My First Band: "Little White Lies".

Tyhjän uima-altaan pohjalla seisovat rokkarit, joita kuvassa viisi kappaletta. Kaikki soittavat muovisia leikkikitaroita, -rumpuja ja muita instrumentteja. Bändin jäsenet ovat miehiä. Yhtyeen nimi on My First Band. Powerpoppia Suomesta

My First Bandin ensimmäinen singlelohkaisu on positiivista energiaa sisältävä poprock-kappale “Little White Lies”. Täydellinen lumelääke hyvän olon saamiseen! My First Band ei usko päälleliimattuun uskottavuuteen, perusteettoman synkistelyyn tai vakavuuteen. Kuuntele “Little White Lies” tästä.

My First Band koostuu jo vuosia yhdessä soittaneesta Antti Koivulasta, Heikki Kytölästä (rummut), Heikki Puhakaisesta (koskettimet), Juho Vehmasesta (basso) ja Mikko Virrasta (kitara). Bändin jäsenet ovat tuttuja isommallekin yleisölle jo mm. PMMP sekä Jere & The Universe -yhtyeistä, mutta tällä kertaa pojat esittelevät vihdoinkin omaa materiaaliaan!

Yhtyeen laulaja Antti Koivula vastaa itse miltei kaikkien kappaleiden sanoituksista ja sävellyksistä. Sovituksesta vastaa koko yhtye. Yhtyeen tuleva albumi on äänitetty Juho Vehmasen ja Heikki Kytölän Äänivallila-studiossa. Tervetuloa maistelemaan My First Band -puutarhan omia tuotteita!

My First Band esiintyy:

  • 26. kesäkuuta 2008: Belly (Helsinki)
  • 9. heinäkuuta 2008: Semifinal (Helsinki)

My First Band on:

  • Antti Koivula (laulu)
  • Heikki Puhakainen (kosketinsoittimet)
  • Juho Vehmanen (basso)
  • Heikki Kytölä (rummut)
  • Mikko Virta (kitara)

Jaa Facebookissa

Tero Palvi kirjoitti 5796 päivää sitten, että:

Kiitos! Eksyin vahingossa tälle sivulle ja taisin löytää uuden lempibändini. Kiitos teille! T:T

n:o

Petri kirjoitti 5790 päivää sitten, että:

No eipä kestä, on vain mukavaa kuulla jos tällaisista “nyysseistä”, uutisista, on aidosti hyötyä! Onnea ja kiitos itsellesi. :-)

n:o

Käyttöehdot