Empire of the Sunin debyyttialbumi "Walking on a Dream".

Kuvassa Empire of the Sunin kaksihenkisen kokoonpanon jäsenet, jotka ovat auringon edessä. Vasemman laidan hepulla siniset vaatteet ja valkoinen tukka. Oikean laidan miehellä mustat viikset ja tulipallo suunsa edessä. Kuvassa Luke ja Nick

Australialainen Empire of the Sun on eksoottisen räikeä popduo, jonka debyyttialbumi “Walking On A Dream” on noussut kuumaksi puheenaiheeksi ympäri maailmaa. Molemmat yhtyeen jäsenet, Luke Steele ja Nick Littlemore, ovat musiikin monitoimimiehiä, Steele vaikuttaa australialaisessa The Sleepy Jackson -bändissä ja Littlemore tunnetaan myös dance-musiikkiin suuntautuneen Pnau-duon toisena jäsenenä. Duon nimi on peräisin J.G. Ballardin kirjoittamasta samannimisestä novellista vuodelta 1984, josta on myös tehty filmatisointi Steven Spielbergin toimesta.

Empire Of The Sunin “Walking On A Dream” on kiehtova debyyttialbumi, joka sisältää pop, rock ja syntikka soundeja. Yhtyeen kaksi ensimmäistä singleä “Walking On A Dream” ja “We Are The People”, jotka ovat menestyneet kansainvälisillä radiosoittolistoilla, antavat pienen maistiaisen albumista. Kyseiset kappaleet ovat Australian, Britanninan, Belgian, Kreikan ja Italian soitetuimpia radiobiisejä ja “We Are The People” -kappale on nousussa myös Suomen radiosoittolistalla. Biisi on pysäyttävä ja valtavirrasta poikkeava sävellys.

Albumi julkaistiin Suomessa helmikuussa ja se on myynyt platinaa Australiassa.

“Walking on a Dream” -albumin kappaleet:

 1. Standing On The Shore
 2. Walking On A Dream
 3. Half Mast
 4. We Are The People
 5. Delta Bay
 6. Country
 7. The World
 8. Swordfish Hotkiss Night
 9. Tiger By My Side
 10. Without You

Katso yhtyeen “We Are The People” -musiikkivideo suoraan täältä.

Empire of the Sun on:

 • Luke Steele
 • Nick Littlemore

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot