Tagipilvi: nintendo wii

Wii Fit -kuntopeli Wiille.

Wii Fit -pelin etukansi, jossa näkyy valkoista taustaa vasten suurena vihreä siluettimainen ihmishahmo, joka harrastaa jumppaa. Hahmon ympärillä lauma muita vaaleanharmaita jumppaavia ihmishahmoja. Wii Fit ilmestyy 25.4.

Nintendo-pelikonsolin innovatiivinen Wii-pelilaitteelle kehitetty kuntoiluohjelma Wii Fit tullaan julkaisemaan Euroopan alueella, Suomessakin, 25. päivä kuluvaa kuukautta. Peli on Nintendon omaa käsialaa ja se on nimensä mukaisesti Wiille luotu fitness-liikuntapeli, joka tuo urheiluun aivan uudenlaista potkua. Tätä peliä ohjataan erityisellä tasapainolaudalla, mikä sisältyy pelipakettiin ilman erillistä lisämaksua. Wii Fit tuotiin maailmalle ensimmäistä kertaa digitaalisen viihteen huippumaassa, Japanissa, vuoden 2007 joulukuussa. Peliä on myyty jo nyt uskomattomat 1.4 miljoonaa kappaletta. Peli onkin yksi japanilaisen yleisön eniten suosimista kuntoilupeleistä — se on samalla nopeimmin myyvimpiä Wii-pelejä Japanissa. Pelissä on tenhoa ja imuvoimaa, sillä se antaa iloa ja hauskuutta koko perheelle. Etenkin jumppapelin kotimaassa se on saanut monet perheet tutustumaan ja keskustelemaan liikunnan terveyteen positiivisesti vaikuttavista seurauksista. Oman kodin rauhassa myös eurooppalaiset pelaajat pääsevät urheilemaan. On tullut aika nousta sohvalta ylös ja aloittaa päivittäinen kuntoilu Wii Fitin parissa.

Australialaismies osti Guitar Hero III:n 6000 eurolla.

Kanadalainen mies on onnistunut myymään eBay-verkkohuutokaupassa suositun Guitar Hero III -aparaattinsa yli 6300 euron hintaan. Mies myi kitaransa australialaiselle ostajalle. Kanadalainen myyjä, joka on opettajana koulussa, laittoi kitaransa myyntiin sen jälkeen kun hän huomasi joululahjan vastaanottajan, hänen 15-vuotiaan poikansa, polttavan pilveä kavereidensa kanssa. Isä päätti rangaista poikaansa laittamalla lahjaksi tarkoitetun kitarapelin huutokaupattavaksi. eBay-sivulle kirjoittamassaan tilityksessä kanadalaismies kertoo olleensa hyvin huojentunut onnistuttuaan parin viikon etsinnän jälkeen löytäneensä joululahjojen Graalin maljan. Sitten sattui niin, että isä huomasi lahjan vastaanottajan polttavan pilveä takapihalla kahden kaverinsa kanssa. Kitarapeli meni myyntiin sen vuoksi, koska hän halusi kurittaa kakaraansa.

Käyttöehdot

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etsi sivustolta

Tuorein kommentti

Kuuminta viime aikoina