Tagipilvi: koivuniemen herrat

Koivuniemen Herrat: "Sokeat Johdattaa".

"Sokeat Johdattaa" -albumin etukannessa näkyy piirros, joka on värikäs ja jopa räikeä. Siinä näkyy lukemattomia muotoja, hahmoja ja kuvioita. Vasemmassa yläkulmassa Koivuniemen Herrojen logo. Julkaistaan 28.4.2010

Koivuniemen Herrat julkaisevat odotetun debyyttilevynsä huhtikuun lopulla. Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye on hionut ensilevyään huolella ja kokonaisuus on vihdoin valmis. Levyn on tuottanut bändin kanssa mm. Soul Investigatorsista tuttu Didier Selin.

Shaka on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Jontin kanssa. Kaksikko on julkaissut kaksi levyä: “Vittuun Koko Sakki” -EP:n vuonna 2006 sekä “Rata-Äänite”-levyn vuonna 2007. Jälkimmäisen kiekon myytyä nopeasti loppuun siitä tehtiin uusintapainos “Rata Jatkuu” (2008), joka on lisäbiiseineen jatkanut alkuperäisen menestystarinaa. “Rata-Äänite” sai ilmestyessään loistavat arvostelut ja päätyi mm. Suomen tärkeimmän hip hop -kaupan Funkiestin vuoden 2007 myydyimmäksi levyksi.

Koivuniemen Herrat ja SMC Hoodrats Kippis & Kulaus -klubin vappuriehassa 1.5.2010.

Kippis & Kulaus -klubin vappuriehassa nähdään suurenmoinen puhemusiikin läpileikkaus kun savolainen räp-artisti OG Ikonen, ghettofunk-yhtye Koivuniemen Herrat, pohjois-helsinkiläinen SMC Hoodrats sekä Don Bigileone nousevat lavalle Virgin Oil Co:ssa vappupäivänä.

Koivuniemen Herrat nähdään odotetun 28.4.2010 julkaistavan debyyttilevynsä “Sokeat Johdattaa” levyjulkaisukeikalla. Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye on hionut ensilevyään huolella ja kokonaisuus on vihdoin valmis. Levyn on tuottanut mm. Soul Investigatorsista tuttu Didier Selin yhdessä bändin kanssa.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina