Madonna laulaisi "Like A Virgin" -kappaleen 30 miljoonasta.

 • Julkaistu 30.03.2008
 • Tagit:
 • Luettu 1271 kertaa

"Hard Candy" -albumi ulos huhtikuussa Studioalbumi ilmestyy pian

Madonna kertoo naisille luodussa Femalefrist.co.uk-sivustolla julkaistussa juorussa olevansa melkoisen kyllästynyt esittämään kerta toisensa jälkeen vanhimpia hittibiisejään, sillä hän haluaa uudella maailmankiertueella painottaa etenkin uusinta tuotantoa vanhojen klassikoiden, kuten “Like A Virgin” -biisin sijaan. 49-vuoden ikään asti ehtinyt pop-kuningatar kertoo kuitenkin voivansa laulaa “Like A Virgin” -kappaleen esimerkiksi 30 miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Hän on kommentoinut, ettei ole varma siitä, voiko hän enää laulamaan kappaleita “Holiday” tai “Like A Virgin” enää ikinä — kysymys on jaksamisesta. Hän on kuitenkin valmis venyttämään rajojaan jos esimerkiksi joku rikas venäläismies toivoo Madonnan laulaa hääjuhlissaan “Like A Virgin” -kappaleen astellessaan alttarille 17-vuotiaan tyttösen kanssa.

Madonna on täläl hetkellä naimisissa Iso-Britanniasta kotoisin olevaan ohjaajaan Guy Ritchieen. Nainen muutti New Yorkiin 1970-luvun loppuvaiheilla, jolloin hän ensimmäistä kertaa yritti päästä pop-laulajien aateliin. Kolmen lapsen äidiksi kypsynyt Madonna kertoo olevansa aina kiitollinen siitä mitä hänellä on nyt elämässään. Hän kertoo, että 30 vuotta sitten onnellisuus tarkoitti hänelle sitä, että hän saisi ruokaa pöytään ja katon pään päälle. Nyt hänelle onnellisuus tarkoittaa lähinnä vain sitä, että hän saisi edellä mainittujen lisäksi tuoda ääntään kuuluville tässä maailmassa.

Muusikon uran järjestyksessä yhdestoista studioalbumi tulee olemaan nimeltään “Hard Candy” ja se aiotaan julkaista huhtikuun loppuvaiheilla Warner Bros. Recordsin kautta. Kyseessä oleva studiosoitto on viimeinen levy, jonka hän tuo esiin Warner Brosin kanssa solmimansa sopimuksen kautta. “Hard Candy” -albumilta lohkaistiin esikoissingle 17. maaliskuuta. Singlen nimi on “4 Minutes”. Siinä kuullaan Madonnan ja Justin Timberlaken duetto. Single julkaistiin digitaalisessa muodossa.

“Hard Candy” -albumin kappaleet:

 1. Candy Shop
 2. 4 Minutes
 3. Give It 2 Me
 4. Heartbeat
 5. Miles Away
 6. She’s Not Me
 7. Incredible
 8. Beat Goes On
 9. Dance 2night
 10. Spanish Lesson
 11. Devil Wouldn’t Recognize You
 12. Voices

Madonnan uusi albumi julkaistaan Iso-Britanniassa ja monissa Euroopan alueen maissa 28. huhtikuuta. Päivää myöhemmin se leviää myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin asti. Kiekko tullaan julkaisemaan kuitenkin Australiassa jo saman kuukauden 26. päivä. Erikoisuutena julkaisuhetkien kirjossa on se, että seuraavat Euroopan valtiot ovat saaneet kiekon julkaistavaksi jo 25. huhtikuuta:

 • Saksa
 • Irlanti
 • Alankomaat

Albumista tullaan julkaisemaan erityinen digitaalinen versio, jonka voi ladata älypuhelimen soittolistalle. Kiekon kappaleiden valmistamiseen osallistui Madonnan lisäksi myös Danja, Pharrell Williams, Timbaland, Felix Da Housecat, Swizz Beatz, Sean Garrett, Akon, Kanye West sekä Stent. Kiekon musiikillinen linjaus on Madonnan mukaan kaiken kaikkiaan hiphop-painotteinen, mutta “sydämeltään” se on edelleen tuttua ja turvallista pop-dance -mikstuuraa.

Jaa Facebookissa

Käyttöehdot