.

Empire of the Sunin debyyttialubmin "Walking on a Dream" etukannessa näkyy kaksi miestä, jotka seisovat yötaivasta vasten futuristisessa ja abstraktissakin ympäristössä. Taustalla suuri kaupunki sinisen meren rannalla. Julkaistaan 25.2.2009

Unenomaista elektronista syntikkapoppia soittava australialainen Empire of the Sun saapuu Suomen radiokanavien soittoon tammikuussa. “Walking on a Dream” -albumia on ylistetty Britanniassa tämän hetken kuumimmaksi levyksi maailmalla. Pelkästään yhtyeen Myspace-sivuilla on kuunneltu “Walking on a Dream” -sinkkua yli 4 miljoonaa kertaaa.

Empire of the Sun -yhtyeen kokoonpanossa soittavat Luke Steele ja Nick Littlemore. Duon nimi on peräisin J.G. Ballardin kirjoittamasta samannimisestä novellista vuodelta 1984, josta on myös tehty filmatisointi Steven Spielbergin toimesta. Molemmat yhtyeen jäsenet ovat musiikin monitoimimiehiä. Luke Steele vaikuttaa australialaisessa The Sleepy Jackson -bändissä ja Nick Littlemore tunnetaan myös dance-musiikkiin suuntautuneen Pnau-duon toisena jäsenenä.

Empire of the Sunin ensimmäinen single “Walking on a Dream” pääsi iTunesin top-10 listalle. Duon debyyttialbumi julkaistaan 25. helmikuuta 2009. “Walking on a Dream” -albumi on saanut vaikutteita vuonna 1973 valmistuneesta The Holy Mountain -elokuvasta, jonka on ohjannut Alejandro Jodorowsky.

“Walking on a Dream” -albumin kappaleet:

 1. Standing on the Shore
 2. Walking on a Dream
 3. Half Mast
 4. We are the People
 5. Delta Bay
 6. Country
 7. The World
 8. Swordfish Hotkiss Night
 9. Tiger by My Side
 10. Without You
 11. Breakdown (iTunes-version bonuskappale)

Empire of the Sun on:

 • Luke Steele
 • Nick Littlemore

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot