Tagipilvi: madonna

Madonnan "Hard Candy" albumilistan ykkösenä.

Madonnan "Hard Candy" -albumin kansikuva. Keskellä kuvaa Madonna poseeraa haarat levällään. Madonnalla mustaa nauhaa suunsa luona. Hänellä taustalla vaaleanpunaista karkkitikkarin kuviointia. Naisella vaaleat hiukset ja jalat auki. Suomen albumilistan 1. sijalla

Suomen virallisen albumilistan korkeimmalla ja kirkkaimmalla sijalla hyllyy popin kuningattareksi tituleeratun Madonnan uusin pitkäsoitto, “Hard Candy”. Levy on seuraaja artistin vuonna 2007 julkaisemalle live-albumille “The Confessions Tour”. Tuorein tekele on jo järjestyksessä 11. studiosoitto jenkkilaulaja-biisintekijä Madonnalta. Albumi julkaistiin 25. huhtikuuta Warner Bros. Recordsin kautta. Se on viimeinen levy, jonka Madonna julkaisi nykyisen julkaisusopimuksensa kautta Warner Bros.:lle. Naisen on sopimusehtojen mukaan luotava kuitenkin vielä erikseen kokoelma-albumi joko tämän vuoden lopussa tai sitten ensi vuoden alkupuolella WBM:lle. Madonnan “Hard Candy” nauttii tällä hetkellä Suomessa albumilistan paalupaikasta, sillä se on sijoittunut seuraavasti:

  1. Madonna: “Hard Candy”
  2. Stella: “Löytäjä saa pitää”
  3. Duffy: “Rockferry”
  4. Children Of Bodom: “Blooddrunk”
  5. Whitesnake: “Good To Be Bad”

Madonna laulaisi "Like A Virgin" -kappaleen 30 miljoonasta.

"Hard Candy" -albumi ulos huhtikuussa Studioalbumi ilmestyy pian

Madonna kertoo naisille luodussa Femalefrist.co.uk-sivustolla julkaistussa juorussa olevansa melkoisen kyllästynyt esittämään kerta toisensa jälkeen vanhimpia hittibiisejään, sillä hän haluaa uudella maailmankiertueella painottaa etenkin uusinta tuotantoa vanhojen klassikoiden, kuten “Like A Virgin” -biisin sijaan. 49-vuoden ikään asti ehtinyt pop-kuningatar kertoo kuitenkin voivansa laulaa “Like A Virgin” -kappaleen esimerkiksi 30 miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Hän on kommentoinut, ettei ole varma siitä, voiko hän enää laulamaan kappaleita “Holiday” tai “Like A Virgin” enää ikinä — kysymys on jaksamisesta. Hän on kuitenkin valmis venyttämään rajojaan jos esimerkiksi joku rikas venäläismies toivoo Madonnan laulaa hääjuhlissaan “Like A Virgin” -kappaleen astellessaan alttarille 17-vuotiaan tyttösen kanssa.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina