Koivuniemen Herrat: "Sokeat Johdattaa".

"Sokeat Johdattaa" -albumin etukannessa näkyy piirros, joka on värikäs ja jopa räikeä. Siinä näkyy lukemattomia muotoja, hahmoja ja kuvioita. Vasemmassa yläkulmassa Koivuniemen Herrojen logo. Julkaistaan 28.4.2010

Koivuniemen Herrat julkaisevat odotetun debyyttilevynsä huhtikuun lopulla. Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye on hionut ensilevyään huolella ja kokonaisuus on vihdoin valmis. Levyn on tuottanut bändin kanssa mm. Soul Investigatorsista tuttu Didier Selin.

Shaka on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Jontin kanssa. Kaksikko on julkaissut kaksi levyä: “Vittuun Koko Sakki” -EP:n vuonna 2006 sekä “Rata-Äänite”-levyn vuonna 2007. Jälkimmäisen kiekon myytyä nopeasti loppuun siitä tehtiin uusintapainos “Rata Jatkuu” (2008), joka on lisäbiiseineen jatkanut alkuperäisen menestystarinaa. “Rata-Äänite” sai ilmestyessään loistavat arvostelut ja päätyi mm. Suomen tärkeimmän hip hop -kaupan Funkiestin vuoden 2007 myydyimmäksi levyksi.

Koivuniemen Herrat kokoontui ensimmäistä kertaa nykymuodossaan uudenvuodenpäivänä 2008. Ensimmäisen keikkansa kokoonpano soitti 9.2.2008 edesmenneen Factoryn Sekakäyttörockissa. Herrojen soitossa yhdistyvät rähjäinen autotallifunk ja psykedeelinen rock, kurinalainen svengi ja vapautunut improvisointi. Yhtye soitti aluksi Jontin & Shakan keikkojen taustalla, mutta yhteistyö syveni pian ja Shaka alkoi työstämään bändin kanssa yhteistä levyä. Koivuniemen Herroihin kuuluu Shakan lisäksi Speakeasy (tenorisaksofoni ja koskettimet), Kassu Kapanen (kitara), Jouni Viitala (basso) ja Jussi Peevo (rummut).

Julkkareita juhlitaan vappupäivänä 1.5.2010 Virgin Oil Co:ssa. Levyn julkaisee 3rd Rail Music ja sitä jakelee Supersounds. Tulevan levyn tuotantoon voi tutustua Koivuniemen Herrojen MySpace-sivuilla.

“Sokeat Johdattaa” -albumin kappaleet:

 1. Perusteemat
 2. Ropoja
 3. Magista Ja Gambinaa
 4. Istu Alas
 5. Pullotettu
 6. Herrat Avautuu
 7. Alennustilassa
 8. Ikuisesti Nuoria
 9. Musta Mieli
 10. Linnut
 11. Sokeat Johdattaa

Koivuniemen Herrat on:

 • Shaka (laulu)
 • Speakeasy (saksofoni ja kosketinsoittimet)
 • Kassu (kitara)
 • Jouni (basso)
 • Jussi (rummut)

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot