Tagipilvi: massive attack

Massive Attack tarjoaa ensimmäisen maistiaisen helmikuussa ilmestyvältä "Heligoland"-albumiltaan.

Massive Attackin kaksi jäsentä, jotka ovat miehiä, seisovat harmaan betonimaisen rakennelman sisällä suuren betonipylvään toisilla puolilla. Vasemmanpuoleinen on valkoihoinen ja valkopaitainen, oikeanpuoleinen mustaihoinen ja mustapaitainen. Kuvassa Massive Attack

Massive Attack tarjoaa ensimmäisen maistiaisen helmikuussa ilmestyvältä “Heligoland”-albumiltaan. Varsinaista singleä albumilta ei ole luvassa, mutta bändi tarjoaa raotusta tulevaan materiaaliin antamalla kuultavaksi kappaleen “Paradise Circus”. Kappaleen vierailevana laulusolistina on amerikkalainen Hope Sandoval. Kuuntele kappale suoraan tästä ja katso kappaleeseen tehty lyhytfilmi siirtymällä tänne.

Massive Attackin uusi studioalbumi "Heligoland" julkaistaan 6.2.2010.

Massive Attackin albumin "Heligoland" etukannessa oranssi tausta ja sen päällä jonkinlainen sateenkaari. Sateenkaaren alla on tuhratun ihmisen kasvot ja mustat silmänympärykset tällä hahmolla. Kuvan yläosassa valkoisella värillä ja harvalla kirjainvälisty Julkaistaan 6.2.2010

Massive Attack julkaisee viidennen studioalbumin, levyn “Heligoland”, helmikuun kuudentena päivänä. Levyn laulusolisteina vierailevat Damon Albarn, Hope Sandoval, Martina Topley-Bird, Guy Garvey ja Tunde Adebimpe. Lisäksi pitkään yhtyeen kanssa työskennellyt Horace Andy palaa Massive Attackin perustajajäsenien Robert Del Najan ja Grant Marshallin rinnalle. Lauluosuuksiensa lisäksi Damon Albarn soittaa bassoa kappaleessa “Flat Of The Blade” ja koskettimia kappaleessa “Splitting The Atom”. Portsiheadin Adrian Utley puolestaan soittaa kitaraa biisissä “Saturday Come Slow”. Muutamilla biiseillä kuullaan lisäksi Massive Attackin ja DFA:n Tim Goldsworthyn yhteistyön tuloksia. Albumin kansi on Robert Del Najan kädenjälkeä.

Massive Attack julkaisee uuden EP:n 7.10.2009.

Suomeen lokakuussa keikalle tuleva Massive Attack (www.massiveattack.com) on kertonut julkaisevansa uutta materiaalia kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisee neljä uutta biisiä sisältävän EP:n seitsemäs päivä lokakuuta. Uusi studioallbumi on vuorossa ensi vuoden helmikuussa.

EP:n aloittaa “Splitting The Atom” -niminen biisi, jonka solisteina toimivat niin Robert Del Naja (3D), Grant Marshall (Daddy G) ja Horace Andy. “Pray For Rain” -nimisellä biisillä vokaaleissa kuullaan TV On The Radio -bändistä tuttua Tunde Adebimpeä. Näiden biisien lisäksi EP:llä on remixit kahdesta uudesta kappaleesta. Hiljattain mm. Bat For Lashesia ja The Big Pinkiä remixannut Van Rivers & The Subliminal Kid on tehnyt version biisistä “Psyche” (featuring Martina Topley-Bird). Guy Garveyn laulama “Bulletproof Love” on saanut minimalistisen olomuodon Christoff Bergin käsittelyssä.

Käyttöehdot